Nieuw

Hongarije: We willen eigen kinderen – geen immigratie

Hongarije lanceert een landelijk onderzoek om te weten te komen wat het Hongaarse volk van immigratie denkt versus een conservatief gezinsbeleid. De houding van de regering is om nee te zeggen tegen “massale immigratie”, zo meldt TheNews.

De Hongaarse regering staat zijn bevolking nu toe om hun mening te geven over het geplande gezinsbeleid in het land.

Sinds de val van het communisme heeft Hongarije een van de laagste geboortecijfers in de westerse wereld gehad en velen hebben eerder het land verlaten om te werken in West-Europa. Dit is iets dat premier Viktor Orbán wil veranderen, en daarom richt hij zich aan het volk.

De vragenlijst “Bescherming van families”, die nu naar de bevolking van het land wordt gestuurd en in december beantwoord moet zijn, bevat vragen over de gezinshervormingen van de regering. Is het volk ermee eens?

De houding van de regering is om immigratie volledig af te wijzen en hun eigen Hongaarse kinderen en gezinnen te promoten.

– Europa is een continent van lege wiegen, er zijn niet genoeg kinderen, aldus Katalin Novák, vice-president van Fidesz en staatssecretaris van de regering van Viktor Orbán, volgens AFP.

Volgens Novák ziet de regering van het land “massale immigratie” niet als een oplossing voor het bevolkingsvraagstuk. Integendeel.

– We zien de toekomst in Hongaarse kinderen. We willen geen immigratie of bevolkingsuitwisseling en we geloven dat de enquête duidelijke signalen kan afgeven aan de EU dat het oplossen van Europa’s problemen zullen worden bereikt door een sterk binnenlandse gezinsbeleid en niet immigratie, legt Novák uit.

Bron:

Hungary launches pro-family campaign

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije: We willen eigen kinderen – geen immigratie

  1. Joey France // november 6, 2018 om 15:48 //

    De enige juiste aanpak: alleen de nationale bevolking heeft het recht te kiezen tussen (meer) eigen kinderen of het invoeren van onaangepast werkschuw ingevoerd stemvee; niet de Westers “elite”kliek, niet de EU en nog minder Soros & Co of de rijke Arabieren.
    Het valse voorwendsel van te weinig arbeidskrachten wordt compleet teniet gedaan door het toekomstig overschot door automatisatie.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s