Nieuw

Hondsbrutale modelvluchteling Aras Bacho blijkt een aanrander

Het favoriete vluchtelingenkind van de Duitse media met WDR-presentator Bettina Böttinger.

De Syrische vluchtelingenblogger en columnist Aras B. moet volgens informatie van Junge Freiheit zich verantwoorden in de rechtbank voor seksuele intimidatie. Een overeenkomstige procedure is gepland voor 23 november bij de plaatselijke rechtbank van Lemgo. De auteur, geboren in 1998 (bv. HuffPost, Vice), wordt ervan beschuldigd verschillende vrouwen en meisjes te hebben aangerand op zijn voormalige school in Lemgo, de Lüttfeld beroepshogeschool, en in de schoolbus.

Wij kennen Aras B., Aras Bacho nog van een ander opmerkelijk stukje waarin hij hier op Fenixx figureerde:

Hondsbrutale asielkolonist: Oostenrijkers moeten leren integreren door migranten in huis te nemen en ze geld te geven

“Degenen die om integratie vragen, moeten zich beginnen af te vragen waarom integratie langer duurt of waarom het voor veel vluchtelingen en migranten niet ten dele werkt”, schrijft Bacho. Daarom, zegt hij, moeten Oostenrijkers en migranten niet alleen samen uitgaan en met elkaar communiceren door elkaars talen te leren, maar wil hij ook dat elke Oostenrijker een migrant in huis haalt en geld aan die migranten schenkt.

Het is niet genoeg, zegt Bacho, dat Europeanen belastingen betalen, waarvan een deel naar de inspanningen van hun regeringen gaat om de menigte asielzoekers op te vangen – want belastingen zijn verplicht.

Daar bovenop zou elke Oostenrijker vrijwillig donaties zou moeten doen om hen te steunen. Hij beroept zich zelfs op de Bijbel en doet een beroep op de idealen van het christendom, de dominante religie van Oostenrijk.

“Alle christenen zouden natuurlijk moeten weten dat Jezus zei ‘geef mensen in nood uw huis en al uw geld’. Zoals u ziet, houden niet alle christenen zich aan deze richtlijn,” vermaant de Syrische man.

Wij noemden Aras B. toen hondsbrutaal, en dat blijkt hij inderdaad te zijn:

In totaal zijn er zes gevallen in de perioden november tot december 2017 en in maart van dit jaar. Vijf van de gevallen zouden hebben plaatsgevonden op de vakschool in Lemgo, één in een bus. De vermeende slachtoffers zijn drie klasgenoten. Soms greep B. een meisje bij de borst, en bij iemand anders greep hij opzettelijk de billen terloops vast.

Islamitische leugenaar

Hij ontkent de beschuldigingen tegenover JF. “Dat is nep”, zegt B. rustig aan de telefoon. Daar is niets van waar. Hij was niet op de hoogte van enig proces en had geen dagvaarding ontvangen.

De directeur van de arrondissementsrechtbank Lemgo, Petra Borgschulte, bevestigt echter op verzoek van JF dat op 23 november een strafzaak voor seksuele intimidatie zal worden behandeld. Aangezien het om een niet-openbare jeugdstrafzaak ging, kon zij geen commentaar geven op de inhoud van de beschuldiging.

Vrouwen zijn zelf schuldig aan de nieuwjaars seksaanvallen in Keulen

Hij heeft in het verleden al laten zien dat de Syriër twijfelachtige opvattingen over seksuele intimidatie cultiveert. Toen in 2016 de seksuele aanvallen van vluchtelingen op vrouwen in Keulen Nieuwjaarsdag in heel Duitsland verontwaardigd waren, schreef B. op Twitter: “De meeste vrouwen zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Om ’s nachts alleen te zijn”. Later zei hij in een interview dat hij zich destijds verkeerd had uitgedrukt omdat zijn kennis van het Duits nog niet zo goed was geweest. Eigenlijk wilde hij het tegenovergestelde zeggen.

B. is een constante bron van verontwaardiging en opwinding, vooral in de sociale media, met eisen en provocerende uitspraken. Soms zei hij dat AfD kiezers “niets te zoeken” hadden in Duitsland en dat de kwade burgers Duitsland moesten verlaten, soms bekende hij dat veel Syriërs in Duitsland niet de waarheid over hun leeftijd zouden vertellen. B. vond ook dat een mobiele telefoon deel uitmaakte van de basisvoorziening van vluchtelingen en dat de staat daarom mobiele telefoons voor hen moest financieren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Hondsbrutale modelvluchteling Aras Bacho blijkt een aanrander

 1. antiislamnu // november 6, 2018 om 01:18 //

  Smerige vieze rat is het gelijk kopstoot geven.

  Like

 2. Henk der Niederlander // november 6, 2018 om 07:59 //

  Dan denk Ik dat hij toch gelijk heeft gekregen.
  Want als je dan weet dat de tegenwoordige ”vluchteling” (lees parasiet) een creditcard van de verenigde nazi’s krijgt om zijn reis te bekostigen en een smartphone te kopen kun je toch niet zeggen dat hij fout zit.

  Like

 3. Wachteres // november 6, 2018 om 10:16 //

  Ik kreeg ook eens een telefoontje met het verzoek om vluchtelingen [jongens vanaf 16 jaar] in huis te nemen. Waarschijnlijk had men gehoord dat wij beroepshalve ervaring hadden met die leeftijd.

  Mijn antwoord was een kort en krachtig ‘Nee!”.

  Iik zag het al voor me: ’s Nachts geen oog dicht of je moest je slaapkamerdeur op slot kunnen doen en ik moest er al helemaal niet aan denken dat mijn schatten ven kleindochters zouden komen logeren.

  Het zou me niet verbazen als er een tijd komt dat men verplicht ‘vluchtelingen’ in huis moet nemen.

  ‘Over mijn lijk’ zoals mijn echtgenoot zegt..

  Like

 4. Henk der Niederlánder // november 6, 2018 om 13:26 //

  Het is natuurlijk het ergste wat je kan overkomen Ans als een of andere linksidioot komt vertellen dat je zo iemand in huis moet nemen, maar van de andere kant kan Ik me de beelden nog herinneren van die Italiaanse hoteleigenaar die verplicht werd om zijn kamers af te staan aan een stel asielparasieten en toen hij weigerde door de politie uit zijn eigen hotel gelazerd werd.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s