Nieuw

Fox stopt Trump’s “racistische” film

Fox News zal niet langer de campagnefilm van president Donald Trump tegen illegale immigratie uitzenden. Dit nadat andere mediabedrijven zoals CNN de film als “racistisch” hebben bestempeld, meldt Breitbart News.

De film toont onder andere de tot de doodstraf veroordeelde illegale immigrant Luis Bracamontes, die na het doden van twee politieagenten in Californië, zwoer dat hij uit de gevangenis zou ontsnappen en meer zou doden.

Het portretteert ook de illegale caravan van illegale immigranten die op weg zijn naar de Verenigde Staten. Een van de geïnterviewde immigranten erkent openlijk wanneer hij wordt geïnterviewd dat hij een moordaanslag heeft gepleegd en dat hij naar de Verenigde Staten wil om asiel aan te vragen.

Toen Trump vorige week voor het eerst de campagnefilm op Twitter publiceerde, veroorzaakte dit razernij in de media. Het links-liberale netwerk CNN stelde onder andere vast dat de video zowel “schokkend” als “racistisch” was. Veel andere linkse media herhaalde dat het een “racistische” film was.

En nu lijkt Fox News ook onder de druk te bezwijken

Een woordvoerder van Fox zegt dat de film niet zal worden uitgezonden in het Fox News Channel of Fox Business Network, meldt Breitbart. CNN heeft eerder geweigerd om de campagnefilm te uit zenden.

Zelfs Facebook weigert de promotiefilm van Trump te publiceren, meldt Breitbart op maandagavond.

De belangrijke Congresverkiezingen worden op dinsdag in de VS gehouden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Fox stopt Trump’s “racistische” film

 1. Duchesne // november 6, 2018 om 08:21 //

  internet is denk ik de overtreffende trap qua media…. en dan dit.. https://www.rt.com/usa/443159-caravan-militia-vigilante-washington-post/

  Half Amerika financiert de eigen burgers in de verdediging van het land, mensen collecteren voor de milities om ze voedsel, brandstof en andere zaken te kopen die ze nodig hebben aan de grens….

  …hier zou dat een uitkomst zijn tegen het migrantentuig en het mollochttoon crimineel volk, de staat bakt er qua bescherming van de burger niet veel van maar faciliteerd zelfs het gedonder. Het nut van gesubsidieerde kickbox les voor allachtoon tuig heeft de politie ook al meermaals ondervonden, en het beleid tot het verzorgen en vertroetelen van Allah’s fruitboom van extremisten zal ongetwijfeld nog vele rotte vruchten voortbrengen.

  Burgers die milities financieren zal de toekomst zijn qua orde en veiligheids handhaving, ook tegen geweld van de staat. Op dit moment financiert de burger zelf via de staat de eigen ondergang….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s