Nieuw

Duitsland pompt 40 miljoen in Al-Qaeda bolwerk Idlib

De federale regering heeft toegegeven dat zij de provincie Idlib, gecontroleerd door al-Nusra-milities, met meer dan 40 miljoen euro ondersteunt.

De projecten hebben betekenisvolle namen zoals “Ondersteuning van het overgangsproces”.

Uit vragen van Die Linke in het parlement, waar RT Duitsland inzage in heeft gehad, blijkt dat Buitenlandse Zaken(AA) en de veldorganisatie van het Duitse ministerie van Economische Samenwerking en Ontwikkeling(BMZ) en de Vereniging voor Internationale Samenwerking (GIZ), de laatste Syrische provincie Idlib, die in handen is van jihadisten, steunen met dubbele cijfers en miljoenen bijdragen.

Idlib zelf wordt door de Amerikaanse speciale gezant voor de “Internationale Alliantie tegen de Islamitische Staat,” Brett McGurk aangemerkt als “het grootste toevluchtsoord voor al-Qaida sinds 9/11.”

Op verzoek van RT Duitsland redacteur Florian Warweg gaf de AA toe dat alle financiële stromen naar Idlib werden geleid zonder overleg en coördinatie met de Syrische regering.

Een overtuigende verklaring van hoe deze enorme geldbedragen naar de “laatst overgebleven rebellenbolwerk” werden getransporteerd, zonder dat de al-Nusra-milities er direct en indirect van profiteerden, bleef voor rekening van de AA.

Bron:

Wieso pumpt Deutschland 40 Millionen Euro in Dschihadisten-Hochburg Idlib?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Duitsland pompt 40 miljoen in Al-Qaeda bolwerk Idlib

 1. De rekening wordt hopelijk in Mei 2019 gepresenteerd! Ongelooflijk dit! .

  Like

 2. tim pietersen // november 6, 2018 om 20:42 //

  DDR regering, oorlogscriminelen

  Like

 3. Merkel en Rutte zijn gewone OORLOGSMISDADIGERS die er op uit zijn de Europese bevolking bewust uit te laten moorden,wanneer worden deze oorlog ophitsers die met ONS belasting geld oorlogje voeren nu eens gearresteerd samen met dit HITLER kabinet,met dit kabinet heb je geen vijanden meer nodig want deze keer zijn ook de Duitsers slachtoffer.
  Polen word het eerste slachtoffer want Brussel en de VN pikt het niet dat zij tegenstribbelen en Oostenrijk,Tjechie,Denemarken enzv zijn de volgende slachtoffers want deze moordenaars zijn echt van plan de Blanken uit te moorden en die blanke LINKSE IMBECIELENdenken dat zij in leven blijven,TOBBERS.
  HET ENIGE WAT HELPT IS TERUG VECHTEN EN SNEL OOK ,TE BEGINNEN OM DIT KUT KABINET OP TE RUIMEN.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s