Nieuw

De zegeningen van immigratie – 250ste mesdode in Groot-Brittannië dit jaar

Het 250ste slachtoffer van de mescriminaliteit in Groot-Brittannië is dit jaar overleden nadat een 16-jarige jongen dodelijk was neergestoken, meldt The Mirror.

De tiener werd gevonden met steekwonden nadat de politie naar Tulsa Hill werd geroepen in Londen maandagavond om 10.53.

MirrorOnline onthult dat er dit jaar tot nu toe 250 dodelijke steekpartijen in het VK zijn geweest – meer dan het totaal voor zowel 2015 als 2016.

Het recentste dode is de vijfde mesmoord in Londen in enkel zes dagen en brengt het aantal moorden in de hoofdstad dit jaar tot aan 117.

De statistieken zijn opgesteld door Anti-Knife UK.

De schuldigen heten Frans Timmermans, Theresa May, Jean Claude Juncker, Sadiq Khan, Guy Verhofstadt, Mark Rutte en al die globalistische marionetten die blanke landen doelbewust overspoelen met shithole people om blanken uit te roeien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De zegeningen van immigratie – 250ste mesdode in Groot-Brittannië dit jaar

  1. Ongeveer drie mnd geleden stond het dodental tengevolge van alleen steek”incidenten” in alleen London al op 102 ,inmiddels heb ik zeker 25 nieuwe slachtoffers ,van alleen London geplaatst , vorig jr vonden er bijna 42.000 steekpartijen in de VK plaats ,het kan niet anders ,dan dat zij ook “goochelen met cijfers ! [er verschijnt geen “like meer onder Fenix berichten bij mij ??]

    Liked by 2 people

  2. Die ‘like’ verschijnt bij niemand meer.

    En die ‘sterretjes’ gaan er ook aan geloven zodra we het knopje gevonden hebben om dat uit te zetten …

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s