Nieuw

Controverse – Italiaanse schoolboeken verkondigen alleen pro-massamigratiestandpunt

foto ter illustratie

Mediaonderzoek heeft uitgewezen dat Italiaanse schoolboeken een volledig pro-massamigratiebeleid hebben, wat wordt beschouwd als “migratiepropaganda”.

De migratiecrisis was een belangrijk onderdeel van de Italiaanse politiek en heeft geleid tot een toename in populariteit voor de populistische Lega-partij die zich fel verzet tegen open grenzen.

Uit een onderzoek van de Italiaanse media blijkt dat de kiezers de massamigratie grotendeels afwijzen, maar dat Italiaanse middelbare scholieren er alleen vanuit een positief standpunt over worden onderwezen, waarbij Il Giornale naar de curricula verwijst als “migratiepropaganda”.

Het leerboek ‘The Eye of History: An Integrated Course in History and Geography‘ is zo’n pro-massa-migratieboek dat verschillende oefeningen voor middelbare scholieren bevat, waaronder een die stelt: “Vandaag de dag moeten scholen de integratie van de kinderen van immigrantenkinderen bevorderen en daarmee de creatie van een multi-etnische en multiculturele samenleving”.

De tekst stelt ook dat massale migratie van migranten in de werkende leeftijd naar Italië nodig is om het Italiaanse pensioenstelsel overeind te houden, en verwijst positief naar de barbaarse invasies en massale migratie naar het West-Romeinse Rijk als een voordeel: “Dit migratiefenomeen heeft bijgedragen aan de opbouw van die Rooms-Barbaarse wereld die aan de basis ligt van ons Europa, datzelfde Europa dat zich vandaag de dag bang en bedreigd voelt door de komst van massa’s migranten en vluchtelingen”.

De boeken voor middelbare scholen zijn grotendeels hetzelfde, zo blijkt uit een ander rapport, waarin staat dat de Italiaanse samenleving een “multi-etnische, multiculturele en multireligieuze” toekomst tegemoet moet gaan, terwijl degenen die het er niet mee eens zijn, worden bestempeld als voorstanders van een “racistische, xenofobe en intolerante cultuur”.

De boeken volgen andere politiek correcte stappen in Italië, waaronder een onlangs uitgebrachte gids voor journalisten die hen aanmoedigde om geen termen als “illegale immigrant” te gebruiken. De gids riep ook journalisten op om degenen met anti-massamigratie opvattingen, waaronder politici, te “stigmatiseren”.

Ondanks de pogingen om anti-massamigratiestandpunten te demoniseren, blijft de populistische minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini nog steeds de populairste politicus van het land met een goedkeuringscijfer van bijna 50 procent.

Bron:

Controversy as Italian School Textbooks Revealed to Promote Only Pro-Mass Migration Views

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Controverse – Italiaanse schoolboeken verkondigen alleen pro-massamigratiestandpunt

  1. Ben blij dat ik het school al uit ben, ze probeerden mij dan wel te indoctrineren door me te verplichten ‘een kruisteken’ te maken voor het eten, maar dat was peanuts vergeleken tegenover die religiegekte.

    Like

  2. Hier ook schoolboeken en vooral degene die voor de klas staat doen niets anders dan van onze kinderen Dhimmi’s te maken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s