Nieuw

Zweedse politicus trolt zijn linkse gemeenteraadscollega’s: dient motie ‘Lampenkap’ in ter nagedachtenis aan de Holocaust

De Umeå-politicus Henrik Agerhäll, afgevaardigd als Zweden Democraat, heeft in de afgelopen maanden verscheidene malen de links-groene gemeenteraad van Umeå getrold door satirisch geschreven moties in te dienen.

In de motie ‘Lampenkap’ ter nagedachtenis aan de Holocaust schrijft Agerhäll hoe hij als jongen op school leerde dat in het Derde Rijk zes miljoen Joden werden vergast, waarvan vier miljoen in Auschwitz, en dat deze Joden werden verwerkt tot lampenkappen en zeep.

Om de ‘Holocaust’ te herdenken, wordt in de motie voorgesteld dat de gemeente een lamp met bijbehorende lampenkap koopt, dat ter nagedachtenis in de raadszaal kan staan.

Daarnaast wordt voorgesteld om elk jaar tijdens de algemene vergadering van januari een minuut stille te houden waarin alle lichten, behalve de “Holocaust-lamp”, gedoofd moeten worden. Eventueel kunnen de leden van de raad bijeenkomen in een kring rond de lampenkap, schrijft Agerhäll.

Feitenblad tegen het “ZOG-denken”

In de motie ‘Feitenfolder tegen ZOG-denken (Zionist Occupational Government) en antisemitisme’ wijst Agerhäll  David Duke, Kevin MacDonald en Andrew Anglin als frontfiguren van het “ZOG-denken”.

Om “antisemitisme” uit te roeien stelt Agerhäll voor dat de gemeente Umeå een feitenblad van ongeveer tien pagina’s publiceert om het wereldbeeld van de “ZOG-denkende” met feiten te weerleggen dat er een joodse machtsbeweging zou zijn die de massa-immigratie in de westerse wereld drijft.

In het feitenblad zal de gemeente ook reageren op beweringen dat de invloed van Joden in de media groter is dan van hun deel van de bevolking mag worden verwacht, en dat Joden een dominante rol in het communisme hebben gespeeld.

In verband met de herdenkingsdag van de ‘Holocaust’ worden scholieren bovendien aangemoedigd om het boek van David Duke ‘Jewish Supremacism’ te lezen en de inhoud kritisch te bekijken aan de hand van het feitenblad van de gemeente.

Actieplan tegen de evolutietheorie

Aangezien de gemeente racisme wil bestrijden, moet men uiteraard een “Actieplan tegen het geloof in de menselijke evolutietheorie” opstellen, vindt Agerhäll, omdat ideeën over raciale verschillen in politiek correcte contexten als racistisch worden beschouwd.

Volgens de motie zal de Umeå-gemeente in een toekomstig anti-racistisch beleid bepalen in hoeverre raciale verschillen die van invloed zijn op menselijk gedrag worden afgewezen. Men moet ook uitleggen met welke motieven men deze verschillen wilt ontzeggen.

Tot slot pleit Agerhäll ook voor een anti-racistisch beleid om het publiek ervan te overtuigen dat de evolutietheorie niet volledig op de mens kan worden toegepast.

Hoe de anti-racistische moties van Henrik Agerhäll door de gemeenteraad zullen worden behandeld, valt nog te bezien.

Bron:

Lampskärm till Förintelsens minne (PDF)
Faktasammanställning mot zogtänkande och antisemitism (PDF)
Handlingsplan mot tro på divergent human evolution (PDF)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Zweedse politicus trolt zijn linkse gemeenteraadscollega’s: dient motie ‘Lampenkap’ in ter nagedachtenis aan de Holocaust

 1. antiislamnu // november 5, 2018 om 11:14 //

  Walgelijk die joden wat een kut volk

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 13:27 //

  Nou inderdaad wat een kutvolk, dat levert maar aan de lopende band vooraanstaande wetenschappers en winnen de meeste Nobelprijzen, niks heb je aan die jongens.
  Trouwens wel een bijzondere school waar je zou leren; “hoe hij als jongen op school leerde dat in het Derde Rijk zes miljoen Joden werden vergast, waarvan vier miljoen in Auschwitz, en dat deze Joden werden getransformeerd in lampenkappen en zeep.”
  Dat zal wel op de OLO geweest zijn (Ontiegelijk Lager Onderwijs)
  Waarschijnlijk heeft hij niet helemaal opgelet tijdens de lessen.

  Liked by 1 persoon

 3. Eigen volk eerst // november 5, 2018 om 14:20 //

  De Joden DÓEN tenminste iets voor de samenleving.
  Trouwens mag zo’n antisemitische opmerking van “antiislamnu” zomaar?
  Ik zou een ander slag volk dat ons land innneemt zo willen noemen maar ja, dan heb ik de Nederlandse politie zo aan mijn deur staan. Want ja…. wij zijn gemakkelijk onder de duim te houden onder aanvoering van dit kabinet. Geef mij het Joodse volk maar… ZÍJ hebben iets goeds gemaakt van hun land, dat kun je niet van dat andere volk zeggen… toch?

  Like

 4. Gladiator // november 5, 2018 om 15:27 //

  @Eigen volk eerst,

  Beste,

  Ik weet bij God niet wie u bedoeld met het “Joodse volk” dat iets goeds zou hebben gemaakt van hun land, en indien u dat zionistische zooitje militairen onder leiding van Bibi Netanyahu bedoeld dan moet ik u toch helaas eens wijzen op hetgeen zij al vanaf 1948 met de Palestijnen aan het doen zijn. (het Joodse volk wordt nogal eens gauw als hetzelfde bevonden als de zionisten overal in de wereld!)

  Zou u niet weten waarop ik hier doel dan hoor ik dat graag maar ik kan u alvast mededelen dat het echte gewone Joodse volk hier ook behoorlijk onder moet leiden!!!

  Deze werden én worden net als de Goyim gewoon OPGEOFFERD voor het grote doel!!

  IsraHel is absoluut geen schoolvoorbeeld van hoe een land eruit zou moeten zien.

  Het maakt gebruik van huichelachtige en compleet de waarheid negerende verhaaltjes welke nu toch langzaam boven water beginnen te komen en zij hebben het land wat ze “bezitten” op een wel heel erg enge manier GEKREGEN!!

  Beste, alvorens met een reactie te komen zou ik er eerst nog maar eens de ECHTE geschiedenis op na slaan want dat wat de gemiddelde man/vrouw in de geschiedenisboekjes heeft moeten “leren” is niets anders dan op een mega grote leugen gebaseerde westerse propaganda waar ene Joseph Goebbels zich vinger en duim van had afgelikt!!

  En dan nog even ter overdenking!!!

  Netanyahu bemoeid zich overal waar het om opvang van “vluchtelingen” gaat in de wereld mee echter zelf neemt HIJ (IsraHel) er niet 1 op….dat zou toch te denken moeten geven!!!

  Gladiator
  ps
  En vwb de inname van NL en de vervanging van de met name autochtone BLANKE bevolking van Nederland door mensen die hier absoluut niet thuishoren en hier niets anders komen doen dan van alle faciliteiten gebruik maken die WIJ hier voor ONS in de loop van de jaren bewerkstelligd hebben en met zekerheid niet de intentie hebben zich aan te passen aan onze gebruiken enz…..die moeten p.o het land uit worden gezet, de oorlogen zijn vwm betreft zo goed als over en zeker vwb de Afrikaanse “vluchtelingen” is hier géén plaats!!!
  Zou voor dit FEIT de NL politie bij mij aan de deur willen komen dan zijn ze meer dan welkom!!

  Capiche

  Liked by 1 persoon

 5. @Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 13:27

  Na de 2e W.O. werd het verhaal de wereld ingebracht dat nazi’s van dode joden zeep en lampenkappen hadden geproduceerd. Deze propagandaleugens zijn vele malen weerlegd, maar worden nog steeds vaak herhaald in gevestigde bonnen. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen nog steeds deze gruwelverhalen geloven .

  Like

 6. Rommel, heb je nog leestips m.b.t de Joodse inmenging in onze samenleving?

  Like

 7. @Wanred // november 5, 2018 om 18:34

  Bovenaan in de zwarte balk onder KALENDER en HISTORISCH ARCHIEF staan verscheidene relevante artikelen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 23:41 //

  @Rommel 16.24 Dat klopt dat verhaal van de zeep en een incidentele lampenkap van mensenhuid heeft na de oorlog korte tijd de ronde gedaan maar werd al rap ontmaskerd en daarom is het uitermate onaannemelijk dat iemand dat op school geleerd heeft.
  Wat ook niet klopt is dat 4 van de 6 miljoen joden in Auschwitz het leven zouden hebben gelaten, dat waren er veel minder want ook de andere kampen lieten zich niet onbetuigd.

  Like

 9. Je vertelt het zo overtuigd alsof je er zelf bij was.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2018 om 01:29 //

  Nou dat scheelt ook weinig 😀 of moet ik nog even in herinnering brengen dat ik uit 1950 stam ?

  Liked by 1 persoon

 11. In sommige afrikaanse landen maken ze “toverdranken” van menselijke delen, vooral albono s zijn geliefd, en blanken komen in de buurt daarvan met hun witte huid.
  In voodoo gebruiken ze m/v geslachtsdelen om “toverdranken” te maken.
  DUS lampenkappen, zeep, mmmmm kweetnie, zou kunnen

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 23:41
  “daarom is het uitermate onaannemelijk dat iemand dat op school geleerd heeft.”

  Sinds het cultuur-marxistische kanteljaar 1968 en vooral vanaf de jaren midden ’70 (toen begon het bij mij op school) worden de schoolkinderen met linkse propagandaleugens gevoed. Zo werd mij door een maatschappijleraar onder meer wijs gemaakt dat het leven in de DDR een paradijs van vrijheid was en de muur was gebouwd om de Duitsers te straffen als aanstichters van de beide wereldoorlogen. Ik heb later gehoord dat deze zelfde leraar een werkweek naar de DDR had georganiseerd om zelf eens te kijken hoe prachtig het socialistische paradijs daar was. Die natuurlijk door het Oost-Duitse regime tot in perfectie verzorgd was. Die jongen van mij komt regelmatig thuis met verhalen over schoolpersoneel dat de scholieren leert dat de Zweden Democraten neonazi’s zijn en alle joden en buitenlanders wil deporteren. Dan komt ook nog eens om de week een beroepsfeministe voor de klas die de gendergelijkheid en homofolie bewierookt. Ik denk dat je te vroeg bent geboren om dit soort hersenspoeling op school te hebben meegemaakt en waarschijnlijk daarom zijn lampenkap-verklaring als uitermate onaannemelijk aanneemt.

  Like

 13. shlomoshe // november 6, 2018 om 10:20 //

  “..The Nazis did so many horrible things; there is no need for another one. If Yad Vashem explains how the myth was created, that will damage the claims of Holocaust deniers.”

  Met een beetje geluk nooit te oud om meer te lezen.
  Voor diegene die er behoefte aan hebben, je voelt je mogelijk gesterkt in je fatsoendenken en je kunt wat meer argumenteren in een zeepdiscussie.

  Yad Vashem has sent mixed signals about the soap myth. On one hand, the center has released chemical analyses of soaps and vehemently denied the claims that they are made from the bodies of Jews – thereby helping to dispel the myth. On the other hand, three photographs of soap burials appear on its website. One of them has the caption, “In this grave is buried soap made from pure Jewish fat … A silent testimony to the Holocaust and the brutality of the Germans.”

  https://www.haaretz.com/jewish/.premium-new-israeli-film-debunks-myth-that-nazis-made-soap-from-jews-1.5273113

  En voor lampenkappen:

  [34] https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa1174716
  [35] https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa1168298

  Here they refer to this as “a” gas chamber,[34] of course ignoring that it was one of the four used to delouse clothing.
  The photograph’s caption reveals the early propaganda lies, still perpetrated today.
  “Gas Room – People were hung up in here”
  These hooks were not used to hang people in gas chambers. They were just hooks for clothing, of course.
  “View of the hooks outside the door to the gas chambers in Buchenwald.”[35]
  First, this isn’t even Buchenwald. This is a photo of a Dachau delousing chamber.
  The original caption reads:
  “Buchenwald was the home of Ilse Koch, wife of the commandant. She was known as the ‘bitch of Buchenwald,’ an insult to every dog who ever lived. She had her inmates tattooed in various designs, then had them killed, then skinned and their hides tanned to make book bindings, lamp shades, and other articles. I saw these things! One story has it that she enjoyed sexual intercourse with her victims – this may be apocryphal. These ‘meat hooks’ were used on the bodies of humans!”
  Just about every claim in this miscaptioned photo is false. This example illuminates the typical hysterical propaganda common at the time and still repeated today by a government-funded institution. In reality, these alleged “meat hooks” are just hangers for clothes to air out after passing through the fumigation chambers

  Ikzelf ben niet van de onmiddelijke naoorlogse generatie en spijtig genoeg kan ik niet zeggen dat zeep en lampenkappen voor zeker op de OLO in de leerstof stonden maar, wel dat we daar als kinderen -op school- over griezelden.

  Like

 14. shlomoshe // november 6, 2018 om 10:31 //

  En ergens tussen ’77 en ’96..
  In his fund-raiser asking for money to support his campaign to limit intellectual freedom on the Internet, Rabbi Hier writes about “hateful, racist video games… rewarding players with ‘points’ for torturing prisoners, making their skin into lampshades… ” When the Simon Wiesenthal Center first opened its doors it had on display a FAKE human skin lampshade. It wasn’t removed until after the day revisionist David McCalden and libertarian/anarchist publisher Samuel Kunkin asked a few pointed questions about it. Has Rabbi Marvin Hier thought to ask forgiveness for the sheer vulgarity of his fake-human-skin-lamp-shade caper? Not much chance, eh? One begins to appreciate the delicate nature of the sensibilities of a Louis Farrakhan the more one reflects on those of the Rabbi Hiers of the world.

  Like

 15. shlomoshe // november 6, 2018 om 12:21 //

  https://www.haaretz.com/jewish/.premium-new-israeli-film-debunks-myth-that-nazis-made-soap-from-jews-1.5273113

  Snelle jongens, inschrijven/betaalmuur(?)
  En jullie vroegen je af hoe Fenixx aan al die hits komen, het is eigenlijk een wonder dat jullie nog draaien, geweldig!

  Like

 16. shlomoshe // november 6, 2018 om 12:33 //

  En had mag zijn dat er wel geprobeerd is zeep te maken via ‘recycling’, het betrof dan voormalige (niet-joodse) gevangen in een bepaald labratorium [..at the Danzig Anatomic Institute] “..from the not-far-away Stutthof concentration camp. ..”

  “..At least 10 cemeteries and memorial centers in Israel have graves containing soap either believed to have been made from Jews or used as symbols of Jewish communities ravaged by the Nazis. Such sites exist in Afula, Hod Hasharon, Nahariya, Bat Yam, Mazkeret Batya, the Chamber of the Holocaust on Mount Zion in Jerusalem and the archives of the Ghetto Fighters’ House at Kibbutz Lohamei Hageta’ot, among other places. Holocaust memorials including such soap can also be found in a number of Eastern European cities..”

  “..Certain German soaps produced in the Third Reich had the initial “RIF” imprinted on them, which was thought to stand for “Reichs Juden Fett,..”

  Like

 17. Nepverhalen over de Holocaust worden nu openlijk in diskrediet gebracht, de geest is uit de fles en er is geen weg terug. Dankzij het internet. Waarom is er trouwens nooit een Bolsjewiek voor het gerecht gebracht voor de honderden miljoenen doden? Maar ja, we moeten de indruk behouden dat het vooral Joden waren die op de een of andere manier geleden hebben in de Tweede Wereldoorlog, toch?

  Like

 18. Gladiator // november 6, 2018 om 20:37 //

  Ik zou willen dat men deze 2 ZEER interessante KORTE videootjes eens zou bekijken!!

  Moet kunnen toch, zo’n kleine 12 en 15 minuutjes van jullie vreselijk kostbare tijd!!

  en

  gesproken door een zéér wijze man te weten Sheikh Imran Hosein waarvoor ik diep buig!!

  Wij beste mensen hebben oren om te HOREN maar we LUISTEREN niet en WIJ hebben ogen om te KIJKEN maar we ZIEN niet (helemaal niets om eerlijk te zijn!!!!)

  Hoor het wel!!

  Dit zionistische kankergezwel zal eruit moeten maar mijn voorspelling is de volgende!!

  Erdogan is binnenkort (schatting 5-10 jr) de nieuwe KALIEF van het NIEUWE OTTOMAANSE RIJK en dan wordt het pas mooi hier, toch, maar nu maar snel met een zak chips Netflix kijken en blijven kankeren op de rest vd WERELD en ja…………………………hij staat in brand en wij worden elke dag weer met fabeltjes afgeleid vh grote verhaal!!

  Jammer dat we geen oren en ogen hebben!! Toch!!

  Gladiator

  Like

 19. shlomoshe // november 7, 2018 om 08:26 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s