Nieuw

Transgendersoldaat die als voorbeeld gevierd werd, gaat er vandoor met vrouw van collega soldaat

roze tank - heeft verder niets met het verhaal te maken

Chloe Allen, officieel erkend als eerste vrouw van het Britse leger die in de frontlinie mocht dienen, is naar verluidt beschuldigd van het kapotmaken van het huwelijk van een mede-soldaat – een ernstige schending van de legerethiek, meldt RT.

De Daily mail die als eerste met het verhaal kwam, meldt ook dat leidinggevenden weigerden disciplinaire maatregelen te treffen, om gêne rond de spraakmakende rekruut te voorkomen.

Chloe, 26, die zich onder haar geboortenaam Ben Allen in 2012 aansloot bij het prestigieuze Scots Guards regiment, moet worden genoemd in de scheidingspapieren van sergeant Mark Gray, die zegt dat ze de smoes gebruikte dat ze hulp nodig had hoe zich als vrouw te presenteren, om zijn vrouw, Sophie waar hij al tien jaar mee getrouwd was, te versieren.

Allen speelde een belangrijke rol in de media nadat ze een symbool was geworden van de inzet van het Britse leger voor diversiteit, na haar beslissing om te transgenderen (vrouwtje te worden of hoe zeg je dat) zonder af te stappen van de frontlinierol, waarbij ze onder meer verantwoordelijk is voor het besturen van een zware gepantserde vrachtwagen.

De ombouwbeslissing werd naar verluidt ingegeven door een incident waarbij mede-soldaten hun kameraad in een cross-dressing vonden voor een opdracht om een koninklijk paleis te bewaken, een standaardplicht voor het regiment.

Het Verenigd Koninkrijk verwelkomt sinds 1999 openlijk transgendertroepen in dienst, terwijl de beperkingen voor vrouwen in frontlinierollen twee jaar geleden werden opgeheven.

Volgens de Daily Mail, in de nasleep van haar aankondiging begon Allen het huishouden van Gray te bezoeken, waar ze zich zou bezighouden met dressing-up sessies met Sophie, die haar make-up tutorials gaf. Mark werd achterdochtig dat het contact meer dan platonisch was en confronteerde zijn vrouw, maar zij ontkende de beschuldigingen. Toen hij echter terugkeerde van een opdracht in de Falklands, had zijn vrouw al haar bezittingen verplaatst en was naar verluidt verhuisd naar Allen.

Gray meldde dit aan zijn superieuren als een mogelijke schending van de Service Test – de interne gedragscode van het Britse leger – die “overbekendheid met de echtgenoten, civiele partners of partners van ander dienstpersoneel” verbiedt. Sancties voor overtredingen variëren van extra taken en het verwijderen van privileges voor de schuldig bevonden persoon, tot ontslag uit het regiment.

Maar in dit geval werd er niets gedaan, ook al lijkt geen van de partijen de beschuldigingen te hebben aangevochten.

Gray gelooft dat hij het slachtoffer is geworden van Allen’s voorkeursbehandeling.

‘Als Mark het had gedaan met de vrouw van een andere soldaat, zou hij beschuldigd zijn van het overtreden van disciplinaire regels en in grote problemen verkeren, terwijl er niets met Chloë is gebeurd, ondanks haar affaire met de vrouw van Mark.’

Vandaag werd bekend dat het Britse leger ondanks het toelaten van moslims, vrouwen en half-afgebouwde vrouwen elk jaar tienduizend rekruten tekort komt. Tot vandaag mochten inwoners van het Britse gemenebest ook toetreden tot het Britse leger mits ze al vijf jaar in het Verenigd Koninkrijk woonachtig zijn. In een poging voldoende rekruten te werven is nu besloten die laatste voorwaarde te schrappen. Dat betekent dat elke Bangladeshi, Pakistaan, Nigeriaan en Zimbabwaanse kannibaal voortaan toegelaten wordt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Transgendersoldaat die als voorbeeld gevierd werd, gaat er vandoor met vrouw van collega soldaat

 1. Wat een flikkerstreek lmao

  Liked by 1 persoon

 2. Eigen volk eerst // november 5, 2018 om 19:32 //

  Hahahahahahaha

  Like

 3. Jack vanderVeen // november 6, 2018 om 09:45 //

  dat wijf gewoon de andere kant van de aarde, of weet ik waar, laten bezoeken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s