Nieuw

Eberhard van der Laan wilde islamitische brandaanslag in Amsterdam in de doofpot stoppen

islam, religie van de vrede

In 2015 wordt brand gesticht bij een galerie aan de Amsterdamse Ceintuurbaan. Er hangen twee nageschilderde covers van het Franse satirische blad Charlie Hebdo achter het raam. De volgende dag staat burgemeester Eberhard van der Laan op de stoep met een bos bloemen en een dinercheque. Hij drukt de maakster van de geschilderde covers op het hart niet zelf de media op te zoeken. Ze moet later in de krant lezen waarom.

Voor het eerst vertelt het gezin nu het verhaal over de aanslag, waarvoor de geradicaliseerde moslimjongere Abderrazak A.O. tot 3,5 jaar cel is veroordeeld. Vorig jaar onthulde deze krant dat de gemeente heeft verzwegen dat A.O. in de periode voor de aanslag werd begeleid door de veroordeelde Amsterdamse jihadronselaar Bilal L., die op voorspraak van wijlen burgemeester Van der Laan als jongerenwerker met geradicaliseerde moslimjongeren werkte.

Telegraaf >>

Zie ook:

Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies: Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – een bloemlezing

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Eberhard van der Laan wilde islamitische brandaanslag in Amsterdam in de doofpot stoppen

 1. dus de dader loopt al weer vrij rond ??

  Like

 2. trebor2110 // november 5, 2018 om 22:55 //

  Een kijken of ze het er bij Pauw over hebben

  Like

 3. Duchesne // november 6, 2018 om 08:41 //

  Linkse machthebbers indoctrineren de bevolking met nieuws dat verdraaid is of gewoon complete ideologie, vanochtend een voorbeeld van een feit dat een andere oorzaak krijgt en direct in de hoek van terreur word gezet, “rechts” denken of gewoon realiteit zien, iets dat beloond word met de term eenling of “lone wolf”. Politieke indoctrinatie door ambtenaren die zogezegd waken over uw en mijn veiligheid…ze, de politiek actieve ambtenaren leggen dus van de eigen burgers dossiers aan, wachtende op het moment dat de wet de ruimte geeft voor razzia en concentratiekampen. Kwestie van tijd dus….over terreur gesproken…
  https://www.ad.nl/binnenland/het-rechts-extremisme-leeft-op-ook-in-nederland~aff424d1/

  O ja, je bent een terrorist in deslefde catagorie zoals de Bataclan moordenaars als je iets naar een moskee gooit, maar al die genetisch verstoorden die kerken vernielen en begraafplaatsen zijn geen terorrist….over gelijkheid voor de wet en gelijke behandeling gesproken…

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // november 6, 2018 om 08:45 //

  In onder andere Deurne en Gemert werden in 2015 en2016 door woningstichtingen lege huizen achter gehouden zonder aanvraag voor eventuele statushouders, in afwachting van naar eigen inzicht, dus botweg onthouden aan de eigen burgers. Politiek gemotiveerd gedrag door instelingen van collectief eigendom…het zal elders in Nederland niet anders zijn, het benadelen van eigen burgers ten gunste van anderen. En toch blijven de boomtakken leeg…

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s