Nieuw

De “Sterf jodenratten” synagoge-vandaal is een zwarte homofiele anti-haatdelicten-activist en Democraten-stagiair

© Politiedistrict New York

In een bizarre wending blijkt de man die antisemitische graffiti schilderde in een synagoge in Brooklyn een homofiele, zwarte, voormalige anti-haatdelicten activist en Democraten-stagiair te zijn, James Polite: een 26-jarige met liefdevolle Joodse pleegouders.

Minder dan een week nadat een schutter 11 Joodse gelovigen vermoordde in een Pittsburgh synagoge, werd antisemitische graffiti gevonden in de Union Temple in in de overwegend joodse wijk Prospect Heights in Brooklyn. De graffiti luiden “Sterf jodenratten” en “Hitler”.

Een Democraten politiek-evenement dat op donderdagavond in de synagoge was gepland, werd geannuleerd en de politie onderzocht het incident als een haatdelict. Na zijn identificatie op de camera’s van de synagoge CCTV, werd James Polite op vrijdag gearresteerd.

Verre van een archetypische getatoeëerde skinhead te zijn, is Polite een zwarte voormalig Democraten stagiair die zijn universitaire opleiding had laten financieren door het ‘Neediest Cases-Fund’ van de New York Times.

Voor het vandalisme van vorige week lijkt de man al “verward” te zijn geweest. In een reeks Facebook-berichten protesteerde hij tegen joden, waarbij hij zijn pleegouders demoniseerde. Polite postte een mobiele telefoon foto van zichzelf terwijl hij een Amerikaanse vlag verbrandt, en schreef “de burgeroorlog is hier”.

Bron:

‘Die Jew Rats’ synagogue vandal was anti-hate-crime intern & Democratic activist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De “Sterf jodenratten” synagoge-vandaal is een zwarte homofiele anti-haatdelicten-activist en Democraten-stagiair

  1. Van ’t padje af. Bedrading onherstelbaar naar de klote. Gevaar voor mens, plant en dier. Spuitje.

    Like

  2. trebor2110 // november 5, 2018 om 22:55 //

    Nou dat valt dan weer mee hij had ook zijn joodse pleegouders kunnen vermoorden

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s