Nieuw

Trump zou niet verbaasd zijn als Soros achter de migrantenkaravaan zit

De Amerikaanse president Donald Trump vertelde de pers dat hij niet verbaasd zou zijn als blijkt dat de migrantenkaravaan die momenteel op weg is naar de VS door George Soros wordt gefinancierd.

De Amerikaanse president Donald Trump en de Amerikaanse miljardair George Soros zijn aartsvijanden. Trump vertelde aan journalisten dat hij niet verbaasd zou zijn als George Soros achter de actie van de migrantenkaravaan zit die zich momenteel door Midden-Amerika naar de VS begeeft. Hij werd door de pers er rechtstreeks naar gevraagd.

Trump legde uit dat hij troepen van enkele duizenden manschappen naar de grens wilde verplaatsen. Het mag niet opnieuw gebeuren dat illegale migranten slechts korte tijd worden vastgehouden en vervolgens weer worden vrijgelaten om het elders opnieuw te proberen. Deze keer wil men hard optreden en de grenzen beschermen.

Bron:

Trump: “Mich würde nicht überraschen, wenn George Soros die Migranten-Karawane finanziert”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Trump zou niet verbaasd zijn als Soros achter de migrantenkaravaan zit

 1. Wat let je Trump. Scherpschutters genoeg in het leger. Je hoeft alleen maar de opdracht te geven.

  Like

 2. Horatius // november 5, 2018 om 10:02 //

  Of Soros er nu wel of niet achter zit: het feit dat Mexico deze invasiemacht toelaat op haar grondgebied wetende dat zij op weg zijn naar de VS zou men kunnen opvatten als een vijandelijke daad t.a.v. de VS.
  Dus wordt het hoog tijd voor harde sancties in welke vorm dan ook tegen deze agressieve politiek van Mexico.

  Like

 3. Ik vraag me af waarom Soros dit überhaupt zou willen financieren. Wat verdient deze gladjakker hier dan aan?

  Like

 4. alwine kerkhof // november 5, 2018 om 16:34 //

  F1802, Soros betaald alles wat maar aan de omvolking kan helpen.

  Like

 5. Niet alleen Soros. We hebben ook IsraAid er gezien en onbekende Pick-ups met de Davidsster erop die de invasiekaravaan Noordwaarts brachten.
  Hier staat filmpje in: https://fenixx.org/2018/10/20/aanvallers-hebben-de-grens-met-mexico-neergehaald-en-zijn-nu-op-weg-naar-de-verenigde-staten-trump-moet-kleur-bekennen/

  En Red Elephants noemt in een vd video’s die we hier geplaatst hebben nog meer joodse organisaties. Ze zijn weer in full-force bezig als ze kans zien een blank land te vernietigen.

  Like

 6. Republikein // november 6, 2018 om 03:55 //

  Soros heeft 80% van zijn kapitaal weggegeven aan het ngo-rapalje.

  Like

 7. Republikein // november 6, 2018 om 04:09 //

  Over trafficking.

  Monica Petersen – research fellow at the Human Trafficking Center – died under suspicious circumstances while investigating child trafficking in Haiti.

  Friends and family were shocked and never received any real answers.

  Some discussed mounting a trip to Haiti to investigate.

  Only two weeks prior to Peterson’s death, Wikileaks exposed Hillary Clinton’s links to Haitian child trafficker Laura Silsby who was caught trying to smuggle 33 children out of the country.

  The Bill and Hillary Clinton Body Count (Full Documentary)

  https://nworeport.me/2018/11/05/clinton-body-count-series-14-monica-petersen-killed-for-investigating-clinton-sex-trafficking/

  Liked by 1 persoon

 8. Ik doe mijn deur ook op slot als ik ga slapen, zeker als ik weet dat er duizende hungerleiers rond lopen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s