Nieuw

Trump: Prikkeldraad kan een mooi ding zijn

President Donald Trump gaf zaterdag blijk van waardering voor de militaire inspanningen om de grens te beveiligen tijdens een campagnebijeenkomst op Bozeman Yellowstone International Airport in Belgrade, Mont.

‘Ik heb vandaag al dat mooie prikkeldraad opgemerkt dat aangebracht wordt,’ zei Trump, verwijzend naar militaire soldaten die hekken opzetten aan de grens. “Prikkeldraad dat op de juiste manier wordt gebruikt, kan een prachtig gezicht zijn”.

Doe mee met 936 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8534 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s