Nieuw

Rapportage Erkenbrand Conferentie 2018: Op de Schouders van Giganten.

Het was wederom een succesvolle conferentie dit jaar. Eerst zal een korte samenvatting van de vorige twee conferenties volgen. Onze eerste conferentie was in 2016, kort na het oprichten van Erkenbrand zelf. De locatie was wat geïmproviseerd, maar dat deerde niet.

Dat eerste jaar waren er ongeveer 110 bezoekers. Millennial Woes debuteerde er met zijn allereerste publieke toespraak, F. Roger Devlin sprak en een lokale Nederlandse spreker debuteerde ook. Dit smaakte naar meer, dus gedurende 2017 werd er gewerkt aan dit succes uitbouwen. Elke maand organiseerde Erkenbrand thema-avonden, een nieuwjaarsreceptie en een herfstfestival, waar The Golden One zijn allereerste toespraak gaf. Deze goedbezochte evenementen werden afgesloten met de conferentie van 2017. Op deze conferentie waren meer dan 200 bezoekers aanwezig, delegaties van Gouden Dageraad, de jeugdafdeling van de Estlandse partij EKRE, Blauwe Ontwaking, een delegatie van de Finse partij Suomen Sissu en een groep van London Forum, naast vele internationale bezoekers uit Vlaanderen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Ierland en Amerika.

Erkenbrand >>

Zie ook het verslag van Rechts-Actueel:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Rapportage Erkenbrand Conferentie 2018: Op de Schouders van Giganten.

 1. antiislamnu // november 4, 2018 om 23:54 //

  Like

 2. John Peters // november 5, 2018 om 17:30 //

  @antiislamnu
  Hier ga ik een geniale print screen van maken, en met bijbehorende link posten op Facebook op de momenten dat men naar de stembus moet.
  Vooral inhakken op de vvd, SGP, CU en CDA pagina’s.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s