Nieuw

Prosecutors drop case against Salvini over migrants

Italian Interior Minister Matteo Salvini announced this week that prosecutors have dropped charges laid against him after he refused to let 150 migrants disembark from a rescue ship docked in Sicily.

On Thursday, Salvini posted a video on Facebook, in which he read a letter from prosecutors in the Sicilian city of Catania informing him that they had formally asked a judge to drop the case.

No reason for their decision has been given, Reuters reported.

Read More >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Prosecutors drop case against Salvini over migrants

 1. Henk der Niederlander // november 5, 2018 om 15:24 //

  Wel grappig dat de gek heel Europa de schuld geeft van de ellende van de asielparasieten.
  Wat de gek feitelijk zegt komt hier op neer.
  Wij brengen een hele hoop opvreters Europa binnen en als jullie niet voor hen gaan werken krijgen ze ellende en dat is dan jullie schuld.
  Maar het meest frappante daaraan is dat het grootste deel van de westeuropeanen nog luisteren naar hem ook in plaats hem een doodschop te verkopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s