Nieuw

Pakistaanse moslims massaverkrachten blanke meisjes omdat ze zich buitengesloten voelen

De Joodse interviewer Robert Peston vertelt de Paki minister van Binnenlandse Zaken dat het het beste is om het stil te houden.

Moslims verkrachten blanke meisjes omdat ze zich “uitgesloten voelen van de Britse samenleving”, stelt hij voor. Whitey is de schuld voor het uitsluiten van hen, uiteraard.

De slecht gebakken neger Chuka Umunna vertelt vervolgens dat je het probleem niet mag ‘racialiseren’.

Een jood, een Pakistaan en een neger vertellen wel eventjes in een voorheen blank land hoe blanke meisjes verkracht mogen worden, en vervolgens dat het stil gehouden moet worden omdat het anders extreem-rechts in de kaart speelt, want dat laatste is het echte probleem voor hen, niet die honderdduizenden blanke meisjes die slachtoffer zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Pakistaanse moslims massaverkrachten blanke meisjes omdat ze zich buitengesloten voelen

  1. Arminius // november 5, 2018 om 08:41 //

    Zieke shit!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s