Nieuw

Mexico brengt het Taco-invasieleger met bussen naar de Verenigde Staten

Het is tijd dat de Verenigde Staten Mexico de oorlog verklaren. Niet alleen hield Mexico het Soros’ leger niet tegen bij de Mexicaanse grens. Niet alleen stelde Mexico zijn territorium ter beschikking aan een vijandige invasiemacht, maar nu verleent Mexico actief steun aan een vijandig leger.

En dat, is een oorlogsdaad !

De Verenigde Staten hebben er ook nooit moeite mee om onschuldige burgers te bombarderen in het Midden-Oosten in opdracht van Israël, dan moet het toch niet moeilijk zijn om Mexico in een rokende puinhoop te veranderen.

ABC News:

Na drie afmattende weken langs snelwegen en ritten in pickups en flatbed trucks, leerden duizenden Midden-Amerikaanse migranten die in een karavaan door Zuid-Mexico reisden vrijdag dat ze binnenkort met bussen naar de hoofdstad van het land zouden worden gebracht. Ondertussen heeft president Trump in de VS van de karavaan de belangrijkste verkiezingskwesties gemaakt, door menigten te vertellen dat dit de verkiezing van de karavaan zal zijn.

Toen de karavaan de staat Veracruz aan de Golfkust binnenging, kondigde de gouverneur Miguel Angel Yunes aan dat de autoriteiten daar niet alleen humanitaire hulp zouden bieden, maar ook massatransport voor de migranten zouden aanbieden.

“Het is heel belangrijk dat ze snel van Veracruz naar een andere plaats kunnen doorreizen,” zei Yunes in een videoboodschap die ’s avonds werd uitgebracht. “Om die reden bieden we hen ook vervoer aan, zodat ze, indien mogelijk, morgen …. naar Mexico City kunnen gaan of naar de plaats die ze wensen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Mexico brengt het Taco-invasieleger met bussen naar de Verenigde Staten

 1. Trump is geen man van woorden maar van daden,dus vallen er vele doden zoals altijd.was het maar onze President dan kwamen al die infiltranten niet binnen en nu zullen wij het zelf moeten doen want die corrupte slappe hap uit Den Haag doet niets.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 13:37 //

  Heb me daar vanaf het begin van deze kwestie over verbaasd, wie is er in staat om een afstand van duizenden mijlen te voet af te leggen ? Daar valt de Vierdaagse van Nijmegen bij in het niet en daar krijg je aan het einde tenminste nog een medaille ! Vrouwen kinderen opa’s oma’s alles en iedereen loopt mee, zelfs als je rekent dat ze per dag zo’n 20 km. zouden lopen dan duurt het jaren voordat je er bent. (en 20 km. per dag is ruim gerekend als je er vanuit gaat dat je dat 7 dagen per week moet volhouden)

  Like

 3. Tijl, ik ben al voor gek verklaart toen ik beweerde dat ze het hele stuk niet zouden lopen. ennuh die jonge soldaten kunnen best 40 km per dag lopen

  Like

 4. En wie betaalt het onderweg te nuttigen eten en drinken voor ze?

  Like

 5. Wie overspoelt blanke landen met shithole people ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s