Nieuw

Massale toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door voornamelijk islamitische mannen

Het aantal Nederlandse slachtoffers van “grooming gangs” (“loverboybendes”) is enorm toegenomen, vertelt Gideon van Aartsen van de internationale kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes aan de Nederlandse krant AD.

Van Aartsen, die leiding geeft aan een groep onderzoekers van het grooming fenomeen, zegt dat er verschillende tactieken worden gebruikt om de Nederlandse meisjes te verlokken en te prostitueren.

“Minderjarigen worden in een ander land [België] aan het werk gezet om te voorkomen dat ze weglopen”, zegt de leider van de onderzoeksgroep. Volgens Van Aartsen is er een enorme toename van het aantal Nederlandse ‘loverboyslachtoffers’.

De meisjes worden ingepalmd, vervolgens gevraagd om foto’s te sturen en gechanteerd met deze foto’s. De mannen verhogen vervolgens de druk en dwingen de meisjes zichzelf te prostitueren. Sommige jonge meisjes hebben in één dag 20 klanten.

De ‘online handel’ van meisjes is een van de belangrijkste redenen waarom Nederlandse, maar ook Belgische meisjes steeds vaker worden geprostitueerd. De meisjes worden gepaaid via Telegram, Tinder en schoolwebsites.

“Het is big business”, zegt Van Aartsen. “Soms antwoorden 160 mannen binnen 48 uur op één advertentie.

Uit onderzoek blijkt dat 89 procent van de pooiers van allochtone afkomst is en 60 procent moslim. Zij lokken jonge en kwetsbare meisjes via internet en zetten hen aan het werk als prostituee.

Dit jaar heeft een onderzoek in de krant AD laten zien hoe 1.400 zeer jonge meisjes worden ingepalmd en misbruikt door vooral allochtone mannen.

Om de strijd aan te binden met de grooming bendes zal de Nederlandse afdeling Terre des Hommes samenwerken met de Belgische justitie.

Bron:

Massive increase of groomed Dutch girls by mostly Muslim men

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Massale toename van uitgebuite Nederlandse meisjes door voornamelijk islamitische mannen

 1. Duchesne // november 5, 2018 om 11:38 //

  De wet op de privacy, dus de wet ter bescherming van de macht van de staat en pedo’s etc, maaktdit mogelijk. In een samenleving waar iedereen daders kent of weet te identificeren kan de burger een zelfreinigend mechanisme in het werk stellen en daarmee de eigen kinderen beschermen.
  Anoniemiteit van daders is er voor het belang van de staat, en de staay faciliteerd en dient dus de daders. Daarmee is de staat eindverantwoordelijke voor misdrijven tegen kinderen.

  Haal op verkrachtingen en mishandelingen en andere uitbuiting van zwakkeren de bescherming van de dader weg. Uit naam van het eigen volk. Een meneer Mario Haazen mag straks de cel in voor 6 jaar omdat de overheid faalde in de bescherming van zijn gezin.
  Dat is pas onrecht, dat is misdadigers tegen hun slachtoffers beschermen. En het veroordelen van deze man is omdat de staat niet op eigen gebrekenen falen wil worden gewezen, het veroordelen van iemand die gezin en samenleving op eigen kracht beschermd is dus labiele wraak van kleine zielige mensjes die hun geld afsmeken bij een falend systeem.

  Als ik persoonlijk wraak neem op een kinderverkrachter is dat mijn verantwoordelijkheid. Maar ik neem geen wraak, wraak is nutteloos. Wraak is te laat, wraakis de woede van het eigen falen, zoals eerwaak de woede is van het eigen onvermogen tot mens zijn.
  Preventief na dit soort daden ruimen om verdere ellende te voorkomen dient een maatschappelijk nut, en maakt de samenleving als geheel een veiligere en betere plaats om te leven.

  “Loverboys” zijn gewoon zielige mini pooiers die de meest zwakke personen in de samenleving nog verder kapot maken. Met de zegen van Mark Rutte en een regering cq politieke “elite” die het moraal van een teek nog niet benaderen.
  Moslims die ook nog “Loverboy” zijn vinden zichzelf volledig gerechtvaardigd door een sekte die dit soort praktijken goedkeeurd en een cultuur die ze beloond. Moslim “Loverboys” zouden moeten worden verzopen in varkenspis en vet om in elk geval de hemel van Allah schoon te houden.

  Of is de Islam van een andere mening qua straf waar het betreft het uitbuiten van kleine meisjes?

  Wij, we weten en we doen niets. “When good men do nothing, evil will rule”.

  Verenig u tegen het verval van de samenleving. Zelfs als de vijand anoniem mag doorgaan van de politici, zelfs als de politici ze financieren. Een samenleving stopt met bestaan als mensen hun gezin niet langer kunnen of mogen beschermen. Dan vervalt ook wet en politiek tot niets.

  Liked by 2 people

 2. tim pietersen // november 5, 2018 om 15:50 //

  allemaal uitzetten (familie erbij indien nodig)

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Een vreedzame samenleving – Levensreis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s