Nieuw

Immigratiejihad weer op recordniveau

De immigratiejihad naar Europa blijft ver boven het niveau voor de zogenaamde golf van vluchtelingen in 2015. Alleen de route is verschoven – ondertussen vervangt Spanje Griekenland, Italië en de Balkan als de eerste aanloophaven.

Deze cijfers zijn in tegenspraak met de geruststellende verklaringen van vele politici dat de vluchtelingencrisis zou zijn overwonnen. Angela Merkel had zelfs opgeroepen om dit lastige onderwerp onder tafel te schuiven.

Maar de cijfers blijven alarmerend:

Eind oktober waren ongeveer 100.000 migranten via de Middellandse Zee naar Europa gekomen. Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) waren er in 2013 als geheel slechts ongeveer 89.000 illegale immigranten.

Volgens IOM verdrievoudigde het aantal aankomsten in 2014 tot 252.000, een verviervoudiging een jaar later in 2015: 1.017 miljoen migranten zouden zijn aangekomen in het jaar dat alles veranderde, zo meldt Die Welt. In 2016 (367.000) en 2017 (178.000) daalde het aantal invasiërs weer.

Spanje is nu het eerste “favoriete land” voor mensen van over de hele wereld. Terwijl in 2013 slechts 3041 immigranten via de Spaanse kusten naar Europa kwamen, waren er dit jaar al 47.433 immigranten en dus bijna evenveel als alle andere (Italië, Griekenland, Malta, Cyprus) samen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Immigratiejihad weer op recordniveau

 1. Natuurlijk de Europese verkiezingen komen er aan en dan worden de cijfers weer op gepoetst. Is in Nederland ook altijd zo tijdens verkiezingskoorts. Het begon met de Bak van Ellende. Eerst het zuur en dan het zoet. Nooit geen zoet gezien. Kwartje van eindelijk begraven Kok ook niet terug gehad en de 1.000 euro per jaar extra voor de werkenden ook niet. Dus wat wil je. Denk je dan niet dat die cijfers ook op leugens zijn gebaseerd.

  Like

 2. antiislamnu // november 4, 2018 om 23:59 //

  Stink Spanjaarden met hun geschiedenis hadden ze beter moeten weten dom volk

  Like

 3. Teletekst de AIVD zegt dat jihadisten het westen en Nederland blijven bedreigen
  Fijn hoor leuk vooruitzicht en ze blijven binnen halen met duizenden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s