Nieuw

Balkanroute: 20.000 met mes gewapende migranten op weg naar Duitsland

Met messen bewapende migranten uit Pakistan en Noord-Afrika proberen zich momenteel met geweld een weg te banen naar Duitsland en Scandinavië.

In feite wordt de Balkanroute voor illegale migratie naar Midden- en Noord-Europa grotendeels als gesloten beschouwd. Met name de inspanningen van Hongarije hebben hiertoe bijgedragen. Maar volgens deskundigen staat een doorbraakpoging van “minstens 20.000 migranten aan de Bosnisch-Kroatische grens bij Velika-Kladusa op stapel”, zoals de ‘Krone Zeitung‘ bericht.

Volgens het bericht in het Oostenrijkse dagblad proberen de Kroaten het gevaar op eigen kracht het hoofd te bieden – zelfs door speciale eenheden in de regio te stationeren. “De Kroaten proberen dit echt alleen aan te pakken. Zij hebben ook speciale eenheden bij deze overgang geplaatst”, aldus de analisten van Groep III (Migratie) van het ministerie van Binnenlandse Zaken in Wenen tegen de “Krone”. Maar er zijn ontwikkelingen die zorgen baren, zeggen de ambtenaren: “Nu komen er anderen – geen gezinnen meer en er zijn nauwelijks nog vrouwen over. 95 procent van deze migranten die willen doorbreken zijn jonge mannen, bijna allemaal gewapend met messen. Er is al een grenspolitieagent neergestoken”.

Ook de etnische samenstelling van migranten is radicaal veranderd. In plaats van de Syriërs en Afghanen, die in 2015 bijvoorbeeld nog steeds het leeuwendeel van de migranten op de Balkanroute voor hun rekening namen, zijn het nu vooral Pakistanen, Iraniërs, Algerijnen en Marokkanen. “De migranten willen naar Duitsland, naar Scandinavische landen. Oostenrijk heeft nu een slechte reputatie voor hen”, vervolgden de veiligheidsagenten.

Het is bijzonder interessant dat migranten zich nauwelijks zorgen hoeven te maken over hun verzorging. Volgens de krant hebben ze van UNHCR en UNICEF prepaid creditcards ontvangen [George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”]. Met andere woorden, ze worden gefinancierd uit de financiële middelen van de VN, die op dit moment het migratiepact wil doordrukken, maar vooral in Europa in toenemende mate op weerstand stuit. De EU zelf wil in de loop van deze maand haar kracht tonen en een operatie van het grensbewakingsagentschap Frontex in deze regio aan de Bosnisch-Kroatische grens uitvoeren.

Bron:

Balkanroute: 20.000 bewaffnete Migranten wollen nach Deutschland weiterziehen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Balkanroute: 20.000 met mes gewapende migranten op weg naar Duitsland

 1. Wanneer staten in dit geval de Bosnische-Kroaten, een ‘statement’ zouden maken door bij landsgrensoverschrijdingen van dit soort invasie’s, ‘door te pakken’ of anders gezegd; wij binnenkort uit de media kunnen vernemen dat er 20.000 slachtoffers zijn gevallen, ben ik benieuwd hoe lang het duurt eer dit soort ‘sprinkhanenplagen’ tot het verleden gaan behoren.

  Tenslotte zal er ooit iemand het voortouw moeten gaan nemen om deze idiotie te stoppen.

  De klok tikt,…..de tijd dringt!

  Liked by 1 persoon

 2. Zal Poetin eens bellen of hij Soros om kan leggen en Brussel platgooien dan mag hij Belgie houden er wonen toch alleen maar Afrikanen.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // november 4, 2018 om 20:32 //

  Laat Putin Europa annexeren zijn we van het gezodemieter af

  Like

 4. Von Puffelen // november 4, 2018 om 22:15 //

  Wanneer de EU het wil gaan regelen ben je genaaid.
  Hongarije houdt de boel niet voor niets in eigen hand.

  Like

 5. Je kan op de televisie zien hoe die Paki’s zijn. De Britten hadden beter een leeg land achter zich gelaten zonder Paki’s toen ze dat gebied verlieten. Nu zitten wij met de ellende. Ze hebben hier ook niets te zoeken. Pakistan is voor hen een veilig land in tegenstelling tot ons. Dus gelijk terug sturen of op een andere manier de toegang tot Europa ontzeggen.

  Like

 6. paljasathene // november 5, 2018 om 04:19 //

  In vroeger tijden als een buitenlands leger met wapens en geweld een land probeerde te veroveren sloeg dat land terug met hun leger. 20000 gewapende mannen die de grens willen bestormen? Hoe noemt men zoiets?

  Like

 7. Frontex gaat deze maand aan de Bosnisch-Kroatische grens iets aan ‘bewaking’ doen??
  Waar was Frontex toen duizenden per week over zee Europa bereikten? Frontex was alleen zichtbaar als veerdienst. Gaat dat nu opeens veranderen?

  Het is schandalig dat Brussel de boel zo voor de gek heeft gehouden. Het verdrag van Schengen zou pas werken als Frontex de buitengrenzen streng zou bewaken! De binnengrenzen verdwenen, maar de buitengrenzen ook!

  Nu zitten we met miljoenen gevaarlijke figuren binnen Europa, en de stroom zwelt weer aan.
  Er is maar één antwoord op dit hele gebeuren: ze willen van zoveel mogelijk Europeanen af, volgens ‘Agenda 21’. De duivels die dit alles laten gebeuren zullen zich hopelijk ooit voor een tribunaal moeten verantwoorden. De namen van hen zijn ons allemaal wel bekend.

  Like

 8. Horatius // november 5, 2018 om 10:34 //

  Op Frontex hoeven we onze hoop niet te vestigen, dat heeft het verleden overduidelijk bewezen.
  Eens zal men over moeten gaan tot grof geweld om aan deze invasie een einde te maken.

  Op Brussel hoeven we ook al niet te rekenen, die hebben totaal andere prioriteiten zoals het bestrijden van het populisme en de vergrijzing.

  Merkel, Macron, Juncker en Soros zijn de boegbeelden en de architecten van de huidige asielchaos en eens zal de geschiedenis hun rol in het juiste daglicht stellen; landverraders, collaborateurs en gewetenloze opportunisten die de gehele Europese bevolking bewust in het ongeluk wilden storten.

  Hopelijk komt er toch binnenkort een einde aan hun macht en invloed, op welke manier zal mij een worst zijn.
  Is het niet via de stembus dan maar op minder elegante manieren: de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen staan op het spel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s