Nieuw

Afro-Amerikaan in New York verdacht van antisemitisme

© Politiedistrict New York

Een zwarte heeft een joods politiek evenement in Brooklyn met graffiti gestopt.

Een politiek evenement dat op donderdag in een synagoge in Brooklyn, New York, vóór de Congresverkiezingen in de VS op dinsdag zou worden gehouden, werd gedwongen om te worden uitgesteld na de ontdekking van kwetsende “antisemitische graffiti” in de synagoge.

De zwarte vandaal had op drie verschillende plaatsen in het gebouw met een zwarte stift boodschappen aan de Joodse gemeenschap geschreven.

De boodschappen waren: “Sterf jodenratten, we zijn hier”, “Hitler” en “Joden bereid je voor”.

De politie van New York heeft verklaard dat het gelukt is om erachter te komen dat een ongeïdentificeerde persoon op 1 november de Union Temple op Eastern Parkway 17 is binnengegaan. Na de gepleegde misdaad ontvluchtte hij de synagoge in een onbekende richting.

De politie beschrijft de verdachte als volgt:

… een zwarte man van ongeveer twintig jaar, 173 cm lang en een gewicht van ongeveer 64 kilo. De zwarte man heeft zwart haar. Het laatst werd hij gezien met een rood jasje aan.

Deze conclusies kon de politie trekken na het bekijken van de synagoge-bewakingsvideo.

De straf voor de afschuwelijke misdaad zal het zwaarst mogelijk zijn.

De misdaad bracht de New Yorkse burgemeester Andrew Cuomo ertoe een mededeling te schrijven:

“Ik ben verontwaardigd over de ontdekking van antisemitische graffiti in een gebedshuis in Brooklyn. In een tijd waarin de natie nog steeds gebukt gaat onder de aanval op de Tree of Life synagoge in Pittsburgh, staan New Yorkers verenigd met de Joodse gemeenschap en tegen haat in al haar vormen.

In New York hebben we zerotolerantie voor discriminatie in onze wetten of in onze geest. Ik heb de State’s Hate Crimes Task Force opdracht gegeven om deze afschuwelijke daad te onderzoeken en de verantwoordelijken in de volledige omvang van de wet aansprakelijk te stellen.

Als gouverneur doe ik ook alles wat in mijn vermogen ligt om ervoor te zorgen dat onze religieuze instellingen vrij zijn van geweld en intolerantie. Deze week kondigden we de lancering van een extra $10 miljoen subsidieprogramma aan om de niet-openbare scholen en culturele centra in New York te helpen beschermen, inclusief religieuze instellingen.

De walgelijke retoriek en het afschuwelijke geweld in deze natie heeft een koortsachtige toonhoogte bereikt en verscheurt het weefsel van Amerika, en het moet ophouden. In New York hebben we door middel van akkoorden van gemeenschappelijkheid een gemeenschap gesmeed, en we zullen altijd samen strijden tegen haat en discriminatie.”

Bron:

HATE: Neo-Nazi Graffiti Scrawled Inside Brooklyn Synagogue; PHOTO OF SUSPECT ATTACHED

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Afro-Amerikaan in New York verdacht van antisemitisme

 1. Zoals vaak was dader nu ook weer een negert.

  Like

 2. Ik heb de State’s Hate Crimes Task Force opdracht gegeven om deze afschuwelijke daad te onderzoeken en de verantwoordelijken in de volledige omvang van de wet aansprakelijk te stellen.

  Deze afschuwelijke daad , kom eens op zeg wat een overdrijvende aanstellers .
  De wit kwast er over en weer doorgaan

  Like

 3. antiislamnu // november 4, 2018 om 14:06 //

  Die joden zijn zelf ook niet helemaal kosjer

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s