Nieuw

Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!

Een politieke sensatie heeft zich in Denemarken voorgedaan. Regeringsleider Lars Rasmussen doorbreekt de Gordiaanse knoop van het asielbeleid. In de toekomst zal geen enkele vluchteling een permanente verblijfsvergunning krijgen. Denemarken is daarmee het eerste land in Europa dat een einde maakt aan het misbruik van het asielrecht als middel tot massale immigratie en aan het concept van integratie.

De herdefiniëring van het asielrecht

De beslissing om het asielrecht te herdefiniëren werd genomen tijdens de onderhandelingen over de nieuwe begroting in Kopenhagen. Denemarken heeft een minderheidsregering onder leiding van de liberaal-conservatieve partij Venstre. In de onderhandelingen konden de nationale conservatieven onder leiding van Kristian Dahl een verandering in het asiel- en immigratiebeleid afdwingen.

Vluchtelingen moeten werken en zichzelf opleiden, maar daarna weer vertrekken

Deze twee implementeren een innovatieve aanpak. In plaats van via het asielsysteem de herkomstlanden permanent van werknemers en burgers  te beroven, zou dit in de toekomst moeten stoppen. In plaats daarvan krijgen de vluchtelingen een werkvergunning en verdere opleiding in beroepen die belangrijk zijn in hun land van herkomst. Na het einde van het conflict in hun thuisland zullen de vluchtelingen in de toekomst echter naar huis moeten terugkeren. Dit helpt niet alleen de landen van herkomst bij de wederopbouw, maar maakt ook een einde aan het uiteenvallen van de Deense cultuur door de massale integratie van raciale vreemdelingen.

Groot aantal permanent blijvende vluchtelingen als veroorzaker 

De regeringspartij noemde het grote aantal permanent blijvende vluchtelingen een aanleiding voor de instellingsverandering. Tussen 1997 en 2017 kwamen 105.000 vluchtelingen en herenigde gezinsleden naar Denemarken. Hiervan zijn er vandaag de dag nog steeds 95.000 in het land. De Deense regeringsleider motiveert zijn beslissing expliciet op basis hiervan:

“De situatie is dat negen van de tien vluchtelingen hier voorgoed blijven.”

Wie in Denemarken asiel aanvraagt, moet zijn verblijf zelf financieren en zo snel mogelijk naar huis terugkeren.

Bestaat er een dreigend conflict met het Europees Hof voor de Rechten van de Mens?

Met het oog op deze afwijzing van het integratiebeleid wordt Denemarken geconfronteerd met een conflict met het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Maar in plaats van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens te wijzigen, wil de Deense regering een vrijere interpretatie van de Mensenrechtenconventie voor de ondertekenaars bereiken. Wat het asielbeleid betreft, is Denemarken daarmee een model geworden voor alle Europese staten die hun volk willen verdedigen tegen massale immigratie en islamisering.

Supplement van 24 oktober:

In theorie is het nog steeds mogelijk om asiel te krijgen in Denemarken, maar praktisch onmogelijk. De vluchtelingenhulporganisatie “Refugees Welcome Denmark” bevestigde op het correctiv.org platform dat zeer weinig mensen in aanmerking komen voor permanent verblijf. In het artikel berichtten we over een bron van een Deense regionale krant over de geplande aanscherping van de asielwet, die een permanente verblijfsvergunning in de toekomst (!!!!) onmogelijk zal maken.

Bron:

Sensation in Dänemark: Kein einziger Flüchtling darf mehr bleiben!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!

 1. Volgens mij is het ook niet de bedoeling om vluchtelingen een permanente huisvesting te geven. Maar ze maximaal toegang te verlenen tot de situatie in hun land is veranderd. Dus wanneer de oorlog is afgelopen. Dat is oorspronkelijk het doel geweest. Als ze blijven worden het economische vluchtelingen. Ik merk bij mij op het werk ook dat vluchtelingen steeds vaker een permanente verblijfsvergunnng krijgen met dito Nederlands paspoort. En die komen uit veilige landen. Dus de Denen voeren het uit zoals afgesproken is.

  Liked by 5 people

 2. Hilly de vries // november 4, 2018 om 01:22 //

  De enige goede manier om de cultuur in je land te houden en niet met stromen migranten opgescheept te zitten,,waarvan vele uit veilige landen, opleiding en als het kan weg. EEN VOORBEELD VAN ALLE EU landen, dit is de manier om dingen binnen te perken te houden. TOP regering. Nationanaliteit gaat voor.

  Liked by 2 people

 3. Eens met Stef. De oorspronkelijke opzet was nooit bedoeld om de halve wereldbevolking ergens anders op te vangen maar om tijdelijk onderdak te bieden.
  Denemarken zet hier het juiste voorbeeld neer.

  Liked by 1 persoon

 4. aiaiai,………….. geen luilekkerland meer

  Like

 5. Pieter Muller // november 4, 2018 om 07:48 //

  Als er oorlog heerst in het land waar je woont, dan wil je toch vluchten naar een veilig land? Dat deden wij dat toch ook in ww2 naar Engeland,enz. en ook vanuit onze Kolonien? De oorlog wordt gevoerd door de bewapende soldaten, niet door de ongewapende kansloze mensen. Dat doet Trump nu: oorlog voeren tegen ongewapende vluchtelingen maar niet tegen gewapende Venezolanen.En wij zijn het zelf vluchten ook al bijna vergeten. Wij beschouwen vluhtelingen als gelukszoekers, die onze cultuur en land gaan ondermijnen, overbevolking. Denemarken is wel goed bezig volgens de Afspraken., want als je uit een oorlogsland vlucht, en het is weer veilig, dan moet en kun je wel terug, maar dat kost altijd weer geld om terug te keren,anders belanden die mensen weer in tentjes in Denemarken,moeten huizen kraken voor onderdak, of moeten zo ver teruglopen,de discriminatie viert hoogtij zoals vooral in Duitsland.

  Like

 6. Geweldig nu Nederland nog, prima idee der eigen land weer opbouwen. Dacht trouwens dat dat een verplichting was. 9van de 10 zijn bedelaars. En datgene wat wij en onze vaders en opa oma hebben opgebouwd is van ons. Afblijven die zakkenvullers.

  Liked by 2 people

 7. H. De feij // november 4, 2018 om 08:53 //

  Dit zoude alle Europese landen moeten doen. Een opleiding en als het weer veilig is in eigen land weer terug. Daar help je die mensen dan kunnen ze in eigen land een menswaardig bestaan opbouwen. Hier werkloos rond lopen dat zou toch niemand moeten willen.

  Liked by 1 persoon

 8. Vergeten jullie nu niet dat een deel van die ”vluchtelingen” gewoon criminelen zijn? Niet allemaal maar die zitten er tussen.

  Liked by 1 persoon

 9. Joey France // november 4, 2018 om 10:37 //

  @Pieter Muller: mocht je het over de colonnes hebben die naar de Mexicaanse/Amerikaanse grens trekken laat u niets wijsmaken, dat zijn geen vluchtelingen maar met geld en valse beloften opgezette mensenmassa’s met als enig doel Trump een hak te zetten.
  Wat betreft Denemarken: een echt gidsland in deze materie.

  Liked by 3 people

 10. Er moet eenwil zijn om ze op te leiden en terug te sturen maar die wil ontbreekt totaal bij dit Rutte kabinet en wil zijn stempel drukken in Europa en weer een belangrijke baan scoren want hij weet oook dat zijn houdheids datum al ver over de datum is maar hij HAAT Nederland en zijn bewoners en brand en vernietigd alles wat er na 1945 is opgebouwd aan voorzieningen en zal een spoor van vernieling achter laten en op de slechtste premier van na de oorlog terecht komen en moet hiervoor gestraft worden en de VVD verboden worden.

  Liked by 1 persoon

 11. Wanneer ik vlucht voor oorlog doe ik dat naar het dichtsbijzijnde land waar ik veilig ben. En vanwaar ik zodra het weer veilig is in het land van herkomst, zo snel mogelijk weer terug kan keren.
  Denemarken heeft naar mijn weten geen buurlanden die in oorlog verkeren, derhalve is het begrip ‘vluchteling’ dan ook niet van toepassing.

  “Vluchtelingen” mogen zoveel ‘shoppen’ als ze willen, maar dan wel in de supermarkt in het eerst veilige land van aankomst !

  Like

 12. Als dat maar geen oorlog betekent, eindelijk een land met de juiste mensen op de juiste plek inde regering. Nu Nederland nog.

  Like

 13. koddebeier // november 5, 2018 om 11:30 //

  Eindelijk een Europese regering die hun hersens gebruiken, een zeldzaamheid !

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2018 om 13:47 //

  Het is wel te hopen dat zo’n wet dan met terugwerkende kracht van werking wordt anders schiet het nog niet op. Niet alleen voor nieuwe gevallen maar ook voor de reeds aanwezige invasiërs.

  Liked by 1 persoon

 15. Nederland moet eerst eigen iberal idioten eruit gooien

  Like

 16. Boy de Bok // april 23, 2019 om 22:28 //

  Waarom gaan die zogenaamde vluchtelingen nooit naar Rusland? Dat is een heel veilig land en daar hebben ze plek genoeg>

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s