Nieuw

Israël: Belangrijk om de dictatuur in Saoedi-Arabië te steunen

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu veroordeelt de brute moord op journalist Jamal Khashoggi. Tegelijkertijd benadrukt hij het belang van het niet laten vallen van de wahabitische dictatuur in het land, aldus RT.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat de moord op de Washington Post Jamal journalist Khashoggi vanuit de allerhoogste gelederen in Saoedi-Arabië werd bevolen.

Tegelijkertijd zegt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu nu dat de “stabiliteit” in Saoedi-Arabië behouden moet blijven.

– Wat er gebeurd is in het consulaat in Istanboel was verschrikkelijk, en het moet op de juiste manier worden behandeld, zei Netanyahu.

– Maar tegelijkertijd zeg ik dat het voor de stabiliteit in de wereld, voor de regio en voor de wereld, heel belangrijk is dat Saoedi-Arabië stabiel is.

De wahabitische dictatuur in Saoedi-Arabië, die miljarden heeft uitgegeven aan de verspreiding van het fundamentalistische islamisme in het Westen, is een nauwe alliantie aangegaan met zowel Israël als de Verenigde Staten in de strijd tegen zijn sjiitische rivaal Iran, die ook de aartsvijand van Israël is.

– Ik denk dat we een manier moeten vinden om beide doelen te bereiken. Het grootste probleem is Iran, en we moeten ervoor zorgen dat Iran zijn kwaadaardige activiteiten niet voortzet, zei Netanyahu.

Bron:

Netanyahu finds Khashoggi murder ‘horrendous’, but says Riyadh’s stability too important

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Israël: Belangrijk om de dictatuur in Saoedi-Arabië te steunen

 1. De kwade genius

  Like

 2. Laat kosher en halal elkaar afmaken terwijl ik champagne drink.

  Like

 3. antiislamnu // november 3, 2018 om 19:28 //

  Smerige honden

  Like

 4. 1 pot nat.

  Like

 5. Von Puffelen // november 3, 2018 om 21:53 //

  Logisch toch?
  themillenniumreport.com/2015/12/the-house-of-saud-its-jewish-origin-and-installation-by-the-british-crown/

  Like

 6. Judeo-islamisme

  De islamitische geschriften zijn gebaseerd op de joodse.

  Zelfde regels omtrent halal en haram, en wel of niet koshere slacht, zelfde regels omtrent genitale mutilatie van minderjarigen.

  Zelfde houding tegenover kafirs of goyim.

  Semieten zijn semieten. En moeten lekker daar blijven.

  Liked by 1 persoon

 7. Wat ik zo vreemd vind is dat Saoedi-Arabië zeker meer dan 250 miljard dollar heeft uitgegeven om de westerse wereld klaar te stomen voor overname, hoe dan ook, maar wat heeft de Angelo Amerikaanse Zionist Netanyahu bij een stabiel en ondersteund Saoedi-Arabië te winnen? Buiten het feit dat Israël’s aartsvijand Iran van de wereldkaart wil vegen, nou dat lukt alleen met nuke’s, kijk naar dat toenmalige Russische en het hedendaagse geëtter van de Verenigde Staten in Afghanistan om de consessies van waardevolle grondstoffen te bemachtigen? Wat valt er in Iran te winnen behalve olie?

  Like

 8. Von Puffelen // november 4, 2018 om 13:36 //

  Een centrale Rothschild bank.

  Like

 9. tim pietersen // november 5, 2018 om 15:48 //

  netanyahu laat zijn hand zien

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s