Nieuw

Hongarije: Wij zijn niet van plan om de “omvolking” van Europa te steunen – Polen zal ook hoogstwaarschijnlijk nee zeggen

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Ook Polen zal hoogstwaarschijnlijk nee zeggen tegen de globalistische VN-immigratieovereenkomst inzake immigratie, kondigt de Poolse regering aan. Tegelijkertijd maakt Hongarije duidelijk dat het niet van plan is om een “volksuitwisseling” van Europeanen te steunen.

Het aantal landen dat zich verzet tegen de zeer bekritiseerde globalistische migratieovereenkomst van de VN wordt steeds meer.

– Het is zeer waarschijnlijk dat we niet zullen meedoen aan het globale pact, aldus de Poolse premier Mateusz Morawiecki tijdens een ontmoeting met de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren, aldus Deutsche Welle.

Merkel daarentegen prijst het akkoord en noemt het “zeer belangrijk”.

Volgens DW was Duitsland de drijvende kracht achter de catastrofale afspraak, die onder andere wordt vergeleken met een “zelfmoordcontract” voor Europa, aangezien het wereldwijd internationale “rechten” voor immigranten wil invoeren die illegale immigranten gelijkstelt met zogenaamde vluchtelingen.

Hongarije heeft eerder gezegd dat de migratieovereenkomst een ernstig veiligheidsrisico voor het land vormt.

Oostenrijk, dat zich ook heeft teruggetrokken, waarschuwt in het bijzonder dat het VN-akkoord een bedreiging vormt voor de nationale soevereiniteit en een “massale verhuizing van mensen” kan veroorzaken.

Tegelijkertijd heeft de Hongaarse regering nu een officieel standpunt ingenomen ten aanzien van de VN. In een brief aan de secretaris-generaal van de VN en het Migratiebureau zegt minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjártó dat Hongarije geen voorstander is van een “bevolkingsuitwisseling tussen continenten” en dat de overeenkomst “zal leiden tot de vorming van parallelle samenlevingen en een verhoogde dreiging van terrorisme”, schrijft Daily News Hungary, die het  persbureau MTI citeert.

Het land zal de overeenkomst op geen enkele manier als bindend beschouwen, ongeacht of er al dan niet voor gestemd wordt.

Hongarije wijst er ook op dat de immigratie “moet worden tegengehouden en niet georganiseerd”. Het beste wat je in plaats daarvan kunt doen is mensen in hun land helpen, aldus de Hongaarse minister.

De VN zal op een top in Marrakech (“Gods land”) in het islamitische Marokko in december stemmen voor de Internationale Immigratieovereenkomst.

De Verenigde Staten onder Donald Trump hebben de overeenkomst al lang geleden afgewezen, en ook Tsjechië overweegt hetzelfde te doen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hongarije: Wij zijn niet van plan om de “omvolking” van Europa te steunen – Polen zal ook hoogstwaarschijnlijk nee zeggen

 1. Kan geen like geven “knop ontbreekt ,ook bij Fubar ?

  Like

 2. Henk der Niederlander // november 3, 2018 om 20:33 //

  Ook de tsjechische regering heeft verklaard dat ze het accoord van Marrakesh niet gaan omdertekenen.

  Liked by 1 persoon

 3. Allemaal smoezen, achtereenvolgens: arbeidsmigratie, cultuurverrijking, oorlogsvluchteling, culturele vluchteling enz. Die smoezen zijn nu (bijna) uitgewerkt en de volgende smoezen staan klaar om gelanceerd te worden: vergrijzing in Europa en arbeidskrapte in de Eurolanden hetgeen de jonge migranten gaan oplossen. Ja, ammehoela. En betalen maar: de economische crisis veroorzaakte zogenaamd de noodzaak tot de verhoging van de hoge BTW. De crisis is nu voorbij, wanneer krijgen we die terug? De lage BTW wordt nu ook verhoogd, de smoes: afschaffing dividendbelasting. Wel, die afschaf gaat niet door en dus kan de lage BTW laag blijven. Maar geloof je dat zelf?

  Angela Merkel wordt de tweede Duitser en Mark Rute de eerste Nederlander die over een paar jaar ten onrechte gaat zeggen: ‘Ich habe es nicht gewusst.’

  Maar ze zijn nu al te laat.

  Liked by 2 people

 4. @zwartschakel // november 3, 2018 om 19:47
  “Kan geen like geven “knop ontbreekt ,ook bij Fubar ?”

  Hebben we verwijderd. We vinden het een typisch Facebook-achtig dingetje dat meer bij pubermeisjes hoort die met selfies naar likes vissen. Hetzelfde gaan we met dat kinderachtige sterretjes uitdelen doen, we zijn geen kleuters en past ook totaal niet bij de image van onze site. Het lezen van onze artikelen, en misschien soms een klein complimentje in het reactieveld, is voor de redactie meer dan genoeg waardering.

  Liked by 1 persoon

 5. 1) Nu begrijp ik wat de hooggeleerde Herr, mini fuhrer in spe Thierry Baudet (14,1888) bedoelt met supranationale instituten, in zijn dikke pil: ‘Aanval op de Natiestaat’. Ik moet dit boek toch zsm helemaal uitspitten, want ook de razendsnelle Islamisering van het Westeuropese Rechtsstelsel wordt erin onderzocht, met name dus Sharia elementen die langzaamaan insluipen.

  2) Ja Hongarije is een land met zelfrespekt, en dat moet zo blijven, RESPECT voor de hogere, inheemse blanke Europeanen ontbreekt nu in Brussel en de VN. Die zijn gewoon bezig met hun White Genocide Programs en dat is misdadig, crimineel, racistisch, extreem discriminerend naar alle blanke volkeren op onze planeet.

  3) Helaas, Den Haag is nu al totale islamitische apartheid, de Hindoes leven daar in eigen Hindoe Apen kasten, Chinezen in hun eigen toko’s, Afrikanen in hun eigen Afro ghetto clubjes enz. Zielig, alles mislukt, zieke Haagse multikukeluku, nu wachten op leuke superstorm, die de boel op natuurlijke manier etnisch zal zuiveren, miaauwt slimme Wieroe hier en hij hoopt echt dat alle katten haters zo weggeblazen worden naar de diepzee tot diep in de maag van haaien uit de Noordzee, miaauwallah.

  4) Die Omvolking is een misdadig complot tegen het hogere, edelere, halfgoddelijke blanke, Arisch Arctische mensapen ras op aarde. Er moet een massa demonstratie komen hiertegen in heel Europa, krachtig, hard protest zsm januari 2019, in hartje winter bv een sneeuwstorm loop he om hiertegen te protesteren.

  ps
  Ik ben zelf van het viesbruin gekleurde Hindoe Apen Ras uit India en niemand moet durven om India om te gaan volken want dan is het gelijk messen slijpen en met echte stokken vechten bij gekleurde Hindoe massa daar. (REF: rellen Gujarat he herbouw oude hindoe tempel jaren geleden)

  Like

 6. marhammed // november 4, 2018 om 07:21 //

  We hebben immigranten nodig om het tekort op de arbeidsmarkt aan te vullen…… de komende 10 jaar zal nog 40% van de handenarbeid vevangen worden door robots en automatisatie! In belgistan staan er alvast 120000 niet belgen op de ocmw genietend van een uitkering! Oh Ja juist , ze zijn allemaal supergetalenteerd en geniaal!

  Like

 7. We hebben helemaal geen immigranten nodig om tekorten op de arbeidsmarkt op te vullen. Dat maken die immigranten zich zelf misschien wijs maar dat is niet zo. Bovendien bepalen wij dat graag zelf en niet die immigranten. Dat is net zo iets dat als ik zeg dat Saoedi Arabië Europese import nodig heeft om aldaar de Islam te gaan hervormen.

  Liked by 1 persoon

 8. hahah al die immigranten willen gewoon lekker WW, AOW, WAO, gouden handdruk, vette Subsidies, NIET HARD WERKEN, zo min mogelijk presteren, NOOIT aanpassen, teveel zeuren, alles van blanke gastheren afbreken en kapot trappen, en hiervoor vechten zij ok, Maw meeste zijn hinderlijke parasieten hier in heel blank Nederland ea blanke naties. Praktijk is het bewijs hiervan, geen vooroordelen ok van mijn kant, ben zelf viesbruin, mislukt, ziek SuriKoelie, afval aapje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s