Nieuw

Absurde migratieleugens

Touareg grenswacht betaald door Stef Blok, wikipedia

Twee dagen terug schreven we dat Stef Blok 4 miljoen in de Sahara gekieperd had omdat het uw geld is en hij u haat.

Afgelopen week vrat hij in de duurste restaurants van Tunis, Agadez en andere islamitische roversnesten van uw geld om er op toe te zien dat de eurootjes lekker door de woestijn waaien. Tunesië wordt omschreven als een soort van beschaafd land, maar dat is het natuurlijk niet, uit Tunesië kwamen de meeste IS-jihadisten.

In plaats van herstelbetalingen te eisen van het land dat eeuwenlang jihad gevoerd heeft tegen Europa, terwijl onze marine de hoofdstad onder schot houdt, denkt Blok dat er met Tunesië over immigratie te praten valt. Dat is niet zo, want immigratie-jihad is een koranische plicht.

Absurd wordt het Telegraaf stukkie als het over Niger gaat:

Niger heeft onder druk van de EU mensensmokkel verboden. Met Europees geld controleren grenswachten papieren van reizigers. Mede met 4 miljoen van Nederland zijn er 250 mobiele grenswachters opgeleid en materieel uitgerust. Gezien de grenzen van Niger, bij elkaar meer dan vijfduizend kilometer, is de overheidsdienst bepaald niet overbezet.

Voorlopig lijkt de Europese aanpak in Niger effect te hebben. In Italië, springplank verder Europa in, kwamen dit jaar via de route Niger-Libië-Middellandse Zee 20.000 migranten aan. Het jaar ervoor waren dat er nog bijna 100.000.

Ik weet niet wie ik hier zijn toetsenbord op moet laten vreten, maar het is natuurlijk flagrante onzin.

Dat er in Italië nog maar 20.000 invasiejihadisten aankwamen dit jaar heeft maar één oorzaak, en die oorzaak heet SALVINI. Net als de migratiestroom door de Balkan opdroogde doordat Orban ingreep, die de buitengrens van de EU ging bewaken, wat eigenlijk een EU taak is, maar waar de EU laaiend om werd toen iemand die taak werkelijk uit ging voeren, zo is het hier niet de verdienste van Blok, maar van Salvini. Die 4 miljoen zijn weggegooid, want Niger haat ons. Dat geld gaat linea recta naar een Zwitserse bankrekening, coke en hoeren.

De Nederlandse grens verdedig je in Nederland en niet 7000 kilometer verderop !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Absurde migratieleugens

 1. Juist.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // november 4, 2018 om 11:50 //

  En dan nog dat klimaatverhaal…..wat gebeurd er met een zwembad als je in een van de hoeken een gat maakt? https://www.rt.com/business/423508-china-project-forces-rainfall/

  …En u vroeg zich af waarom er zo weinig regen valt, waarom dat het warmer word en het weer zo van slag is? Ooit waren het vulkaan uitbarstingen die de lucht donker maakten en het weer in de war gooiden, nu zijn het de Chinezen. Wat je weghaalt op een plek zorgt voor verschuiving op een andere plek. Terwijl hier op CO2 uitstoot word belast en beboet staan in China 500 superloeigrote branders de lucht warm te stoken, letterlijk de hemel te frituren….ooit gehoord van de stoken en de kerkdeur open laten….

  Alle milieubelastingen en het gelul over klimaatverandering zijn er voor het vullen van zakken, niet voor iets te voorkomen of ermee om te gaan. Recycelen is gewoon een geestelijke instelling van iets benutten dat benutbaar is, vaak op persoonlijk niveau een kwestie van iets kunde leren om iets te kunnen maken, beetje moeite doen. je auto of ander voertuig goed afstellen, het gat in je dak dichtmaken als het weet kouder word. Die condoom plakken als er een gat in zit. Logica, respect voor dingen en de wens tot creeeren. Of juist voorkomen. Daar hoeft niet een politicus zijn geld mee te stelen door wetten en boetes te bedenken, kunnen we prima zelf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s