Nieuw

Verlaten landbouwgrond voor ‘vluchtelingen’ in het communistische Portugal

Pixabay

Waar we net berichtten dat Italië’s Lega partij grond wil geven aan Italianen die een derde kind nemen, doen de globalistische landverraders in Portugal het andersom. Het regeringstuig daar wil Portugees land weggeven aan de barbaarse horden.

Defend Europe:

De socialistische Portugese regering heeft een nieuwe wet voorgesteld aan het parlement die een grondbank zal creëren om waardevolle en niet in gebruik zijnde landbouwgrond te verhuren. Kandidaten met een asielstatus of ‘vluchtelingen’ krijgen voorrang bij het leasen van verlaten landbouwgrond in plaats van nationale of Europese burgers.

Naast de jongeren en werklozen zullen de vluchtelingen ook de voorkeur krijgen in het kader van wedstrijden over landgebruik voor landbouw- en pastorale exploitatie, via een nieuw voorgestelde Grondbank – waar de staat grond in privébezit opslaat zonder bekende eigenaar.

Deze virtue signalling deugmaatregel is het laatste voorstel van de socialistische Portugese regering in haar coalitie met de Communistische Partij van Portugal en de Bloco de Esquerda-partij (de extreem linkse ultra progressieve partij).

Sinds het begin van de ‘vluchtelingencrisis’ in 2015 heeft de Portugese socialistische regering er veel belang aan gehecht om migranten het land binnen te brengen, vooral in landelijke, vergrijzende en nu ontvolkte gebieden.  Van de weinige 1500 ‘vluchtelingen’ die zich in Portugal vestigden, verliet meer dan de helft van hen het land voor rijkere landen in de noordelijke gebieden, vooral op het platteland. Deze laatste stunt van de linkse Portugese regering is een van de vele zielige deugpogingen richting Brussel met betrekking tot de migrantenkwestie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Verlaten landbouwgrond voor ‘vluchtelingen’ in het communistische Portugal

 1. paulzwueste // november 2, 2018 om 17:19 //

  Ondersteboven op ’n gekanteld kruis vastbinden en van boven naar beneden doormidden zagen.
  Met ’n boomzaag waarbij de tanden zeker 3.5 centimeter lang zijn en twee centimeter uiteen staan.
  En Public natuurlijk!
  Dat zal lekker rafelen….
  Daarna aan de honden voeren.

  Gebruikelijk in de zestiende eeuw in Italië.
  Maar naar ik heb vernomen zal Salvini deze straf weer invoeren.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // november 2, 2018 om 17:34 //

  Godverdomme, verraad tot in het kwadraat.

  Liked by 1 persoon

 3. Zat ik te kijken om daar iets te kopen, geven ze de grond onder je voeten gratis weg aan het gajes waarvoor ik Nederland uit wil.

  Like

 4. Duchesne // november 2, 2018 om 20:21 //

  De vraag is dan, wil je daar vechten voor een bestaan en moslims verwijderen of hier, tussen de verraders van ons eigen volk?
  Ik was goed pissed van dit bericht, want ik wil ook een nieuwe toekomst en iets nalaten voor mijn kinderen en die toekomst is zeer duidelijk niet meer hier. Portugal was mijn eerste keus, maar ergens in mijn achterhoofd had ik na het lezen van de aantallen die worden geimporteerd al gedacht dat vooral de armere landen ze tegen vergoeding gaan krijgen. Iedere ziel op aarde weet dat het bij elkaar stoppen van grote groepen tot geweld gaat leiden, we zien nu
  deze week al in Frankrijk, Duitsland en Zweden de massa aanvallen op politie en burgers en hun bezit, en ook hier in Nederland waar vanavond in Eindhoven een winkel is overvallen door een grote groep. Dan zit je in het voorspel van totale anarchie.
  En al die “jongeren” zullen nooit een reguliere baan hebben, dit plunderen, moorden en verkrachten is hun “cultuur”. Dat sla je er niet eens uit, dat schiet je er enkel nog uit.

  Mijn woede en machteloosheid is enorm, ben ik de enigste want met drie man en een paardekop kan de revoltie en schoonmaak beginnen. Drie omdat er altijd iemand “normaal” zal zijn…

  Als er geen uitweg in emigratie en betaalbare landen meer is dan word het tijd hier verraders te gaan ruimen, dus graag veel namen en adressen…en hun rankering op de Quote lijst, geld kan beter worden besteed aan emigratie dan aan Mercedes en champagne.

  Mensen, ben ik gek of is de normale wereld gek?

  Verenig u, word weerbaar en help elkaar, niemand anders is er voor uw belang. Zeker de staat niet, die werkt keihard aan uw totale slavenschap tot de dood erop volgt.

  Duchesne, per heden in therapie wegens teveel woede en frustratie.
  (zijn drugs een idee?)

  Like

 5. Dit kan je niet serieus nemen,een Dictator mer vele doden als achtergrond als wereld gezondheids ambassadeur.
  Hoe gek is deze wereld geworden ,van Australie tot Canada,van Zweden tot de USA omdat een paar honderd krankzinnigen die zich ,,ELITE ,, noemt deze aarde in bezit wil nemen en de Blanken Uit wil moorden om weer goedkope ,,SLAVEN,,te creeeren.
  Er is 1 oplossing vermoord die ELITE en stuur al die slaven terug naar herkomst.

  Like

 6. Geen zorg. Op het Portugees bouwland kunnen ze niets anders als geiten verkrachten en er valt niks te vernielen. Jihad tegen varkens? Ha ha ha. Ze zullen snel naar de steden verhuizen. De regering probeert gewoon centen te krijgen van Brussel.

  Liked by 1 persoon

 7. shlomoshe // november 3, 2018 om 15:11 //

  @Duchesne,
  Therapie of (voorgeschreven) drugs, als het iemand echt te machtig wordt, waarom niet.
  Doe je dat via de officiele kanalen dan is de kanttekening dossieropbouw.

  Beter is, wanneer het kan, je woede of frustratie om te zetten in fysieke inspanning.
  En de enige niet recreatief gebruikte drugs waar ik mensen -langdurig- beter van zie presteren, worden professioneel ondersteund in dat grijze gebied rond sport.

  Like

 8. Duchesne // november 4, 2018 om 17:26 //

  Alles opgeteld knok ik liever voor mijn overleven en voortbestaan waar anderen dat ook doen dan in en land waar je verrader dezelfde huidskleur heeft als jij en je “medestijders” thuis de bank en hun toetsenbord verslijten.
  Ik denk dat noord Spanje en Portugal kans hebben blank te blijven, meer kans dan hier waar straks alles uit Denemarken en de rest van Scandinavie heen trekt en word aan gevuld met gekleurd vlees tegen vergrijzing.
  En ja, immigratie tegen vergrijzing werkt, immers, oudjes gaan sneller dood als ze geen leven meer hebben en constant worden beroofd en mishandeld zodra ze de straat opgaan of in een zorginstelling komen met alla toon personeel. Onze leiders liegen dus niet als ze zeggen dat immigratie goed is tegen vergrijzing. Dat het met moord en doodslag gepaard gaat is hun een worst, die vuile kut burgers met hun referenda en stemrecht gedachten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s