Nieuw

Trump zegt dat het leger mag schieten op de invasiekaravaan van de Taco-vreters

Pixabay

Naar aanleiding van berichten over de invasiecriminelen van de Taco-karavaan die de Mexicaanse strijdkrachten aanvielen, zei president Trump dat de Amerikaanse militairen die zich momenteel aan de zuidelijke grens verzamelen, stenengooiers als schutters zullen behandelen.

“Ik hoop dat dat niet het geval zal zijn, maar ik zal u dit vertellen – iedereen die stenen gooit….. we zullen dat als een vuurwapen beschouwen, want er is niet veel verschil,” zei Trump.

Trump’s opmerkingen komen nadat er verschillende clips verschenen met gewelddadige migranten, waaronder deze waar de bruinnekken stenen gooien naar Mexicaanse veiligheidstroepen aan de Guatemalteekse grens.

Fenixx schreef al eerder dat het coca-volk ook bommen en geweren bij zich heeft. Misschien zitten al die communisten van de Farc er wel tussen, of marxistische Nicaraguaanse en Salvadoriaanse guerillero’s, dat Mexicaanse bendetuig van MS-13 en ingevlogen IS-jihadi’s. Het beste is ongetwijfeld om het zekere voor het onzekere te nemen en een grote strook van Mexico te bezetten en plat te branden, de Spics terug te drijven tot achter het Panamakanaal omdat dat simpelweg de best verdedigbare plek is. En het geannexeerde gebied vervolgens met blanken te bevolken. We kunnen dan denken aan fokpremies voor Amerikaanse blanken die in bedreigde gebieden leven waar de Democraten aan de macht zijn die daar geherhuisvest kunnen worden, maar misschien ook wel aan de bedreigde West-Europese volkeren, zeg maar alles ten Westen van het vroegere IJzeren Gordijn.

In ieder geval is het noodzakelijk om de karavaan zo ver mogelijk van de Amerikaanse grens op te vangen en om te doen keren. Bommen op de karavaanroutes binnen Mexico zijn effectiever dan kogels aan de eigen grens. Een buurland dat zijn territorium ter beschikking stelt aan een vijandige legermacht om een aanval uit te voeren, kan zich niet langer beroepen op zijn territoriale integriteit.

Trump noemt het een invasiemacht, en zegt dat het geen ‘onschuldige’ mensen zijn, maar vervolgt dat ze dat wel uit zullen vinden middels het ‘legal proces’.

Er is echt geen enkele reden om een asielaanvraag in behandeling te nemen. Er hoeft niks ‘uitgevonden’ te worden, het is een georganiseerde invasie zoals Trump in het fragment hierboven ook meldt, en dan moet je die zo ver mogelijk van je grens tegenhouden. Trump lijkt dus van plan te zijn ze stuk voor stuk te laten ondervragen.

Hij kan beter ophouden met het afgeven van een dubbelzinnige boodschap, want als je zegt dat je ze überhaupt een ‘legal poces’ gunt is dat een open invitatie aan nog eens tienduizenden. Geen van deze Taco-karavaanmensen komt uit een land dat in oorlog is. En ook als dat wel het geval zou zijn, moet je er ernstige twijfels bij hebben om mannen in de militaire leeftijd deserteurs binnen te laten. Als er één les te trekken valt uit wat er in Europa gebeurd is, is het dat wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Trump zegt dat het leger mag schieten op de invasiekaravaan van de Taco-vreters

 1. Alphons Mantel // november 2, 2018 om 10:20 //

  Trump beschermt de natuur effectief

  Like

 2. trebor2110 // november 2, 2018 om 10:26 //

  staan ze nou gewoon stenen te gooien naar een helicopter ?? 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // november 2, 2018 om 10:28 //

  Kijk dit ook even links woord steeds extremer tevens weer een bewijs dat er geen onafhankelijke media is.

  Like

 4. tim pietersen // november 2, 2018 om 11:18 //

  antifatube

  Like

 5. Geef hem eens ongelijk.

  Like

 6. Best wel spannend hoe dit zich gaat ontvouwen, er is een grote kans dat vrouwen en kinderen als schild gebruikt gaan worden dus dat wordt tricky want als vrouwen en kinderen slachtoffer worden dan is het feest bij de democraten en trumphaters. Trump weet dit uiteraard en daarom denk ik dat hij er een showcase van gaat maken, het leger gaat zich zo imposant en afschrikwekkend opstellen dat iedereen uit de karavaan zich afvraagt wat doen we hier in hemelsnaam en aftaaien met als gevolg dat geen schot gelost hoeft te worden. Maar goed, dit is natuurlijk wat ik stiekem hoop. Binnen afzienbare tijd zullen we het weten.

  Like

 7. Horatius // november 2, 2018 om 13:23 //

  Donald Trump zal ongetwijfeld weer worden afgeschilderd door de media als zijnde een onmens zonder geweten en empathie om deze zielige vluchtelingen de toegang te weigeren tot de VS.

  Volkomen terecht kwalificeert hij deze migranten als invasietroepen waaronder ultralinkse guerillero’s en andere ‘vrijheidsstrijders’. Om over handelaren in drugs maar te zwijgen.

  Bij de diverse grensposten uiteraard dezelfde beelden die wij hier in Europa maar al te goed kennen: hoogzwangere vrouwen met krijsende kinderen op de arm gaan voorop in de karavaan om de publieke opinie te bespelen en de grenswachters op een slimme en effectieve manier te intimideren en ze zodoende te verhinderen hun werk te doen.
  Maar daar zijn ze hopelijk op voorbereid en dusdanig geïnstrueerd dat ze daar niet in zullen trappen en gewoon hun plicht zullen doen en dus de grenzen hermetisch zullen afsluiten voor deze invasietroepen.

  Deze op hol geslagen mensenmassa’s menen het recht te hebben gebaseerd op sterk gedateerde vluchtelingenverdragen asiel aan te vragen ongeacht of men een echte vluchteling is of een economische vluchteling. En desnoods gewapenderhand want recht is nu eenmaal een recht en tenslotte ‘de wereld is van iedereen’ zoals het linkse dogma al vele decennia propageert.

  In Europa heeft dit strijdplan van de invasietroepen feilloos gewerkt en zitten wij hier met de gebakken peren ofwel de ineenstorting op termijn van onze verzorgingsstaat en als extra bonus de kans op een bloedige burgeroorlog.

  Like

 8. Trump zegt dat het leger mag schieten op de invasiekaravaan van de Taco-vreters

  Trump: een politicus die wel begrijpt dat landsgrenzen verdedigd moeten worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s