Nieuw

Straatterreur in Berlijn – 100 migratiejihadisten beschieten voorbijgangers en auto’s

foto ter illustratie uit Neukölln vorig jaar - YT

Volgens schattingen van de politie hebben minstens 100 jonge migranten op woensdagavond in Berlijn-Schöneberg passerende auto’s, bussen, politieagenten en voetgangers beschoten met vuurwerk, vuurpijlen en brandbommen. Een fietster raakte in schok nadat ze geraakt werd. Daarna ging de terreur door. Alle daders werden vrijgelaten.

De politie heeft in totaal 63 jonge buitenlanders opgepakt en gecontroleerd. Toen de hulpdiensten al ter plekke waren, gooiden de migranten een strijker naar een 64-jarige vrouwelijke fietser. De vrouw raakte in shock door de explosie.

De daders zouden tussen de 12 en 16 jaar oud moeten zijn. Nadat de persoonlijke gegevens waren genoteerd, overhandigden de agenten ze aan de ouders. Er wordt onderzoek gedaan naar ernstige schending van de vrede en het toebrengen gevaarlijk lichamelijk letsel.

Nadat de politie de operatie had voltooid, kwam het in dezelfde wijk weer tot dergelijke daden. Deze keer gooide een gemaskerde man uit een groep van ongeveer 40 migranten een fles benzine naar een politieauto. De brandbom miste echter zijn doel. Daarna sloegen de daders op de vlucht. Later kon de politie toch nog zeven tieners arresteren.

In de directe omgeving van de plaats van het misdrijf vonden de officieren nog een brandbom. Forensische technici onderzoeken nu de twee in beslag genomen molotov’s. De politie, die met in totaal 85 agenten in actie was, nam nog meer strijkers en ook vuurwerkbommen in beslag.

Kort daarna deden zich soortgelijke gebeurtenissen voor in Berlijn-Kreuzberg. 20 tot 25 gemaskerde mensen gooide stenen naar een BVG lijnbus. De voorruiten en zijruiten van het voertuig werden ingegooid. Ook hier hield de buschauffeur er een shock aan over. Politieagenten konden de persoonlijke gegevens van twee jongeren vastleggen.

Bron:

Straßenterror in Berlin: 100 Migranten beschießen Passanten und Autos

Berlin-Neukölln vorig jaar:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Straatterreur in Berlijn – 100 migratiejihadisten beschieten voorbijgangers en auto’s

 1. Henk der Niederlander // november 2, 2018 om 19:09 //

  Wat opvalt.
  Uit Italie nu weinig nieuws over straatterreur door de parasieten.
  Die willen zich nou niet meer in de kijkert werken want daar is de kans nou te groot dat als ze opgepakt worden ze binnen een week in het vliegtuig zitten richting hun eigen shitholes.

  Liked by 2 people

 2. Merkel!!!

  Like

 3. paulzwueste // november 2, 2018 om 19:30 //

  Ik kijk vooruit naar de komende jaarwisseling…..!!!!

  Hoeveel onschuldige Duitsers zullen WEER op 31 december as.worden vermoord, verkracht… of verkracht EN vermoord!

  De zogenaamde “regering” die deze moord en verkrachtingspartijen bewust heeft gewild en heeft mogelijk gemaakt, moet worden vervolgd voor Hoogverraad!!!
  En als zodanig berecht!!!

  Like

 4. Like

 5. Duchesne // november 2, 2018 om 20:06 //

  Wat echt opvallend is: het totale verzwijgen in onze media. En voor de lezers hier: veel over geweld lezen maakt geweld tot een nieuwe norm…norm betekend normaal, normale gang van zaken, dus niet meer iets bijzonders.
  En zo valt u weer in slaap, na een kruiwagen ergenis en frustratie.

  Het probleem van ons zijn onze extreem te lange lontjes…..altijd maar afwachten tot “iemand” ANDERS iets doet aan de smeerlapperij….maar niet u, want het regent buiten, de zon schijnt te warm, goede tijden komt zo, het is ergens anders….

  Nederland ONTWAAKT !!! of sterf een slavendood.

  Liked by 4 people

 6. templars2017 // november 2, 2018 om 20:21 //

  Het is verschrikkelijk , dit incident heeft alles van een daad tegen de vrede ,nu waren het vuurpijlen straks is het een zwaarder kaliber…..
  Ter zelfde tijd gebruiken ze het systeem van de wet tegen het gastland ,ze laten jongeren het vuile werk doen, hierbij krijg je verschillende invalshoeken te zien.
  Eerst die jonge gasten leren hoe ze moeten aanvallen, ten tweede ze bewijzen dat ze het waard zijn (heel belangrijk in de islam) ten derde de echte schurken blijven buiten schot.
  Het zou veel erger geweest zijn als de daders meerderjarig zouden geweest zijn,jongeren echter worden naar huis gestuurd met een tik op de vingers.
  Het is nutteloos het te pogen te verdoezelen als een daad van verveling, het was een oefening ,voor wat komen gaat, maar dat mag niet gezegd worden zeker? en inderdaad de media zwijgt ….oorverdovend!

  Like

 7. Straatterreur in Berlijn – 100 migratiejihadisten beschieten voorbijgangers en auto’s:

  ‘vuurwerk, vuurpijlen en brandbommen.

  De politie heeft in totaal 63 jonge buitenlanders opgepakt en gecontroleerd.

  Toen de hulpdiensten al ter plekke waren, gooiden de migranten een strijker naar een 64-jarige vrouwelijke fietser. De vrouw raakte in shock door de explosie.

  gooide een gemaskerde man uit een groep van ongeveer 40 migranten een fles benzine naar een politieauto.

  In de directe omgeving van de plaats van het misdrijf vonden de officieren nog een brandbom.

  Forensische technici onderzoeken nu de twee in beslag genomen molotov’s.

  De politie, die met in totaal 85 agenten in actie was, nam nog meer strijkers en ook vuurwerkbommen in beslag.

  20 tot 25 gemaskerde mensen gooide stenen naar een BVG lijnbus. De voorruiten en zijruiten van het voertuig werden ingegooid.

  Ook hier hield de buschauffeur er een shock aan over.’

  Het etiket ‘Kattenkwaad’ is uitgesloten. We kunnen rustig stellen dat het ‘beleid’ van de diverse overheden totally uit de klauw is gelopen!

  https://fenixx.org/2018/10/31/merkel-reikt-integratieprijs-uit-aan-israelische-liefdadigheidsinstellingen-voor-het-helpen-van-vluchtelingen-zich-te-vestigen-in-duitsland/

  Barbara Lerner Spectre is an American born Jewish philosophy lecturer. After spending some time in Israël she immigrated to Sweden in 1999. In Sweden she formed Padeia, the European Institute for Jewish Studies. In 2010 she made the following comments on the role of Jews in the multiculturalization of Europe.

  “I think there’s a resurgence of antisemitism … because at this point in time … Europe has not yet learned how to be multicultural .. and I think we’re going to be part of the throes .. of that transformation … which must take place ..Europe is not going to be the monolithic societies that they once where in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a hugh transformation for Europe to make. There now going into a multicultural mode .. and Jews will be resented because of OUR LEADING ROLE. But without that leading role and without that transformation Europe will not survive.”

  Bill Warner PhD: Muslim Candidates

  Like

 8. Zolang de totale chaos niet uitbreekt zal er nooit effectief worden opgetreden. Nooit !

  Mochten zij desondanks toch nog op tijd wakker schrikken, dan is het te hopen dat zij de oude Duitse zegswijze, “besser ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende” eindelijk eens ten uitvoer leggen……..

  Like

 9. De eerste uitingen van de burgeroorlog (of beter gezegd, uitroeingsoorlog tegen de inheemse bevolking). Ik vraag me af hoe nieuwjaar zal verlopen.
  In Frankrijk rellen met Halloween. Nu in Duitsland. Ga er maar van uit dat het over zal slaan en erger zal worden.
  Men doet er goed aan nu vast voedsel, water, medicijnen en wapens in te slaan om minstens 2 weken te kunnen doorstaan, het gaat steeds sneller en steeds verder

  Like

 10. antiislamnu // november 2, 2018 om 23:50 //

  De minste aanleiding is genoeg voor dat moslim tuig om er een grote tering zooi van te maken ze zijn er overduidelijk op uit om de strijd aan te gaan met de gevestigde orde.
  Dit is hun blijk van dankbaarheid voor de gratis huizen medische zorg onderwijs uitkeringen enz bedankt hoer merkel.

  Like

 11. Natuurlijk zijn ze vrij gelaten, het zijn buitenlanders. Autochtonen worden bestraft. Kijk maar naar hier met die bruiloftstoeten. Er wordt niet tegenop getreden. Als jij bijvoorbeeld eens toeterd om gedag te zeggen of ergens even parkeerd om iets in te laden pakken ze je gelijk.

  Like

 12. Herman Peter // november 3, 2018 om 02:02 //

  ik wil niet reageren op al die walgelijke wandaden die door buitenlanders ,al dan niet islamieten worden gepleegd,mijn misprijzen is daarvoor te groot en wat er zou moeten gedaan worden door de overheid,is al te belachelijk voor commentaar op te geven ,want er wordt toch niets ondernomen ..de regeringen zijn te laks,te laf,en te schijterig om wat dan ook te ondernemen..Er moet en sterke man,een leider opstaan om een eind te maken aan die verregaande verloedering !!Wat ik me wel afvraag is ..wat er te onderzoeken valt aan die twee”Molotov-Cocktails”????Wat kan je onderzoeken aan een fles met benzine erin en een vod ??

  Like

 13. Duchesne // november 3, 2018 om 11:01 //

  De dagelijkse straat terreur is al norm geworden, afgelopen nacht drie overvallen enkel in Eindhoven, Nuenen en Helmond. En hoeveel andere overvallen en berovingen afgelopen nacht in de rest van NL…? Multiculti is een ziekte die uitgesneden moet worden, of uitgebrand. Een andere manier van genezen is er niet.

  Hoe snel kan een burgeroorlog of een ismal terreur golf gebeuren: kwestie van uren, op ieder willekeurig moment van de dag. En ondertussen stapelen de wapenvoorraden in de arsenalen van de mislams zich op, worden steeds meer bendes groter en weigert zowel pers als politiek hun falen en misleiden te erkennen.
  Er zal nog een hoop ellende nodig zijn voor zaken helder op tafel liggen, als de tafel er nog is tegen die tijd.

  Like

 14. En biedt men geen oplossingingen of moet het leven zo verder gaan? Onder het mom van die multiculturaliteit waar heel Europa zo om zat te vragen?
  Nog even, en kinderen schieten ons in de rug.
  Toen ik dat een tweetal jaar geleden zei, verklaarden ze mij ook gek, terwijl ik zo voor de geest kon/kan halen hoe islamitische kindjes rennende volwassenen in de rug schieten.
  De wapens zijn er, de cultuur is er, en nog even en de kindjes ook.

  Like

 15. Dit is al burgeroorlog, alleen de “burger” vecht (nog) niet terug……

  Like

 16. Jongeren controleren en aan de ouders overdragen? Wat is dat voor flauwekul? Vastzetten, en zorgen dat de maatschappij voorlopig geen last meer heeft van dat krapuul.
  Beter nog is het om ze in opvoedingskampen te plaatsen. Met stevige hand normen en waarden bijbrengen, en wil dit ook niet helpen, dan uitzetting naar het land van herkomst of dat van de ouders.
  Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Het enige wat nog ontbreekt is de WIL om keihard op te treden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s