Nieuw

Politie-onderzoek naar “It Is Okay to be White” stencils

In Forth Worth, Texas heeft iemand bedacht om stencils op te hangen met het opschrift “It Is Okay to be White”. Dit was aanleiding voor een oproep tot politie-onderzoek en berichtgeving in het lokale sufferdje.

Als je de reacties in het filmpje ziet dan zou je denken dat die mensen het niet Okay vinden als je Blank bent. Dat het een misdaad is als je blank bent. Dat is het niet !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (850 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Politie-onderzoek naar “It Is Okay to be White” stencils

 1. Von Puffelen // november 3, 2018 om 14:02 //

  ‘Proud to be white’ zal ‘m daar ook niet gaan worden denk ik.

  Like

 2. marhammed // november 3, 2018 om 17:59 //

  It’s ok to be black, gay,lesbian,muslim……but white? Oh ,THIS IS RACIST and provocating! If there where no white people, a lot would be still in the threes ! Many countries where developed only in the time when they where colonialised !

  Liked by 1 persoon

 3. Von Puffelen // november 4, 2018 om 00:57 //

  White Lives Matter of ben ik dan een racist?

  Like

 4. Von Puffelen // november 4, 2018 om 18:55 //

  Het politieonderzoek an sich is trouwens al een geval van caucasiaphobia en moet meteen de kop worden ingedrukt wegens racisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s