Nieuw

Orbán roept het Europese volk op tot oorlog tegen de cultuurmarxisten

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Orbán moedigt de mensen in Europa aan op te rijzen in de bezig zijnde “culturele oorlog”. Een volk moet “geestelijke grootsheid bezitten die naar nieuwe hoogten streeft”.

De Hongaarse premier Viktor Orbán roept nu de Hongaren en alle andere Europeanen op om te strijden om hun eigen nationale en Europese cultuur te laten overleven, vermeldt de Hongaarse regering op haar website. Het Europese volk moet de “cultuuroorlog” winnen die de globalisten zijn begonnen, meent hij.

Volgens Viktor Orbán is er momenteel een “cultuuroorlog” bezig in Europa. Dit zei hij in verband met de heropening van het gerenoveerde Museum of Fine Arts in Boedapest.

Daarom moeten de Europeanen in alle Europese landen de “innerlijke essentie, identiteit en soevereiniteit van de eigen cultuur verdedigen”.

De Hongaarse premier is van mening dat het een geschenk is, niet een bedreiging, dat naties verschillende oorsprongen hebben en dat deze moeten worden bewaard.

– We leven in vrede met onze eigen cultuur en geschiedenis. Het is een prachtig geschenk in deze wereld, dus laten we erkennen dat het de moeite waard is, zei hij.

Tegelijkertijd wees hij erop dat er geen ruimte is voor onverschilligheid en zwakheid in het verdedigen van zijn eigen cultuur.

De Europeanen moeten de “culturele oorlog” winnen.

Volgens de premier zijn de Hongaren een volk van “geestelijke grootsheid die naar nieuwe hoogten streeft”. De Hongaren meten zich niet naar wat ze van anderen kunnen nemen, maar naar wat ze aan cultuur en wetenschap geven, legde hij uit en benadrukte dat het Hongaarse volk “mensen zijn die altijd meer aan de wereld hebben gegeven dan het heeft genomen”.

Orbán wees er verder op dat de geschiedenis de antinationalisten die zich aan buitenlandse doelen wilden aanpassen altijd heeft verdreven.

Dergelijke ideeën zijn achterhaald en in verval.

– De tijd om anderen te na-apen en een halfslachtig cultuurbeleid te voeren is voorbij, zei de minister-president en ging verder:

– Wij geloven in duurzame ideeën, en we hopen dat er een gemeenschappelijk systeem komt waar we allemaal naar kunnen streven. En deze hoop is in dit museum belichaamd.

Bron:

We must defend our cultural identity now

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán roept het Europese volk op tot oorlog tegen de cultuurmarxisten

 1. Eigen volk eerst // november 2, 2018 om 17:47 //

  Orban heeft gelijk. Europa is Afrika zonder de eigen tradities. De hele wereld moet Afrika worden blijkbaar. Wat wordt er dan eigenlijk gewonnen? Het is een grote afbraak van alle beschaving.

  Like

 2. Orban is het boegbeeld van elk Europese volk dat haar identiteit koestert.
  Dat omvat ook immigratie, maar die immigratie vind plaats met gezond verstand en met het toevoegen en assimileren aan de cultuur van het ontvangende land.

  Like

 3. Oorlog bezig?? Waar? Het zou niet slecht zijn als het werkelijk zo zou zijn, maar helaas, het is hier nog steeds niet zo ver, hier zijn wij nog steeds onze normen en waarden aan het verliezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s