Nieuw

Oostenrijk trekt het staatsburgerschap in van een terreurTurk

In Innsbruck werd zelfs op een netwerkbijeenkomst van jihadisten met de IS-vlag gezwaaid. Foto Wikimedia

Innsbruck – Terwijl Duitsland, dronken van tolerantie, zelfs leden van terroristische organisaties terug wil brengen naar Duitsland, toont buurland Oostenrijk de rode kaart aan vermeende aanhangers van jihadisten. Zoals het online magazine “Unzensuriertmeldt, heeft een Turkse extremist, die wordt beschouwd als een sleutelfiguur van de “Turkse Hezbollah in Oostenrijk”, nu de Oostenrijkse nationaliteit verloren.

De provincie Tirol, die pas in 2016 naturalisatie voor de Turk mogelijk maakte, reageerde op tal van islamitische activiteiten rond een “culturele vereniging”, die wordt beschouwd als het ontmoetingspunt van de extremistische Turkse islamitische organisatie. Het vat was overvol toen de verjaardag van de profeet Mohammed werd gevierd. Naar verluidt hebben niet minder dan 400 mensen deelgenomen aan deze viering in Innsbruck. Zelfs een “jihadvlag” zou zijn gezwaaid. Andere deelnemers trokken de aandacht met extremistische tekens en uniformen. Volgens de politie had het evenement de aandacht getrokken als een netwerkbijeenkomst van Oostenrijkse en Duitse jihadisten. Schrijft verder het islamitisch-kritische platform:

“Zoals het onderzoek van de grondwettelijke beschermers in Tirol heeft aangetoond, heeft de Turk een nauwe band met een terroristische groepering door zijn verenigingsfunctie en de daaraan verbonden activiteiten. Dit feit sluit het Oostenrijkse staatsburgerschap uit. Na een beroep bij het Administratief Hof is de intrekking van het staatsburgerschap nu door het Hooggerechtshof bevestigd.

Dankzij de rood-groene politiek en de rechterlijke macht is Duitsland nog ver verwijderd van dergelijke consequente maatregelen tegen islamitische netwerken. De deelstaat Tirol heeft een zwartgroene deelstaatregering. Maar anders dan in Hessen hebben de Groenen zware verliezen geleden, terwijl met name de FPÖ, net als de ÖVP, grote winsten heeft kunnen boeken.

Bron:

Österreich entzieht Türken mit Terrornähe Staatsbürgerschaft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Oostenrijk trekt het staatsburgerschap in van een terreurTurk

  1. Austria zal altijd overwinnen!!!

    Like

  2. We hebben hier ook nog een stelletje Erasmusbrug relturken. Gaarne dezelfde behandeling!!!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s