Nieuw

Marriage Up, Abortion and Divorce Down as Hungary Chooses Family Support Over Mass Migration

Hungary is preparing to hold a country-wide national consultation on its family policy, which has already resulted in an increase in marriage and a decline in abortion and divorce.

The Fidesz-KDNP government has chosen to support couples with children rather than accept mass migration to ameliorate long-term demographic issues, to the chagrin of its critics in the European Union’s power elite.

“In recent years, finding the proper response to Europe’s demographic decline has become one of the biggest sources of disagreement between European and Hungarian politics,” observed Dr Zoltán Kovács, official spokesman for Prime Minister Viktor Orbán’s Cabinet Office, in a post on the official About Hungary website announcing the upcoming national consultation.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (452 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s