Nieuw

Kellogg’s lanceert homo-ontbijtmix

In zijn laatste poging om kinderen homoseksualiteit op te dringen, is de Amerikaanse homolobby een samenwerking aangegaan met de ontbijtgranenproducent Kellogg’s.

De Amerikaanse ontbijtgranenproducent Kellogg’s lanceerde onlangs een anti-pesten campagne in samenwerking met de radicale Lhbt-organisatie GLAAD, waar het doel was om homoseksualiteit bij kinderen te normaliseren.

De GLAAD-organisatie werd in 1985 in New York opgericht onder de naam Gay & Lesbian Alliance Against Defamation om activisme te voeren tegen de berichtgeving over de aids-epidemie in de media.

Onderdeel van de campagne is een nieuw type “regenboog-gecertificeerd” ontbijtmengsel genaamd “All Together”, dat voornamelijk zal worden geserveerd in het café van Kellogg in New York. Alle opbrengsten van de verkoop zullen naar de Amerikaanse Lhbt-organisatie GLAAD te gaan.

W. K. De Kellogg Foundation heeft ook geld gedoneerd aan de Open Society Foundation van de Joodse superkapitalist George Soros, die onder andere blanken-vijandelijke NGO’s financiert.

Bron:

Kellogg’s Unites with GLAAD to Launch Special Edition Cereal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Kellogg’s lanceert homo-ontbijtmix

 1. Jack vanderVeen // november 2, 2018 om 05:20 //

  Elke doelgroep van gekken ook al een potentiële winstbrengen. Dat is de politie van KELLOGS HOMO KORRELS.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // november 2, 2018 om 05:20 //

  Politie=polici

  Like

 3. Ja weer een verdienmodel om de economie te ‘boosten’.

  Like

 4. Cornflakes = suiker. Sowieso niet kopen dan wel eten. Ga maar havermout snoepen, is gezonder en valt dat hele bedrijf vanzelf om.

  Liked by 1 persoon

 5. tim pietersen // november 2, 2018 om 11:19 //

  niet meer vreten die rommel

  (ze stopten zelfs ijzervijzels in die troep)

  Like

 6. En iedereen die dat eet krijgt ‘homo’ ??
  Pfff,……lekker dan.

  Like

 7. paulzwueste // november 2, 2018 om 18:15 //

  Homo’s die bezig blijven met criminele getinte idioterie zoals “Gay-Parade” en andere soortgelijke evenementen in alle mogelijke hoofdsteden in Europa, en zich bovendien als ’n aparte goddelijke misdeelde mensensoort manifesteren op het internationale leugenfestival, moeten doodgewoon gecastreerd worden…
  Oh wat erg.
  Nou helemaal niet hoor.
  Als jij alle mogelijke redenen bedenkt hebt om je geslacht niet te accepteren, mag je wat mij betreft op de grote markt in het openbaar gecastreerd worden.
  Einde probleem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s