Nieuw

Identitaire beweging: Flashmobs tegen de ondertekening van het migratiepact

In oktober ging de Identitaire Beweging door met haar flashmobs in Berlijn. Deze keer was de aanleiding de dreiging van de ondertekening van het VN-migratiepact door de federale regering in december.

De IB schrijft: “Terwijl er tegelijkertijd een demonstratie tegen racisme in opdracht van politieke partijen, vakbonden en NGO’s plaatsvond, kwamen de identitairen opnieuw op voor het behoud van onze cultuur en ons vaderland”.

Wij zijn geen racisten

We zijn helemaal geen racisten. In het VN-migratiepact, waarover niemand van de bevolking kon stemmen, zien we echter een dreiging voor Europa van bijna apocalyptische proporties. Iedereen, waar hij of zij ook vandaan komt, kan in dit land asiel aanvragen.

In het hart van de hoofdstad, in de Lustgarten van Berlijn, toonde de IB zijn kleuren tegen migratie-experimenten en de Grote Omvolking: “Wat is een betere plaats dan de trap naar het Oude Museum op het museumeiland, dat de culturele schatten van ons continent bewaart”, vroegen de activisten.

Ook in andere Duitse steden (Augsburg, München, Duisburg) heeft de IB zich tegen de ondertekening van het migratiepact uitgesproken.

Bron:

Identitäre Bewegung: Flashmobs gegen Unterzeichnung des Migrationspaktes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Identitaire beweging: Flashmobs tegen de ondertekening van het migratiepact

  1. The Islamic Doctrine of Migration
    ‘Dr. Bill Warner discusses political Islam and the role that migration plays as a form of Islamic Jihad.

    Bill Warner, Ph.D. is a highly respected expert on political Islam. In 2006, he founded the Center for the Study of Political Islam (CSPI) to further the study of the politics of the ideology of Islam and its ramifications for Western Civilization. Warner defines political Islam as that part of Islamic doctrine which concerns the non-Muslim.’

    Like

  2. Het zou wel fijn zijn als dit soort evenementen (kort) van te voren worden aangekondigd op Fenixx.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s