Nieuw

Het gevaar van cultuurmarxisten op topposities

Vandaag werd duidelijk dat de Amsterdamse politiekorpschef Pieter-Jaap Aalbersberg is aangesteld als hoofd van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Zijn voorganger Dick Schoof is inmiddels vertrokken naar de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Zowel Aalbersberg als Schoof zijn geharde cultuurmarxisten die niet zullen rusten voordat blanke Nederlanders een minderheid zijn in eigen land. En helaas zijn zij verre van de enige.

Door: N. Arcist

Aalbersberg pleit voor een politiekorps dat minstens voor de helft uit allochtonen bestaat. Om die verandering zo snel mogelijk teweeg te brengen, stelde hij voor hoofddoeken toe te staan als onderdeel van het uniform. Politiecommissaris (((Max Daniël))) ging zelfs nog een stap verder: “Zonder minderheden gaan we naar de filistijnen.”

Ook Dick Schoof is bereid grenzen te overschrijden wanneer het gaat om de bescherming van de multiculturele heilstaat. Zo benaderde Schoof actief de redacties van de Nederlandse media om vooral niet te publiceren over de uit Almere afkomstige ISIS-beul Khalid K.   

Tijdens een persconferentie over het ‘gevaar’ van Studiegenootschap Erkenbrand toonde AIVD-chef Rob Bertholee het linkse jargon goed onder de knie te hebben. Voortdurend sprak hij over ‘witte’ mensen en ‘witte’ mannen. Eerder stelde Bertholee dat Syriëgangers “net zo Nederlands als klompen en windmolens” zijn.

Zelfs de brandweer blijft niet bespaard van dit soort figuren. In 2016 werd oud-politiechef (((Leen Schaap))) benoemd tot Amsterdamse brandweercommandant. Het was de taak van Schaap om de diversiteit dwangmatig in te voeren. Het moest maar eens afgelopen zijn met dat witte korps, de machocultuur, het racisme en seksisme. In tegenstelling tot de politie verzetten de brandweermannen zich kranig: Schaap werd bedreigd en kreeg politiebescherming.

Het cultuurmarxisme wordt niet alleen door individuen geuit, maar is inmiddels ook geïnstitutionaliseerd. Zo zijn er binnen de politie diverse (etnische) lobby’s actief. Het gaat onder andere om het Marokkaans netwerk, het Turks netwerk, Roze in Blauw en het Joodse politienetwerk. Zelfs de rechterlijke macht moet eraan geloven. Let wel: er is geen enkele lobby actief die heteroseksuele autochtone Nederlanders vertegenwoordigt.

Kenmerkend voor aanhangers van de diversiteitscultus is dat zij nooit de voordelen van diversiteit benoemen. De reden is simpel: etnische diversiteit heeft nauwelijks voordelen. De beroemde Amerikaanse wetenschapper Robert D. Putnam ontdekte al in 2001 dat diversiteit leidt tot minder maatschappelijke stabiliteit. Putnam, zelf een aanhanger van de diversiteitscultus, probeerde deze onderzoeksresultaten jarenlang verborgen te houden en publiceerde die pas in 2007.

Naast minder maatschappelijke stabiliteit zijn er talloze andere negatieve gevolgen van diversiteit te benoemen. Zo ontstaat er in diverse samenlevingen sneller oorlog en vallen multiraciale gezinnen vaker uit elkaar. Bovendien zijn etnische minderheden oververtegenwoordigd in de bijstand en misdaadstatistieken. De meest innovatieve industrieën zijn overwegend homogeen. Nobelprijzen op het gebied van onderzoek en technologie worden vrijwel altijd uitgereikt aan blanken en Joden.

Als etnische diversiteit per definitie een verrijking is, zouden landen als Brazilië en Zuid-Afrika tot de wereldtop behoren. Het tegendeel is waar: beide landen gaan gebukt onder economische problemen, criminaliteit, een enorm hoog moordcijfer en wijdverspreide seksuele aandoeningen. Sterker nog, als etnische diversiteit een graadmeter is voor succes, zouden landen als Liberia en Oeganda de meest welvarende landen op aarde zijn.

Natuurlijk zijn er ook talloze voorbeelden te noemen van de diversiteitswaanzin in de media, het onderwijs en religieuze instellingen. Maar wanneer dit actief wordt nagestreefd in sectoren als de politie, het leger, de veiligheidsdiensten en de rechterlijke macht, dan is dat een gigantisch probleem. De gevolgen hiervan zullen binnen afzienbare tijd al merkbaar zijn. Uit cijfers van het Parool blijkt dat de helft van de nieuwe studenten aan de Politieacademie al een niet-Nederlandse achtergrond heeft.

Zo nu en dan worden zelfs cultuurmarxisten geconfronteerd met de nadelen van diversiteit. Toen de politieke partij DENK toegang dreigde te krijgen tot staatsgeheimen, moesten er plotseling maatregelen worden genomen. Eerder constateerde de AIVD dat PVV-Kamerlid Gidi Markuszower een bedreiging was voor de integriteit van Nederland. De geboren Israëliër zou informatie doorspelen naar de Mossad. Nog veel langer geleden, in de jaren 70, gaf Nederland de Pakistaan Abdul Qadeer Khan toegang tot onze kernfaciliteiten. Khan bleek een spion, vluchtte naar zijn vaderland Pakistan, wat leidde tot de ontwikkeling van de eerste islamitische atoombom.

Een concept als etnische loyaliteit gaat er simpelweg niet in bij de aanhangers van de diversiteitscultus. Naarmate de homogeniteit van onze instituties afneemt, neemt ook de veiligheid, loyaliteit en stabiliteit af. Helaas zullen de babyboomers Bertholee, Aalbersberg en Schoof niet meer leven om de gevolgen van hun beleid mee te maken.  

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Het gevaar van cultuurmarxisten op topposities

  1. Degene die iemand, met zo’n CV, op deze positie, aanneemt, heeft ook wel boter op zijn/haar hoofd.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s