Nieuw

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”

UNHCR-EU MasterCard. (met alleen een kaartnummer) © UNHCR

De VN, de EU en particuliere banken werken samen om de migratiewetgeving te ondermijnen. Het doel is om de instroom van “vluchtelingen” naar de voormalige blanke landen te vergemakkelijken.

Zoals Fenixx deze zomer meldde, heeft de Joodse multimiljonair George Soros een globale migratie- en ontwikkelingsproject in handen. Sommige van deze ondernemingen worden in samenwerking met MasterCard georganiseerd, met als doel de grenzen tussen landen te elimineren en de immigratie van de derde naar de eerste wereld te maximaliseren.

Het Sloveense nieuwsportaal Nova24 meldt dat ze zien hoe MasterCard’s migratiepolitiek interageert met de VN en de EU om de immigratie naar, of via, Slovenië, Herzegovina en Bosnië te verhogen, waar ze een tussenlanding maken voordat ze verder trekken naar een land dat ze als uiteindelijke doel van hun “vluchten” hebben aangewezen. Velen van hen willen naar Duitsland.

De prepaid creditcards zijn voorzien van zowel het EU- als het VN-vluchtelingenorganisaties UNHCR-logo. De derde wereldlander heeft geen identiteitsdocumenten nodig om de bankkaart te krijgen of te gebruiken. Om de anonimiteit van de asielklant te bewaren, staat er in plaats van de naam van de kaarthouder de tekst “UNHCR” en een nummer op de kaart afgedrukt. Dit kan nuttig zijn als de illegale immigrant ervoor kiest om tijdens de asielprocedure valse of andere identiteiten te verstrekken.

Nieuwe dure kleding, mobiele telefoons en wapens

Nova24 citeert een bron binnen de Sloveense politie die stelt dat de “vluchtelingen” die deze MasterCard kaarten hebben, nieuw gekochte stevige laarzen, wandelkleding, smartphones en zelfs wapens bij zich dragen. In de Oost-Europese landen halen ze contant geld van geldautomaten om voorraden en andere spullen te kopen voor hun reis naar rijkere landen.

Tijdens een interview deze zomer zei Dr. Raphael Matthew Johnson dat een deel van deze “vluchtelingen” en asielzoekers gewapend zijn. En verklaarde dat hoe zwakker de regeringen van de staten zijn ten opzichte van de banksector, hoe meer het beleid door de banken zelf wordt bepaald. Wanneer banken om economische en politieke redenen massale invasies van raciale vreemdelingen willen, hebben zij de macht om ervoor te zorgen dat dit beleid wordt uitgevoerd.

– Het zou me niet verbazen als George Soros en andere bankiers migratiemilities gaan bewapenen. Zoveel van deze jongens zijn in strijdvaardige leeftijd. Ik voorspel hier niets over, maar het zou me niet verbazen, zegt Dr. Matthew Raphael Johns.

De Hongaarse regering heeft gewaarschuwd dat ongeveer 70.000 migranten zich in de Balkan hebben verzameld en zich voorbereiden om West-Europa binnen te komen via wat in de volksmond de “Sorosexpress” wordt genoemd.

Bron:

Zdaj je jasno, od kod ilegalcem denar: Evropska unija jim v BiH pošilja kar bančne kartice!
UN, Mastercard Supplying Migrants With Prepaid Bank Cards

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”

 1. Bizar. Het lijkt erop dat we achter de feiten aanlopen en het Pact van Marrakesh reeds in volle werking is. Vandaar wellicht de arrogante grijns op ’t smoel van de huidige NL M.P. Mark Rutte. ‘The Show Must Go On’, maar ondertussen worden de ijzers gesmeed omdat ze al heet zijn.

  Like

 2. Wie denkt die Soros eigenlijk wel niet wie hij is? Heel snel korte metten maken met deze flapdrol voordat het écht uit de hand gaat lopen.

  Like

 3. antiislamnu // november 2, 2018 om 23:18 //

  Zijn er geen miljonairs te vinden die wat geld kunnen steken in advocaten die deze organisaties aanpakken.
  Dit is volgens mij gewoon een rechtsstaat ondermijnen sowieso is dit llegale immigratie verboden dus kan je dit classificeren als een criminele organisatie .
  Ik zou zeggen oppakken die gasten en berechten de feiten lijken mij zwaar genoeg voor levenslang.

  Like

 4. Vluchten is zwakte, vechten is kracht

  Like

 5. Francois // november 3, 2018 om 06:14 //

  Si vis pacem para bellum

  Like

 6. NN at CNN // november 4, 2018 om 01:48 //

  Hoe betaalt de illegale immigrant de banken dan terug? Zij lenen immers geld, maar zij blijven anoniem? Wat is dat nu weer? Die gasten worden dus door de banken betaald om naar hier te komen, zonder dat ze die lening hoeven terug te betalen? Me welk doel? Europa ontwrichten?

  Like

 7. of ik lees het verkeerd NN at CNN maar dit is geloof ik geen lening die stink Soros is zo vreselijk rijk die ligt er niet wakker van en ja moge het duidelijk zijn dat het doel is Europa te ontwrichten en dat lukt al aardig, sommige landen vluchten de oorspronkelijke bewoners al

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mother of the Mount News – Mother of the Mount Carmel

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s