Nieuw

Fox News groter dan CNN en MSNBC samen

Het nieuwsprogramma van Tucker Carlson op Fox News is nu de tweede meest gezien in de Verenigde Staten. © Fox News

Het gaat slecht voor de linksgeoriënteerde nieuwskanalen in de VS. In oktober had het rechtse alternatief Fox News meer kijkers dan zowel CNN als MSNBC samen, zo meldt The Hill.

Volgens Nielsen Media Research had Fox News gemiddeld 2,8 miljoen kijkers per dag tijdens prime time, een stijging van 25 procent ten opzichte van oktober vorig jaar.

De intens linkse nieuwskanalen MSNBC en CNN moesten zich in oktober tevreden stellen met 1,58 miljoen en gemiddeld 931.000 kijkers.

De cijfers kunnen van groot belang zijn voor de belangrijke congresverkiezingen in de Verenigde Staten op dinsdag, aangezien de Republikeinen moeite hebben om hun meerderheid in het Huis van Afgevaardigden te behouden.

De populairste nieuwsprogramma’s van het kabeltelevisienetwerk in oktober waren Fox News “Hannity” met gemiddeld 3,5 miljoen kijkers, gevolgd door “Tucker Carlson Tonight” op hetzelfde kanaal met 3,23 miljoen kijkers.

Bron:

Fox News tops CNN and MSNBC combined in October cable news ratings

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Fox News groter dan CNN en MSNBC samen

  1. Vind het toch relatief weinig kijkers voor een land met 300+miljoen inwoners, ons staatsjournaal heeft ongeveer net zo veel kijkers en dan is NL bijna 20x kleiner.

    Like

  2. paulzwueste // november 2, 2018 om 17:22 //

    Links heeft z’n barbaarse tijden definitief gehad en zal totaal vernietigd worden…!!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s