Nieuw

EU schrapt het idee van “migrantenkampen” in Noord-Afrika

De EU is niet langer van plan om zogenaamde migrantenkampen in Noord-Afrika op te zetten, wat tot nu toe een idee was voor het oplossen van immigratieproblemen in Europa. Dit kondigt nu de voorzitter van de Commissie van de Europese Unie, Jean-Claude Juncker, aan.

Na een lange top in Brussel deze zomer werd beweerd dat de EU het gedeeltelijk eens was geworden over immigratie.

Men zou zich onder andere bezighouden met de kwestie van de “migrantenkampen” in Noord-Afrika, waar de in het Middellandse-Zeegebied opgepikte migranten moesten worden opgenomen.

Het idee was ook om economische migranten te onderscheiden van zogenaamde echte vluchtelingen.

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, kondigt echter aan dat opvangkampen in Afrika niet langer relevant zijn.

Het idee zou in de Noord-Afrikaanse landen ook niet met enthousiasme ontvangen zijn. Een reeks landen heeft in plaats daarvan nee gezegd.

– Dit staat niet meer op de agenda en had nooit op de agenda mogen staan, aldus Juncker tijdens een bijeenkomst in Tunesië, schrijft Reuters.

Bron:

Juncker says North Africa migrant ‘camps’ not on EU agenda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on EU schrapt het idee van “migrantenkampen” in Noord-Afrika

 1. Die EU moet nu ECHT naar de kloten geholpen worden en snel!!!!!!Dus die migranten nikker troep etc. komen nu rechtstreeks hier heen.

  Like

 2. Eerst geven ze de Europeanen enigszins ‘hoop’ dat een deel van de immigranten in Noord-Afrika kan worden opgevangen, ook al kost het ons veel geld, maar ook nu weer blijkt dat dit een mislukt proefballonnetje was van Juncker. We zijn er opnieuw in gestonken.
  Ik vermoed dat dit nooit de bedoeling is geweest, maar meer een uitspraak om de gemoederen binnen Europa een beetje te sussen.

  Ik denk dat met deze uitspraak het tegenovergestelde bereikt wordt. De Europeanen voelen zich opnieuw bij de neus genomen, en zullen in de toekomst het EP alleen nog maar met meer wantrouwen beoordelen.

  Met het ‘Verdrag van Marrakesh’ in het verschiet zullen we merken dat heel veel jonge mannen uit de Magreblanden de oversteek zullen wagen, wetend dat wij geen been hebben om op te staan m.b.t. uitzetting, want geloof me gerust, zij weten precies welke rechten zij gaan krijgen en komen die ook opeisen!

  De sussende woorden in onze Tweede Kamer van de politieke partijen die vóór de ratificatie van het verdrag zijn, plus de mededeling dat er géén debat komt over dit zeer belangrijke onderwerp, maakt duidelijk dat wij verder afglijden richting de totale ondergang van Europa.

  Hoe heeft men het ooit zo ver laten komen….

  Like

 3. Alphons Mantel // november 2, 2018 om 15:35 //

  genen enkel Afrikaans land wil dit betalen; daarom lukt het niet

  Like

 4. paulzwueste // november 2, 2018 om 17:28 //

  Ik neem aan dat ze NOG betere ideeën hebben om ons van het ongedierte te verlossen…..?
  Toch niet…
  Tsja, dan zullen we het recht maar in eigen handen moeten en gaan nemen…

  Like

 5. Like

 6. Wachteres // november 2, 2018 om 22:53 //

  Rommel, mijn complimenten. Je hebt heel goede artikelen.

  Like

 7. Mijn idee Greengo. Ik zal mijn gezin verdedigen ook al moet dit betekenen dat ik geweld moet gebruiken. Het is dan de schuld van onze regering dat ik bloed aan mijn handen zal krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s