Nieuw

Duitsland na de laatste groepsverkrachting – asielzoekers krijgen seksuele voorlichting

Ter illustratie. Beeld uit een Zweedse informatiefolder seksuele voorlichting voor immigranten.

Een groepsverkrachting van een jonge Duitse vrouw in de stad Freiburg eind september bracht een groot deel van de Duitse bevolking in shocktoestand.

De regeringscommissaris voor integratie Annette Widmann-Mauz, die deel uitmaakt van de partij CDU van Angela Merkel, heeft nu gereageerd op de gebeurtenis. Duitsland zou asielzoekers moeten laten zien dat het land “zero tolerance” heeft voor seksmisdaden. Daarom stelt Widmann-Mauz voor dat de overheid de MENA-landers in seksuele kennis moet opleiden met activiteiten die specifiek op hen gericht zijn.

– Alle asielzoekers moeten direct na aankomst in Duitsland, wanneer ze nog in de opvangcentra zijn, begeleidingscursussen over het leven in Duitsland krijgen, aldus Widmann-Mauz. De cursussen moeten in het bijzonder “elementaire seksuele kennis” bevatten, gericht op het duidelijk maken dat “er geen tolerantie is voor seksueel misbruik en andere gewelddadige misdrijven in Duitsland”, voegde ze eraan toe.

Als onderdeel van deze seksuele voorlichting zullen immigranten die “al lang in Duitsland wonen”, aan nieuwkomers duidelijk maken “hoe de situatie op het gebied van gender en gendergelijkheid in Duitsland eruit ziet”, legde Widmann-Mauz uit. Zulke gesprekken zouden “indien nodig” in de “moedertaal van de immigrant” moeten plaatsvinden.

Widmann-Mauz sprak ook haar steun uit om voor deze geweldpreventie-programma’s doelbewust allochtone mannen als personeel aan te werven die de Duitse normen en waarden moeten overbrengen.

De hoofddader van de vijftien mannen die onlangs de Duitse vrouw in Freiburg in groepsverband hadden verkracht, bleek een notoire crimineel te zijn, werd beschouwd als een “onmiddellijk gevaar” en had al een aanhoudingsbevel tegen hem uitgevaardigd. De kwestie leidde opnieuw tot protesten tegen het extreme immigratiebeleid van Angela Merkel. Het commentaar van burgers op sociale media op politici ging veelvuldig gepaard met kritiek op het “multiculturele beleid” van de regering, die als verantwoordelijke voor deze gebeurtenissen wordt aangewezen. Widmann-Mauz beweert nu dat “deze daders voor de rechter worden gebracht en streng gestraft”.

– We hebben te maken met een afschuwelijke misdaad. Iedereen die naar ons land komt en dergelijke misdaden pleegt, moet worden gedeporteerd, aldus Widmann-Mauz.

Zoals Fenixx al eerder meldde, waarschuwde de burgemeester van Freiburg, Martin Horn, zijn burgers na de laatste groepsverkrachting om geen “kwetsende verwijten” in te dienen tegen “vluchtelingen” en asielzoekers. Hij beloofde dat er “zero tolerance” zou zijn voor de daders, maar zei dat dit niet tot “overhaaste veroordelingen” en “algemene aanklachten” tegen alle “vluchtelingen” hoefde te leiden.

In reactie daarop ontving hij grote hoeveelheden boze berichten op sociale media, waaronder beledigingen en doodsbedreigingen. Hij voelde zich zelfs gedwongen om zijn Twitter en Instagram accounts te wissen omdat de “haatstorm onhandelbaar” werd, vertelde Horn’s woordvoerder tegen de media.

Dit is niet de eerste keer dat Duitsland van plan is om seksuele cursussen voor “vluchtelingen” en immigranten te introduceren. Twee en een half jaar geleden was er een cursus gericht op het aanleren van “vluchtelingen” om seks te hebben met Duitse vrouwen.

Een van de cursusmomenten was dat “vluchtelingen” leren dat een ‘nee’ niet werkelijk een ‘nee’ betekent.  Ze kregen ook inzicht in een aantal eenvoudige hygiëneregels. Volgens Russia Today zijn deze of soortgelijke cursussen niet bijzonder effectief gebleken. Een voorbeeld is een 16-jarige Afghaan die een paar weken nadat hij de cursus had gevolgd naar België reisde en in zijn vluchtelingenkamp een medewerkster verkrachtte.

Bron:

Berlin calls for sex education for refugees after Freiburg gang rape

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitsland na de laatste groepsverkrachting – asielzoekers krijgen seksuele voorlichting

 1. paulzwueste // november 2, 2018 om 19:40 //

  Nou ja.
  Laten we wel zijn.
  Hoe ging het vroeger?
  Je kon het juiste gat niet vinden…
  Minutenlang wurmen totdat zij er definitief vandoor ging…

  De eerste stoot moet dus gelijk in de roos zijn.
  Dat kunnen we alléén bereiken met seksuele voorlichting voor elke verkrachter!!!

  Like

 2. Die primaten leer je niks aan en zeker niet af. Ze kennen absoluut geen zelfbeheersing en leven volgens hun instincten. Het zit helaas in de genen van diegene !

  Like

 3. Awm lijkt mij een volksvijand?

  Like

 4. marhammed // november 3, 2018 om 08:24 //

  Verkrachten van ongelovigen mag volgens de koran ! Dit is één van de grondvesten van de islam! Er is maar 1 oplossing ALLAMAAL het land uit !

  Liked by 1 persoon

 5. En de christelijke geestelijken verkrachten niet ????

  Like

 6. koddebeier // november 3, 2018 om 14:58 //

  Waanzin……gewoon het land uit trappen !!

  Like

 7. Wanneer men spreekt over ‘Zero tolerance’ voor seksmisdrijven, dan spreekt men van de kogel, en niet die halfgare, rond-de-pot-draaiende, tot niets leidende geitenwollensolken-aanpak en dito links gejank.

  Like

 8. Gelukkig zijn andere misdaden buiten seksuele – en geweldsmisdaden dus wel toegestaan zoals diefstal, overvallen, uitkeringsfraude enz. en dat is weer goed voor de integratie, van de Duitsers naar de Islam wel te verstaan.

  Like

 9. Les 1.
  Wat je allemaal met een scheermesje kunt doen bij een verkrachter……

  Like

 10. Les 2.
  Hoe krijg je bloed uit het tapijt….

  Like

 11. Les 3: hoe isoleer je de kamer het best zodat er geen geluid naar buiten dringt.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland na de laatste groepsverkrachting – asielzoekers krijgen seksuele voorlichting – The Edgy Veggie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s