Nieuw

BETO BOMBSHELL: New Video Shows Staffers Used Campaign Funds to ‘ILLEGALLY AID’ Migrant Caravan

Unbelievable undercover footage released by Project Veritas Thursday raises serious legal and ethical questions surrounding Beto O’Rourke’s senate campaign; revealing top staffers potentially violated federal law by using campaign finances to help undocumented workers traveling with the ‘migrant caravan.’

The bombshell video shows O’Rourke’s field manager and others scheming to help the migrants after crossing into the US; suggesting campaign workers use donations and other official funds and resources to assist Central American migrants entering the United States.

Hannity >>

Korte versie:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (72 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on BETO BOMBSHELL: New Video Shows Staffers Used Campaign Funds to ‘ILLEGALLY AID’ Migrant Caravan

  1. tim pietersen // november 2, 2018 om 11:27 //

    #gitmo

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s