Nieuw

Baudet vs Klaver tijdens Klimaatdebat: Stop deze absurde gekte!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Baudet vs Klaver tijdens Klimaatdebat: Stop deze absurde gekte!

 1. Kan iemand Dilan Yesilgoz terugbrengen naar haar land van herkomst aub. !

  Like

 2. ‘Het Debat – Stop de Autistische Poppenkast.’
  3-0 voor Baudet; ondanks het feit dat zijn tegenstanders nooit zullen begrijpen dat ze geen enkel doelpunt maakten.

  Like

 3. 0,00007% (landelijk) versus 0,005% (globaal) maximaal en bij 100% realisatie.
  Daarentegen …… een ‘geweldig verdienmodel’.
  Hardcore criminelen, dat zijn het.
  #WEDONOTCONSENT

  Liked by 2 people

 4. Groen Links bestaat uit de grootste hypocrieten. kijk maar naar Zandvoort waar zo een Groen linkser de komst van de F1 promoot als iets goeds. We gaan gewoon voorbij aan de luchtvervuiling. Die gore klootzakken vallen vanzelf door de mand. Gewoon een stel graaiers als de rest. Ik ben nog steeds blij dat ik de PSP vaarwel heb gezegd nadat ze op gingen in Groen Links.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2018 om 01:19 //

  Ja dat klopt @Stef, ook ik heb vanavond met open mond gekeken naar die GroenLinkser die de F1 op Zandvoort zo’n goed idee vond. Let wel; ik zou blij zijn als het werkelijk zo zou zijn, maar dat uitgerekend iemand van GroenLinks daar voorstander van is dan ben je zelfs het allerlaatste stukje geloofwaardigheid wel kwijt.

  Liked by 1 persoon

 6. Och kolere. Wij zijn een klein landje. Ja, maar economisch/industrieel doen we het beter dan de meeste grotere landen die meer uitstoot produceren (dat de economie gesloopt wordt door Brussel zullen we even buiten beschouwing laten).
  En als ze nu echt zo geobsedeerd zijn door de CO2 dan moeten ze nu als de sodemieter gaan investeren in Thorium centrales.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s