Nieuw

9/11 Terreurhulp in Duitsland voortijdig vrijgelaten – gevierd als held in Marokko

Groene en andere linksen en islamisten van alle tinten kunnen opgelucht ademhalen: de terroristische Mounir al-Motassadeq, die onlangs naar Marokko is teruggekeerd na meer dan 14 jaar gevangenisstraf, wordt daar, in tegenstelling tot wat oorspronkelijk werd gevreesd, niet te weinig liefdevol behandeld of zelfs gevangen gezet. Het tegenovergestelde is waar. De man, die behoorde tot de terreurcel rond Mohammed Atta en op 11 september 2001 werd veroordeeld voor de moord op 2.996 mensen, wordt daar als held gevierd.

Vroegtijdige vrijlating dankzij “deal” met terrorist

Het feit dat deze heer in de eerste plaats van de hand is gedaan, is te danken aan een “deal” tussen de autoriteiten en de terrorist. De islamist beloofde vrijwillig terug te keren naar zijn vaderland om in ruil daarvoor voortijdig uit de gevangenis te worden vrijgelaten. Motassadeq stemde daar royaal mee in, en in Duitsland hoeft niemand zichzelf het ergste te verwijten als deze godvrezende man thuis ongelukkig zou zijn.

Engelse krant brengt verslag uit over de repatriant

The Daily Mail vond Mounir al-Motassadeq in een buitenwijk van Marrakech, waar hij nu samen met zijn vrouw en kinderen in het ouderlijk huis woont. Het nette huis en een reeks foto’s van de gerepatrieerde zullen naast het onderzoeksrapport van de krant op de website worden gepubliceerd. En daar zul je verbazingwekkende dingen vinden die niet echt overeenkomen met het beeld van de “vreedzame” islam, die de linkse en ‘serieuze’ media non-stop willen overbrengen.

Terreurhelper juichend ontvangen

De Engelse krant meldt niet alleen dat deze helper van de massamoordenaars als held werd verwelkomd in zijn thuisland. Buurtbewoners zeiden dat ze “erg blij” waren om hem terug te hebben. Eén – Hayat, een voormalig model voor Louis Vuitton – verklaarde dat er na zijn terugkeer juichende scènes waren. Ook een vriend van de familie beschreef bij zijn terugkeer “Scenes of Jubilation” en zei dat mensen uit heel Marokko hem kwamen opzoeken.

Ondertussen brulde de godvrezende man met zijn bebaarde broer en twee andere mannen in een zwarte BMW er vandoor. Een paar uur later kwam hij terug met een fles water en zijn mobiele telefoon en ging direct naar het huis waar zijn vrouw op hem wachtte. De echtgenote: Maria Pavlova, een Russische bekeerlinge die met haar moeder, haar zus en de kinderen in het huis woont. Ze draagt de sluier, bidt en is zeer vriendelijk. Dat hij ook een twaalfjarige zoon bij de dame heeft, die tijdens zijn gevangenschap verwekt moet zijn, is waarschijnlijk te danken aan een vreemde combinatie van Allah’s hulp en Duitse knuffelgerechtigheid.

Bidden, bidden en opnieuw bidden

In de genoemde krant verneemt men ook dat hij werd begroet door gelukwensen toen hij terugkwam van het gebed uit een moskee. En in het algemeen draait bijna alles om geloof, godsvrucht en gebed. Toen de baardman uit de moskee kwam met een oude vriend in een Djellaba-kledingstuk, bespraken ze  “gebeden” natuurlijk. En grijnzend zei hij dat hij het gewoon te druk had om met vrienden op straat voor zijn huis te praten, een drie verdiepingen hoog halfvrijstaand huis van zijn overleden vader Ibrahim.

Meer spraakzaam is zijn zuster, die in hetzelfde huis woont en “Hamdullah” – Arabisch voor “lofzang op God” – zei toen ze door The Daily Mail werd gevraagd of ze blij was met zijn vrijlating. En zijn moeder spreekt ook: Ze zei dat Motassadeq zelden het landgoed verliet behalve om familieleden te begroeten en de moskee te bezoeken.

En een buurman zegt trots: “We zijn al jaren buren. Ik kende hem al voordat hij naar Duitsland ging. Hij ging naar de moskee om te bidden. Er was niets verdacht”. Hij zei dat Motassadeq zeer goed opgeleid was en dat hij niet dacht dat hij iets verkeerds had gedaan en voegde eraan toe: “Ik begrijp dat hij alleen vrienden was met mensen die dat wel deden”. Ook zijn ouders zijn “erg aardig en vroom”. Lieve jongens, allemaal, echt mensen van vrede.

Bron:

9/11: Terrorhelfer in Deutschland vorzeitig entlassen – in Marokko als Held gefeiert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on 9/11 Terreurhulp in Duitsland voortijdig vrijgelaten – gevierd als held in Marokko

 1. trebor2110 // november 3, 2018 om 08:35 //

  Lieve jongens, allemaal, echt mensen van vrede.

  Gelukkig .

  Like

 2. Von Puffelen // november 3, 2018 om 15:48 //

  Ik dacht altijd dat 9-11 een Mossad/CIA project was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s