Nieuw

Trump zendt 15.000 zwaarbewapende troepen naar Mexico om de invasie van de Taco-vreters te stoppen – stuk voor stuk koelbloedige moordenaars

Pixabay

Dat laatste hopen we eigenlijk, maar het zullen wel veredelde immigratie-ambtenaren zijn.

Politico:

President Donald Trump zei woensdag dat hij in totaal 10.000 tot 15.000 Amerikaanse troepen naar de zuidelijke grens zou sturen ter voorbereiding op een grote groep Midden-Amerikaanse Soros-invasiërs die naar de Verenigde Staten trekken.

Sprekend met verslaggevers in het Witte Huis, zei Trump dat de extra troepen het leger, de grenspatrouille en de immigratie- en douanehandhavingsagenten die al aan de grens waren, zouden aanvullen, evenals de 5.200 militairen die hij eerder in de week had geautoriseerd.

“Niemand komt binnen,” zei hij over de migranten.

Trump typeerde de migranten maandag als een binnenvallende troepenmacht en kondigde aan dat hij het leger naar de grens zou sturen om te voorkomen dat ze binnen zouden komen. Maar het cijfer van 10.000 tot 15.000 troepen dat hij woensdag presenteerde, verdubbelde of verdrievoudigde het aantal dat al was goedgekeurd.

US Northern Command – dat samenwerkt met anderen op het gebied van binnenlandse veiligheid, civiele steun en veiligheidssamenwerking – zei in een persmededeling die werd gepubliceerd vlak nadat Trump met verslaggevers had gesproken dat het ministerie van Binnenlandse Veiligheid het ministerie van Defensie had gevraagd 7000 troepen te sturen om te helpen aan de grens. Het aantal is aanzienlijk kleiner dan de cijfers die Trump bood, maar volgens de release zou het aantal in de komende dagen kunnen veranderen als de behoefte opnieuw wordt beoordeeld.

Het zou wat zijn toch, als hij echt het leger er op afstuurde en ze zou zeggen; “Don’t hold back, go all out. Let your bullets pierce their tacomeat like it is Tofu!”

In 1848 reageerde de VS op Mexicaanse agressie door Texas te annexeren en bij het Verdrag van Guadalupe Hidalgo dwong het Mexico om de Rio Grande als nieuwe noordgrens te aanvaarden. Alle invasiemigranten die Mexico de jaren daarvoor naar het Noorden gestuurd had om het land te bezetten werden rücksichtslos gerepatrieerd. Destijds liepen er nog Comanche, Apache, en Navajo in de weg, maar die zijn inmiddels geruimd. Dus dat is geen reden meer om nog rustig aan te doen.

In principe is het materieel dat naar de grens gestuurd wordt geschikt om de noordelijke Mexicaanse provincies te bezetten en daar een bufferzone in te richten.

De Hispaanse aanvallers komen met bussen om op tijd te zijn voor de Midterm-verkiezingen:

En ze zijn van plan aan te vallen op vier punten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1125 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Trump zendt 15.000 zwaarbewapende troepen naar Mexico om de invasie van de Taco-vreters te stoppen – stuk voor stuk koelbloedige moordenaars

 1. Trump mag dan een grote mond hebben maar hijhandeld zoals hij beloofd heeft,kan je niet zeggen van de halve Jood Rutte met z,n keppeltje op.

  Like

 2. Dit klinkt als iets uit een videospelletje. Hoe bizar is het dat een hele horde crimmigranten eist om de grens over te mogen steken? En vervolgens wordt het hele leger er op afgestuurd! Dat laatste is uiteraard niet meer dan normaal maar ik merk dat er aan moet wennen, zulke daadkracht zien wij niet in Europa en het voelt surreëel.

  Like

 3. tim pietersen // november 2, 2018 om 11:20 //

  trump trump trump

  Like

 4. Om je bevolking te beschermen is dit de enig juiste manier. Helaas.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s