Nieuw

Radicale moslims verantwoordelijk voor 84 procent van de terreurdoden in het westen, 67 procent in het buitenland geboren

De EU heeft het beste met U voor ...

Zo zie je maar dat het EU-immigratiebeleid een groot succes is en dat Judith Sargentini terecht de xenofobe Orban er van langs geeft dat hij zijn land een christelijke etnostaat wil houden.

Breitbart:

Islamisten Moslims waren in 2017 verantwoordelijk voor 84,27 procent van de terreurdaden in het Westen, waarbij 66,67 procent van de daders uit het buitenland naar hun doelland kwamen.

Het aantal in het buitenland geboren radicaal-islamitische terroristen die aanslagen uitvoeren in Westerse landen is aanzienlijk gestegen ten opzichte van 2016, toen 40,54 procent van de aanvallers buiten hun land van herkomst toesloeg, zo blijkt uit een rapport van de Henry Jackson Society.

Europa was de meest getroffen Westerse regio in 2017, met zo’n 75 procent van al het terroristische geweld, vergeleken met 22,06 procent voor Noord-Amerika en 2,94 procent voor Australazië.

Het Verenigd Koninkrijk was het zwaarst getroffen individuele land in de Westerse wereld, met 19,12 procent van de terreurgerelateerde incidenten – tegen 9,26 procent in 2016 – en een opmerkelijke 40,45 procent van de terreurgerelateerde sterfgevallen.

Het aandeel van terrorisme dat wordt toegeschreven aan islamisten is enigszins gedaald, ondanks een toename van het totale aantal islamitische aanslagen, grotendeels als gevolg van een toename van incidenten die als ‘extreemrechts’ worden geregistreerd.

Extreem-rechts was naar verluidt verantwoordelijk voor 20,59 procent van het terrorisme in het Westen in 2017 – een verviervoudiging van het aandeel van 5,56 procent in 2016.

In tegenstelling tot de meerderheid van de mainstream commentatoren en politici wees de Henry Jackson Society echter ook op de dreiging van extreem-links, dat in 2017 hetzelfde aandeel van 20,59 procent van het terrorisme vertegenwoordigde als extreem-rechts en in 2016 een aandeel van 16,67 procent – wat betekent dat het een groter aandeel van terroristisch geweld over de periode van twee jaar vertegenwoordigde.

Nog ongebruikelijker is dat de Henry Jackson Society zich inspant om het ‘Black Supremacist’-terrorisme, dat in 2016-17 een bescheidener aandeel van 3,28 procent van het terroristisch geweld vertegenwoordigde, te registreren.

Black Supremacistische aanslagen waren vooral gericht tegen de politie, maar ook een schietpartij in Fresno, Californië, die zonder onderscheid gericht was tegen blanken – hoewel die aanslag ook iets van een islamistische inslag had, waarbij Kori Ali Muhammad “Allahu Akbar” schreeuwde toen hij toesloeg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s