Nieuw

Oostenrijk waarschuwt voor massale immigratie naar aanleiding van de migratieovereenkomst van de Verenigde Naties

© Pixabay

Woensdag kondigde Oostenrijk aan dat het het VN-migratieverdrag niet zal ondertekenen. Nu verduidelijkt men waarom, schrijft RT. Het land stelt onder andere dat de overeenkomst het complete welvaartssysteem dreigt te verwoesten.

Al eerder vonden Hongarije en Polen de internationale migratieovereenkomst van de VN een ernstig veiligheidsrisico voor hun land.

Dit is onder andere de reden waarom Oostenrijk zich terugtrekt.

Het land stelt dat het document, waarin immigratie in principe wordt geprezen als een geschenk aan de wereld, het probleem niet zal oplossen en de onafhankelijkheid van Oostenrijk zal ondermijnen.

Hoewel het VN-akkoord officieel niet bindend is, kan het grote gevolgen hebben, aldus Oostenrijk.

Volgens het land zal het “nieuwe rechten en privileges geven aan immigranten”, zegt een verduidelijkende verklaring.

Oostenrijk waarschuwt in het bijzonder dat het VN-akkoord een bedreiging vormt voor de nationale soevereiniteit en kan leiden tot een “massale verhuizing van mensen”. Men gelooft ook dat de tekst “te vaag” is en “belangrijke vragen onbeantwoord laat”.

Volgens de Oostenrijkse regering probeert de VN illegale immigranten gelijk te stellen met vluchtelingen.

“Het creëren van een nieuwe categorie ‘migranten’ in het internationaal recht moet worden afgewezen,’ schrijft Oostenrijk.

– We moeten een duidelijk onderscheid maken tussen legale en illegale immigratie, aldus Karl Nehammer, partijsecretaris van de conservatieve partij ÖVP.

Een “onbeperkte instroom van immigranten” kan deze [het welvaartssysteem] “vernietigen”, voegt hij eraan toe. Oostenrijk wijst er ook op dat immigratie geen mensenrecht is.

In Nederland is er vooralsnog weinig politieke reuring over het Marrakesh-akkoord.

Bron:

Migration not a ‘human right’: Austria refuses to join global UN-backed migration pact

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Oostenrijk waarschuwt voor massale immigratie naar aanleiding van de migratieovereenkomst van de Verenigde Naties

 1. Van mij mag IS het gebouw van de VN opblazen als geschenk aan de wereld.

  Like

 2. Horatius // november 2, 2018 om 14:20 //

  Hongarije, Polen en Oostenrijk weigeren het VN-omvolkingsverdrag te ondertekenen.

  En hoe staat ons land in deze discussie over de toekomst van Europa?
  Helemaal geen discussie dus, zeker niet in de diverse talkshows, daar praten ze liever over zwarte piet en in ons parlement is dit onderwerp helemaal een taboe.

  Wordt er toch een vraag gesteld dan heeft men het over een ‘intentieverklaring’ waar ieder land afzonderlijk een eigen invulling aan mag geven. Uitsluitend hooggekwalificeerde immigranten zouden na een zeer zorgvuldige screening nog in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning om zodoende onze economie een nieuwe impuls te geven.

  Dus geen primitieve medicijnmannen meer of andere drugskoeriers maar echte gynaecologen die bovendien experts zijn op het gebied van de besnijdenis van vrouwen en kinderen. Want we leven in een diverse samenleving en dat stelt nu eenmaal bepaalde eisen aan onze tolerantie en verdraagzaamheid.

  Maar zitten er geen radicale moslims tussen, die hier misschien aanslagen zullen gaan plegen?

  Ook op dit punt vindt er een screening plaats door gestaald personeel van onze AIVD die bovendien hulp krijgt van tolken uit de landen van herkomst, dus maakt u zich vooral geen zorgen!

  Voorts mikt men op ervaren verpleegkundigen, betrouwbare computerprogrammeurs, slimme scheikundigen, ijverige havenarbeiders, bouwvakkers en specialisten op het gebied van de terreurbestrijding want de Afrikanen en de Arabieren kunnen ons daar heel veel over vertellen en leren.

  Zodoende houdt men de vinger aan de pols (en de subsidiebuidel) en kunt u gerust gaan slapen.

  Mark Rutte waakt over u!

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius gelukkig begrijpt u Dat hoogopgeleiden verhaaltje wat kant nog wal slaat punt 1 de hoger opgeleiden hebben we al elk jaar een nieuwe lichting die krijgen/hebben niet allemaal werk.
  En hoe hoogopgeleid zijn die vluchtelingen en waar zijn ze dan zo geweldig opgeleid?
  Ik heb ze nog niet kunnen ontwaren geen eentje terwijl de buurt hier ermee overspoeld is.

  Like

 4. marhammed // november 3, 2018 om 08:28 //

  In belgistan zijn 27% van deze super opgeleide immigranten ongeletterd !

  Like

 5. Jack vanderVeen // november 3, 2018 om 23:18 //

  Horatius, helaas is 95% van al dat importtuig te lui om te werken, waren ook reeds te lui/te stom om naar school te gaan of te volbrengen.

  Like

 6. Jack vanderVeen // november 3, 2018 om 23:28 //

  al die (im)migratieconventies daar heeft de eerzame burger alleen maar last van op (korte) termijn. de crimineel, moordenaar, verkrachter, en weet ik veel wat voor ander tuig nog meer, heeft alleen profijt van al die conventies.
  rechterlijke uitspraken worden straks aangevuld in het vonnis met het navolgende: ook kan veroordeelde kiezen om per direct uitgewezen te worden naar een land van keuze op kosten van de Overheid. Mocht veroordeelde toch weer zich begeven binnen de staatsgrenzen en hij wordt hierbij gesnapt, dan zal de veroordeling met 100% verzwaard worden, behoudens bij de doodstraf, die zal niet met 100% verzwaard worden. Ook foltering sluiten we zeker niet uit dan.
  Tevens kan veroordeelde nimmer meer aanspraakmaken op welke medische ondersteunen en/of behandeling.
  Kijk hier eens, alle ingredienten zijn aanwezig om nimmer meer het risico te lopen dat dit tuig naar homeland wordt uitgewezen dankzij het ruggesteuntje van de rechterlijke vonnissen.
  west-europa krijgt zo 10.000-den genetische criminelen per jaar toegezonden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s