Nieuw

NOS kruipt voor Soros en trekt artikel in

Onvoorstelbaar. Eindelijk schreef de NOS eens een keer de waarheid vorige week. Maar al snel viel heel deugdrammend Nederland over het angstige staatsblaadje heen.

Met de roze NPC’s van GS voorop volgde snel heel de bitterbalkliek. Ze wisten niet hoe hard ze de NOS moesten affikken. De NOS had het gewaagd om te vermelden dat Soros een jood is, en dat is gewoon de waarheid, er zou ook sprake zijn van de tentakels van Soros. Marcel Gelauff werd verweten de Julius Streicher van de NOS te zijn. Maar hoe moet je het anders omschrijven dan ‘tentakels’ als Soros middels zijn stichtingen invloed uitoefent in duizenden organisaties.

De NOS veranderde meermaals het artikel. Dat Soros een jood is werd verwijderd en ‘tentakels’ moest er ook aan geloven. Het was echter niet genoeg en de verwijten bleven komen. De NOS trok vandaag het hele artikel in.

U dacht dat het dan nu klaar was? Nee hoor:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on NOS kruipt voor Soros en trekt artikel in

 1. Zoals ik in een eerdere reactie al aangaf heerst in Zweden hetzelfde joden-taboe. Politiek correcte kritiek op Israël is bij hoge uitzondering dan nog wel toegestaan wanneer het de Palestijnen-kwestie betreft. Maar god beware je wanneer je een “verkeerde” mening verkondigt over dubieuze Joodse individuen of bedenkelijke lobbygroepen. Je transformeert binnen een paar uur in de paria van de Zweedse samenleving. Als we bevolkingsgroepen als diersoorten zouden aanduiden, zijn in Zweden de Joden de bedreigde Pandabeertjes en staan het hoogst op de beschermingslijst. Daaronder staan de moslims op een veilige tweede plaats.

  Like

 2. Het bijzondere van dit geval is dat onze staatsmedia zich de mond laat snoeren.

  het geeft de kracht van de joodse lobby weer en hun vijandigheid waar het de vrijheid van meningsuiting betreft.

  Like

 3. Soros bezit enkele miljarden (!) argumenten om wie en welke regering dan ook de mond te snoeren en zijn waarheid te verkondigen of dit af te dwingen.
  Wie zorgt er trouwens voor dat die 10.000den USA-bedreigende illegale asielzoekers onderweg te eten/drinken krijgen? Ik ben benieuwd waar die geldstroom vandaan komt.
  Of zou Soros……?

  Like

 4. Jeanette K // november 1, 2018 om 10:13 //

  Soros financiert de invasie van de EU door mosliminfiltranten.!
  En dat is niet zijn enige hobby.

  Like

 5. Republikein // november 1, 2018 om 10:20 //

  Krijg er een slappe lul van.

  Like

 6. Haha, naïeve stagiair bij de NOS denkt dat het helemaal oké is om iets wat overduidelijk is naar buiten te brengen als nieuws en loopt tegen de politieke correcte wegkijkafdeling van Nederland aan. Iemand heeft die dag een grote rode pil moeten slikken.

  Liked by 2 people

 7. templars2017 // november 1, 2018 om 19:41 //

  De macht en invloed van diezelfde macht wordt danig onderschat, Soros heeft macht en veel ook ,denken dat je eigen land er niet mee te maken heeft is het toppunt van struisvogelpolitiek.
  Niemand is nog vrij,het is een handige illusie gemaakt om de volledige controle te houden en indien nodig te versterken waar nodig , de regeringen zijn de uitvoerende instrumenten wie beveelt dan de regeringen ? juist gasten als Soros ,en hij is niet alleen……

  Like

 8. shlomoshe // november 2, 2018 om 02:53 //

  Ik denk het allemaal een bewust plan of tenminste niet een compleet ongelukkige samenhoop van omstandigheden.
  Als een vaccinatie bijna, de gutmensch even lastig vallen met nep/onzorgvuldig nieuws om vervolgens beter immuniseren tegen de extremisten die denken eens een verjaarpartijtje te verstieren met een leuk gesprek -weer een extra zorgvuldig opgezette versperring/wegkijk-geendiscussie-excuus verwijzend naar nos-spin&troll tekst.

  Like

 9. Ik denk dat het een vergissing was van de NOS (stagiair).

  Wel een leerzame vergissing, want het maakte gelijk duidelijk wie er als gebeten honden op reageerden, terwijl er niks dan de waarheid stond.

  Like

 10. shlomoshe // november 3, 2018 om 14:56 //

  Kan zijn.
  Ik ben over beppalde zaken al niet meer heel spraakzaam op fuifjes, dus dat betrof ook een veronderstelling. Misschien blijkt al die aandacht wel handig voor de aanknoping van een leuk gesprek.
  ‘Soros, nooit van gehoord’ gaat in elk geval minder op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s