Nieuw

Na een verkrachting in Karlstad komt de Zweedse politie naar buiten met het signalement – van de vrouw

Foto ter illustratie. Bron/Auteur: Samhällsnytt.

In het weekend zijn in de provincie Värmland vier verkrachtingen gemeld, waarvan drie in of rond Karlstad. Bij een van de verkrachtingen – die buiten plaatsvond – zoekt de politie naar getuigen en heeft daarom het signalement gepubliceerd – van de verkrachtte vrouw.

De jonge vrouw had op vrijdag in Karlstad een halloweenfeest bijgewoond. Toen ze daarna op weg was naar huis werd ze ingehaald door een onbekende man die haar begon te volgen en verschillende uitnodigingen deed die de jonge vrouw afwees

De man nam daar geen genoegen mee en verkrachtte de vrouw die tevergeefs had geprobeerd in een flatportaal te vluchten.

De dader wist te ontsnappen. Nu is de politie met een gedetailleerd signalement naar buiten gekomen. Van de vrouw.

“De vrouw is 175 cm lang en heeft lang bruin haar. Ze droeg een lichtbeige 3/4 lange jas en droeg een donkergekleurde schoudertas, “schrijft de politie op zijn website.

Er is geen signalement van de vermoedelijke dader.

“We willen in contact komen met mensen die deze vrouw hebben gezien om zo goed mogelijk een beschrijving van de man in haar gezelschap te krijgen”, schrijft de politie, die mensen aanspoort die iets hebben gezien dat het tipnummer 114 14 van de politie te bellen.

Bron:

Polisen efterlyser vittnen till våldtäkt på Herrhagen
Nyheter och händelser

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s