Nieuw

Moslims vallen tientallen Franse steden aan

Bendes gemaskerde jongeren ging op een woeste rampage in Frankrijk na een oproep op de sociale media voor een massale “Purge” tegen politieagenten.

In de nacht van Halloween werden honderden arrestaties verricht in de grote Franse steden, nadat de Franse moslimhorden uit de voorsteden naar de steden waren getrokken om jihad te verrichten tegen de ongelovigen, meldt The Express.

De autoriteiten zeiden dat de rellen werden opgestookt door berichten die op sociale media werden verspreid, blijkbaar geïnspireerd door de Hollywood-horrorfilm franchise “The Purge”, die een gewelddadige dystopie weergeeft waarin alle misdaden een dag legaal worden gemaakt.

In de jihadenclave Saint-Denis in Noord-Parijs werd een sportkledingwinkel geplunderd en jongeren die een supermarkt beroofen, vielen de politie aan met zuur, aldus Denis Jacob van politie-unie Alternative Police.

Bewegend beeld vanaf 02:23:

Het begon allemaal toen vorige week, een jonge Arabische tiener genaamd “Aissa”, mensen op Snapchat aanspoorde om de politie aan te vallen op Halloween, blijkbaar geïnspireerd door de film “The Purge”, meldt Le Figaro.

Aissa, die nog steeds op de middelbare school zit, stuurde een foto op Snapchat om mensen die in de buitenwijken van Grenoble wonen aan te sporen om op 31 oktober te “zuiveren”. Hij legde uit dat hij met zuiveren bedoelde dat “teams” van mensen tegen elkaar zouden strijden.

Hoewel Aissa zich onmiddellijk daarna verontschuldigde en verbaasd was over het aantal mensen dat zich klaarmaakte om te “zuiveren”, circuleerden er foto’s op sociale media van verschillende “zuiveringsregels”.

Een van hen was getiteld “Purge’s rules in Corbeil-Essones” en bevatte 10 regels. Sommige van de regels zijn : “Kleed je in het zwart, met een masker indien mogelijk, en “Alle wapens zijn toegestaan”, “Verbrand alles wat je ziet”, “Elke diefstal is toegestaan (auto, brom-fiets, scooter)” en “De politie moet worden aangevallen met mortieren, vuurwerk en stenen“.

Nadat hij na zijn publieke ontkenning in hechtenis werd genomen, werd de 19-jarige “Aissa” vrijgelaten. Hij zal op 28 november worden berecht voor de correctionele rechtbank van Grenoble.

Bijna alle grote Franse steden zijn getroffen door het fenomeen: Lyon, Rennes, Nantes, Metz, Toulouse, Grenobles en Marseille.  Zelfs de Franse overzeese gebiedsdelen in de Caraiben zijn “gezuiverd”, meldt Voice of Europe.

Hieronder volgt een vroege evaluatie van de gebeurtenissen in sommige steden, gemaakt door Le Figaro:

In Rennes werden 13 auto’s en 20 vuilnisbakken verbrand, een brandweerwagen werd met stenen bekogeld en een vijftienjarige tiener raakte gewond door een flashball nadat hij stenen naar een politiepatrouille had gegooid.

In Metz werden drie bushaltes beschadigd en werd ook een bus met projectielen aangevallen.

In Poitiers werden vijf auto’s verbrand en twee auto’s werden beschadigd.

In Nantes werden drie auto’s en acht vuilnisbakken verbrand en drie minderjarigen gearresteerd.

In Toulouse raakten twee politieagenten gewond nadat ze twee “gemaskerde personen” hadden gearresteerd. Ook auto’s en vuilnisbakken werden verbrand.

In Lyon werden 12 mensen gearresteerd wegens rellen. Een van de vele arrestaties door de politie in Lyon was van een minderjarige die ook een oproep tot “zuivering” op sociale media had gelanceerd. Zeven “voertuigen” werden ook verbrand, aldus de prefectuur van Lyon.

In Sain-André, in de Caraïben, probeerden zwarte jongeren de toegang tot een politiebureau af te dwingen en daarbij raakte een politieagent gewond. Volgens “Lapremiere” werden meer dan een dozijn criminelen gearresteerd.

In Vigneux-Sur-Seine werden veel arrestaties verricht wegens schade en diefstal, in Etampes plunderden twintig gemaskerde personen een winkel. Sommigen werden gearresteerd, maar het merendeel van de criminelen is blijkbaar nog steeds op de vlucht.

Nog steeds in Vigneux-sur-Seine, in Montgeron, werd een kleine kruidenierswinkel aangevallen door een groep jongeren, toen de politie arriveerde, werd er een “zure fles” op hen gegooid. Volgens Leparisien zijn twee agenten van de politie nog steeds “herstellende”.

De nieuwe minister van Binnenlandse Zaken, de lafaard Castaner, waarover we vorige week nog schreven dat hij eerder beweerd had dat islam liefde betekent, maakte bekend dat: “Op woensdagavond in heel Frankrijk 15.000 politieagenten werden ingezet, en dat het geweld minder ernstig was dan een jaar geleden”.

15.000 agenten, de voorganger van Castaner, Collomb sprak over een aankomende burgeroorlog. Wat anders is het als je 15.000 agenten in moet zetten ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Moslims vallen tientallen Franse steden aan

 1. Duchesne // november 1, 2018 om 23:25 //

  Volledig stil in het Nederlandse nieuws….als dit meergestructureerd word gedaan is Europa binne een week historie.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 23:34 //

  Misschien moet Frankrijk maar weer strafinrichtingen maken zoals in Papillon te zien was, lekker warm klimaat ook dus die jongens wennen daar vast snel….

  Like

 3. Duchesne // november 1, 2018 om 23:40 //

  In Pappilion werd het gevangenis systeem vooral gebruikt om politiek onwelvalligen kwijt te raken…..hier zijn het “klinieken”….

  Like

 4. trebor2110 // november 1, 2018 om 23:59 //

  een soort van project X

  Like

 5. In de goeie oude tijd hadden we “nozems” weet u nog?
  Ze zaten op een brommer patat te eten, dat herinner ik mij

  Like

 6. Kan je het moslimtuig niet uitzetten dan het werkkamp in voor vele jaren.

  Like

 7. Oorlog is oorlog TOCH!?

  Like

 8. En nog beweerd men daar dat moslims vredelievende mensen zijn. Compleet gestoord daar die overheid in Frankrijk. Ik had vroeger nooit gedacht dat Frankrijk zo’n gigantisch SOFT land was!

  Like

 9. Duchesne // november 2, 2018 om 08:24 //

  Welkom in mijn land, lalalala….welkom in mijn land, alalaallalalalaalala

  En ja, dit HOORT gewoon bij een multiculti wereld, en als het straks homo geen islam is dan is het probleem over en kan er gedecimeerd worden in eigen gelederen. En dat geweldsmonopolie van de staat, dat zijn ze kwijt aan onze gasten, de straat is niet meer van de politie, en wij zijn slachtvee wachtend op onze beurt om te worden geslacht.

  Zwijg slaaf !

  Liked by 2 people

 10. Oorverdovende stilte bij het NOP NON journaal gisteren.

  Liked by 1 persoon

 11. koddebeier // november 2, 2018 om 09:50 //

  Dit staat ons in heel Europa te wachten…………………..Hoe meer moslims, des te meer ellende !

  Like

 12. tim pietersen // november 2, 2018 om 11:11 //

  islamterroristen kun je allemaal uitzetten, de nepelite wil niet,,,,,,,,,,,,

  Like

 13. Horatius // november 2, 2018 om 11:24 //

  Dit zijn allemaal voortekenen wat ons te wachten staat in de nabije toekomst.

  Een escalatie is onontkoombaar, want de gevestigde politieke partijen zwijgen dit dood evenals de staatsomroep en dit zullen die moslims opvatten als een aanmoediging om nog meer te gaan rellen, roven, plunderen en te verkrachten.

  En wat doet de jonge autochtone bevolking in Frankrijk?
  Blijkbaar laten ze zich intimideren en kruipen ze veilig weg achter hun sociale media i.p.v. zoals in 1968 de straat op te gaan en de confrontatie te zoeken met alle mogelijke middelen.
  Nu de toekomst van geheel Frankrijk op het spel staat en de bezettingstroepen bestaande uit militante moslims uit zijn op een totale ontwrichting van onze samenleving vermijdt men angstvallig die confrontatie.

  En wat doet de politieke elite?
  Die zetten in december hun handtekening onder een VN-migratiepact om nog meer moslims en medicijnmannen uit Afrika hier toegang te verschaffen.
  Een volk wat zijn eigen ondergang volkomen apathisch over zich heen laat gaan en bovendien ook nog ruimhartig financiert is geen knip voor de neus waard.

  Een makkelijke prooi dus voor de radicale islam die bovendien wordt gesteund door de linkse kerk en sinistere figuren zoals de filantroop Soros die gezien zijn joodse achtergrond zou moeten weten wat een Europees Islamitisch Kalifaat in de praktijk zal inhouden voor zijn geloofsgenoten, al of niet praktiserend.

  De oplossing is eigenlijk doodsimpel: al die relschoppers opsluiten in interneringskampen. Ontnemen van hun verblijfsdocumenten en vervolgens repatriëren naar de landen van herkomst.
  Maar dat zou weer in strijd zijn met die intussen uiterst controversiële mensenrechten en vluchtelingenverdragen die in de praktijk maar één kant op werken, namelijk de kant van de zielige vluchteling die rovend en verkrachtend zijn weg zoekt in onze verzorgingsstaat.

  Like

 14. Dan doet het Israëlische IDF het toch wel goed in o.a. Gaza.
  Altijd met harde hand optreden, huizen platwalsen, fosfor laten neerdalen.
  Blijkt wellicht het enige pasklare antwoord te zijn om dit schuim te stoppen.

  Het doet me ook sterk denken aan de woorden van Albert Pike m.b.t. WO3. Bekijk de inhoud van zijn brief aan Mazzini maar eens. Ik denk dat de parallellen duidelijk zijn.

  Like

 15. Vertrekkende minister uit Macaron regering zegt dat over 5 jaar Frankrijk onleefbaar is door het migranten islam geteisem.
  Ik geloof dat wel, overigens zal dat hier niet veel anders zijn kijken naar hoe snel het verandert hier ook……

  Like

 16. van Dalden // november 2, 2018 om 16:11 //

  Gewoon met rubberkogels schieten, doet flink pijn. Meer tijd om te arresteren. Dan voor het gerecht.

  Like

 17. van Dalden : HOEZOOO rubberkogels ???

  Like

 18. Von Puffelen // november 3, 2018 om 11:12 //

  Hell O Ween MENA style, zeg maar eens dat de boys niet zijn geintegreerd.
  Ze doen zelfs op hun eigen manier mee met een van oorsprong waarschijnlijk heidens feestje.

  Like

 19. VAN BELLE Jean Marc // november 3, 2018 om 16:41 //

  Te veel vrije tijd leidt tot vandalisme. Los van elke afkomst. Als men uitkering koppelt aan werken, minstens 8h per dag, zijn ze meestal te moe om ’s avonds nog ‘uit te gaan’. Het klassieke model heeft zich al 4000 jaren bewezen. Het moderne vrijetijdsmodel heeft zich… eigenlijk nog niet echt bewezen, misschien net integendeel… Maar ja, luiheid is het kussen des Duivels, of is dat een religeuze uitspraak? +je

  Like

 20. Slavendrijver.

  Er is niks natuurlijks aan om 40-80 uur per week te werken en daar 90% belasting over te betalen, terwijl de opbrengst van je werk ook al in iemands anders zakken vloeit.

  Hunter-gatherers waren met een uurtje of twee per dag wel klaar.

  Vrije tijd is geen probleem. lang geleden gebruikten we dat in deze contreien om rotstekeningen te maken, later om kunst en filosofie te produceren, daar heeft een loonslaaf geen tijd voor.

  IQ is het probleem. Ondanks dat die pipo’s in Amsterdam een black achievement month uitgeroepen hebben zijn er geen neger-uitvinders, of neger-filosofen, omdat ze te stom zijn.

  Arabieren zijn al iets minder achterlijk, want hebben nog de moeite genomen om een ideologie op schrift te stellen die ze van de joden gejat hebben, waar negers nog niet eens het schrift hadden uitgevonden tot wij langskwamen.

  Als wij niet gevangengezet zouden zijn om als belastingkoeien te dienen voor de globalisten, en ons nooit bemoeid zouden hebben met negers en moslims, zouden wij in 2018 makkelijk hetzelfde welvaartsniveau in stand hebben kunnen houden met 10 een 10-urige werkweek, weer we daar in 1975 40 uur voor nodig hadden.

  Het probleem is dat we ballast om onze nek gehangen hebben, en het is die ballast die relt en aanslagpleegt en met black disasters month aankomt zetten, waar wij dan voor moeten applaudiseren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s