Nieuw

Judicial Watch Docs Prove Migrant Caravan Funded By Soros & Other International Organizations

Billionaire globalist George Soros used State Department resources and taxpayer funds to advance his leftist political activities, including influencing migration policy, according to documents obtained by Judicial Watch earlier this year.

The 32 pages of records show the Obama administration sent U.S. taxpayer money to Soros-backed groups in Albania to fund his subversive political activity, and that he assisted the State Department in deciding how to allocate taxpayer funds for certain grants.

The documents obtained through Judicial Watch’s FOIA lawsuit reveal the mechanism by which Soros-backed groups are able to organize efforts like the migrant caravans through groups like Pueblos Sin Fronteras, and the leftist coalition known as CARA.

NWO-Report >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1125 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Judicial Watch Docs Prove Migrant Caravan Funded By Soros & Other International Organizations

 1. Republikein // november 1, 2018 om 04:20 //

  Als het toch over geld moet gaan, why not, kwartje van Kok, Zalm het is gelukt, zwartbaard greep in pensioenpot Lubbers, ziekenhuizen die met verlies draaien en er zijn kandidaten voor overname, en je kunt het niet gekker bedenken, of is het kan, dan srry hoor, etc etc etc…
  hier een leuk stukkie over de eed van de bankier, gnif!

  Hieronder staat de tekst van de wettelijk verplichte bankiers eed. Ongeveer 90.000 bankmedewerkers hebben de eed sinds 1 april 2015 afgelegd – de datum, waarop de Bankiers eed van kracht werd.

  Ook wie nu in dienst treedt bij een bank moet de eed afleggen. Wie de eed heeft afgelegd, onderwerpt zich aan het tuchtrecht. Er zijn sinds 1 april 2015 uitspraken gedaan in tuchtzaken; zij zijn hier (https://www.tuchtrechtbanken.nl/verdicts/year) terug te lezen.

  Ik zweer/beloof binnen de grenzen van mijn functie, die ik op enig moment in de bancaire sector vervul:
  Lees verder, of ga slapen, mij een zorg:
  http://robscholtemuseum.nl/tuchtrecht-banken-de-bankiers-eed-de-gedragscode/

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // november 1, 2018 om 04:48 //

  Nog even iets luchtigs om de dag te epilogen, gister was het Halloween, de CIA, die [f]stoute rakkers heeft iedereen een goede jacht gewenst:

  Spooky Stories for Halloween

  Spooks. The CIA is famous for them. But this Halloween, we decided to explore a different kind of spooky story, tales best told by candle-light or when gathered around a roaring bonfire in the cool of a late autumn eve.

  Like everyone else, Agency officers love a good ghost story. Working late at Headquarters, and in locations around the world, it’s no wonder that strange experiences have given way to ghostly legends. CIA officers, analysts, police, maintenance crews, and visitors have reported spooky stories of all kinds – ranging from the uncanny sound of footsteps in an empty hallway to seeing the apparition of a former Director, huddled over an old map in the library at night.

  Often, these unsettling experiences are explained away by fatigue or an over-active imagination. Sometimes, however, a story is just a little too real, a little too strange, and told by someone not known for flights of fancy. In those cases, the stories begin to make their way around the Agency, whispered in the dim of the evening after a long day’s work, usually beginning with the words, “Hey, did you hear the story about…”

  In the spirit of Halloween, we decided to gather a few of these spooky tales and share them with you. All of the stories you are about to read are reported to be true. Sometimes, the names of people and places have been changed… to protect the spooks, of course. Happy hauntings!
  https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2018-featured-story-archive/spooky-stories-for-halloween.html

  Ikzelf zie het meer als een hersenspoeling, weten die kinderen veel, mag het ze niet vertellen, worden ouders en schoolbesturen kwaad, nou moe!
  Mijn vrouw is altijd kwaad op me, maar dit terzijde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s