Nieuw

Hongaarse televisiejournaliste vrijgesproken van schoppen tegen binnenvallende migranten

Petra Laszlo in blauwe shirt (Screenshot).

Een Hongaarse televisiejournaliste die eerder was veroordeeld voor het schoppen en pootje haken van aanvallende migranten is nu volledig vrijgesproken door het Hooggerechtshof van Hongarije.

De gebeurtenis vond plaats in september 2015 in de buurt van de stad Roszke aan de grens met Servië, waar de televisiejournaliste Petra Laszlo met haar team werd gestationeerd om de grote vluchtelingengolf die door Europa trok te documenteren.

Meer dan 400 binnenvallende rasvreemdelingen uit Syrië, Irak en Afghanistan braken door de barrières van de politie in een verzamelkamp en stormden rechtstreeks naar Laszlo, die begon te schoppen en hun pootje haakten om zichzelf te redden.

Volgens de krant Guardian zei Laszlo zelf dat ze vreselijk bang was voor de bestorming en in zelfverdediging handelde, wat het Hooggerechtshof nu heeft bevestigd en haar vrijgesproken. Het Hof schrijft dat de situatie “een aanval van honderden migranten” betekende, wat een directe bedreiging voor Laszlo betekende. De veroordelingen van lagere rechtbanken worden dus afgewezen.

Ondanks dat het evenement op sociale media viraal ging en veel mensen hun begrip voor Laszlo uitdrukten, werd ze ontslagen van haar baan bij de N1TV tv-zender.

Bron:

Court acquits camerawoman who went viral for tripping refugees

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hongaarse televisiejournaliste vrijgesproken van schoppen tegen binnenvallende migranten

 1. Volgens Niemöller is het een overtreding als je je land verdedigt:

  Like

 2. Niemöller is inmiddels ook met het deugvirus besmet.
  Hij heeft makkelijk lullen vanachter zijn computerschermpje. Ik zou graag willen zien hoe die zelf zou reageren als er 400 op hol geslagen invasiërs op hem afstormen.

  Like

 3. Je land verdedigen heet dat. Onder het mom van “alle beetjes baten”.
  Enne Joost………, als ze met zijn tientallen je achtertuin inrennen, laat je dat dan gebeuren? Oke, dat bedoel ik dus. Linkse softe loser!

  Like

 4. Ja Joost Nie-lullen 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s