Nieuw

Google, het bedrijf vol drammende feminazi’s en overgevoelige SJW’s, is vergeven van de zedendelinquenten

Google is een bedrijf bomvol drammende geweldsverheerlijkende SJW’s, dat u zelfs nog in de gaten houdt als u op de plee zit en de deur op slot gedaan heeft.

Google’s algoritmes zijn zo ingesteld dat islam de ideale religie van de vrede is, terwijl ze christenen verafschuwen en het bestaan van Pasen zelfs ontkennen. De overgevoelige linkse justice warriors hebben zelfs een ei uit een salade emoji gehaald om maar geen vega-nazi’s voor het hoofd te stoten, en ontslaan medewerkers die nog blanken aannemen, terwijl blanken volgens Google al helemaal niet meer bestaan, en zoekresultaten zodanig gemanipuleerd worden dat kritiek op immigratie verboden is.

Deze hypercorrecte deugneukers worden nu massaal beschuldigd van seksueel misbruik.

Aanleiding voor de demonstraties is een groot verhaal in The New York Times, dat precies een week geleden werd gepubliceerd. Daaruit bleek dat onder anderen Android-bedenker Andy Rubin een vrouw zou hebben gedwongen tot orale seks op een hotelkamer.

Rubin ontkent dat dit is gebeurd. Hij kreeg – ondanks dat Google de beschuldigingen geloofwaardig zou hebben genoemd – een vertrekpremie mee van 90 miljoen dollar. Daarnaast gaf het bedrijf verder geen ruchtbaarheid aan de zaak.

Naast Rubin worden ook twee andere hoge managers beschuldigd in het verhaal van de krant. Een daarvan werkte tot na de publicatie nog bij het bedrijf – maar stapte eerder deze week alsnog op – de ander vertrok, samen met een miljoenenpremie. Ook over die zaken zweeg de internetgigant.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Google, het bedrijf vol drammende feminazi’s en overgevoelige SJW’s, is vergeven van de zedendelinquenten

 1. Het viel mij vandaag op dat als je een bedrijf hebt, Google het een ‘hoogtepunt’ vindt als het bedrijf “onder vrouwelijk bestuur”. Je kan dit dan toevoegen aan de kenmerken van het bedrijf. Helaas bestaat het bestuur van mijn bedrijf geheel uit mannen en dat is uiteraard niet iets om trots op te zijn, aldus Google.

  Ik mag hopen dat de bezoekers van Fennix op hun minst Firefox en DuckDuckGo of Ixquick gebruiken, overigens.

  “If you have something that you don’t want anyone to know, maybe you shouldn’t be doing it in the first place;” – Google Chairman (((Eric Schmidt))) told CNBC’s Maria Bartiromo 12-7-09.

  Like

 2. Republikein // november 1, 2018 om 19:45 //

  Ja, een handvol Amerikaanse bedrijven kunnen heel Duitsland opkopen, beurswaarde.
  Pornhub doet aan betaalde portaal, hoorde ik op radio 19, bieden cowboy sex aan, 650 miljoen opgehaald, still growing.
  Waarom zeg ik dit eigenlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s